PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144076
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Film

ocenił(a) film na 8

Za niska ocena , nie znacie sie na filmach...Wszystkie części są zajefajne !

ocenił(a) film na 8
Pysio674

1 . 10/10 , 2. 7/10, 3. 9.5/10 w drugiej czesci zle trafili z wrogiem spidermana wybrali nie tego co trzeba

ocenił(a) film na 10
dawid10809

Moim zdaniem za wczesnie tez zrobili Venoma..venom powinien byc gdzies w czwartej czesci dopiero bo w bajce to w sumie Venom i Carnage byli najsilniejszymi przeciwnikami Spidermena..a ta najnowsza jedynka zdjae mi sie ze bedzie chałowa..mniejszy budzet dostali na zrobienie tego filmu i wogole spider-men nie bedzie mial naturalnie pajenczyny z reki tylko z wyrzutni jak w bajce..a jesli nawet beda jakies dobre efekty to nioe mozna porownywac do tamtej pierwszej czesci bo tamta wyszla 2002 roku mieli wtedy slabsze efekty i wogole..ona wyszla 10 lat temu..

ocenił(a) film na 8
ScO32

skoro pierwszy byl green goblin to po nim powinien byc hobgoblin bo ten drugi ukradl osbournowi technologie

ocenił(a) film na 10
dawid10809

W tej najnowszej robia tylko dobrze ze pokazuja rodzicow napoczatku i pierwszym wrogiem jest jaszczur tak jak w bajce

ocenił(a) film na 8
ScO32

a kto potem nie powinno byc chronologicznie jak w bajce bo zazwyczaj wrogowie spidermana w filmach gina ,pierwszym przeciwnikiem powinien byc shocker + electro a w walce pomogl by mu scarlet spider

użytkownik usunięty
dawid10809

Według mnie dwójka była najlepsza, głównie dlatego, bo był w niej najlepszy z wrogów spidermana :D wg mnie

ocenił(a) film na 8

w filmie dr octopus byl ciota zle zostal przedstawiony

użytkownik usunięty
dawid10809

Takie jest Twoje zdanie :D

użytkownik usunięty
dawid10809

No tak ... Ock był nijaki u Raimi,ego. Przecież to egocentryk, zakompleksiony i niestabilny emocjonalnie naukowiec, choć nie jest on zupełnie pozbawiony uczuć. A u Raimi, ego? Taki miły pan i altruista, a na dodatek na koniec jeszcze się nawraca na dobrą stronę po patetycznej gadce Spidey,a :)

ocenił(a) film na 8
dawid10809

Octopus został wspaniale przedstawiony, w kreskowce byl za odważny zbyt charyzmatyczny a w filmie jest to zwyczajny czlowiek, naukowiec tracacy ukochana... Spodziewaliscie sie Burneiki w roli Oktopusa???

ocenił(a) film na 6
Pysio674

To ze Tobie sie podoba, nie oznacza ze wszyscy maja ten film kochac. sa gusta o ktorych sie nie dyskutuje. dalem 6, bo mysle ze to najlepsza czesc z 3, ktore wyszly. z pewnoscia obejrze najnowszy, ktory wyjdze w tym roku i mam nadzieje ze przebije te 3 czesci a trudne to raczej nie powinno byc.

ocenił(a) film na 7
Pysio674

Masz racje, chociaż nie wszystkim musi się podobać akurat to co Tobie, to jednak mi sie podoba cała trylogia jest bardzo fajna i wątpie żeby nowy Emejzing Spajder Men ją przebił - jedyna część z trylogii jaka mnie irytowała to część druga, gdzie nie dość że Octopus mi się nie 'podobał', to jeszcze jakiś taki dziwny w porównaniu do 1 i 3.

ocenił(a) film na 10
Pysio674

Masz racje lawet fajne były te część i wątpię żeby przebił je nowy spider man no ale widzisz w tych czasach spider mana 4 z komputerowym strojem i huśtającym się człowiekiem wyglądającym jak by latał w powietrzu

ocenił(a) film na 7
Pysio674

Film bardzo dobry aczkolwiek zastanawiam się po co było na siłę upychać Venoma i Sandmana w jednym filmie. Zupełnie te wątki nie miały ze sobą nic wspólnego. Lepiej by było umieścić np Carnage i Venoma. Lub jednego z tych....panów. A teraz mamy kolejnego Spidermana , historyjka zaczyna się od nowa. Dobrze że chociaż postacie zmienili,bo oglądając nową MJ cały czas porównywałbym ją do Kirsten Dunst , nowego Harrego do Franco a nowego Goblina do Dafoe. Chociaż i tak pewnie porównań twórcy tego filmu nie unikną.

Pysio674

Zgadzam się ;***** Też uważam się wszystkie części są świetne ;*** Pozdrawiam.

Pysio674

Na świecie nie żyją tylko fani spider mana .To że tobie się film podoba nie znaczy że innym musi.Mi się podobają różne gnioty które mają ocenę nawet poniżej 3 ale nie wciskam innym że to arcydzieła.Spiderman żadnym arcydziełem nie jest .Żadna z części nie zasługuje w moim mniemaniu na więcej niż 6 .

ocenił(a) film na 3
Pysio674

A mnie się wydaję,że to najgorsza część spośród trylogii o Spidermanie.Kilka głupich wstawek Raimi zapodał(takich typowo xenowatych)co moim zdaniem zepsuło klimat.Pierwsza część była najlepsza,ale i tak moim zdaniem nie umywała się do ani jednej części o Batmanie braci Nolanów.Właśnie ekranizację braci Nolanów uważam za na razie najlepsze filmy o bohaterach malverowskich,choć nie widziałem wszystkich produkcji z tymi bohaterami.W trzeciej części Spidermana,tak sądzę,wszystko zostało tak po łebkach opowiedziane.Tak jak by się komuś spieszyło.Zgadzam się ze zdaniem,że Venom za szybko się pojawił,a jak wiadomo to był chyba najsilniejszy z wrogów Spidermana.Plusem trzeciej części jest postać Sandmana.Bardzo podobał mi się w tej roli Thomas Church.W ogóle fajnie całkiem zrobione efekty pod tego bohatera.No ale to jeden z nielicznych plusów,który teraz przychodzi mi do głowy:)