6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Mam fote Venoma .ktoś chce obejrzeć to niech pisze do mnie na gg mój numer to 7151931 a mejl to gawron1211@wp.pl!!!!Pozdro

ocenił(a) film na 6
GHOST_RIDER_2

Na pewno nie masz nowej foty Venoma, wiec nie rób cyrku, to jest prowokacja? Pierwszy raz ciewidze na tym forum, przeczytałem kilka twoich wypowiedzi i widać na pierwszy rzut oka ze prawie nic nie wiesz o filmie, a tym bardziej nie masz zdjęcia. Poza tym jak byś miał to dał byś link, lub umieścił na swoim blogu a nie robił zamieszanie. Poza tym fota Venoma jest już od listopada. (na moim blogu)

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

koles Ty jestes normalnie nawiedzony <hahaha>

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

Słuchaj będzwale ja czytałem twoje posty są chyba najgorsze na tej stronce :/Nawet nie mam linka na tą stronke jak byś chcawiesz ile ja wiem o tym filmie buraku ,więc sie nie wymondrzaj!!mam link na te stronke jak chcesz wiedzieć i mam jeszcze link do filmiku to link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=tOb7W5vrF90&mode=related&search=
a to do fotki:
http://coolcarsandstuff.tripod.com/
I możemy sie porównąć wiedzą jak chcesz zrób jakieoś testa!!

ocenił(a) film na 5
GHOST_RIDER_2

gon sie dzieciaku zobaczylem wlasnie te twoje zdjecie.Gowno wiesz bo nie wiesz nawet jak venom w filmie wyglada pajacu.Idz stad:D

ocenił(a) film na 4
Peterson_B

EeE...... :) ja tam Venoma nie widzę, tylko zajebistą picuś glancuś furkę i jakiegoś pajaca w skórzanej kurtce na tle deszczowego krajobrazu i cyferki 3 :P :)

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Nawet nie potrafisz dać linku do tego swojego beznadziejnego zdjęcia. Prosze bardzo, wyręcze cie i dam link z normalnym rozmiarem: http://www.movie-poster.ws/movies/wallpaper/action/spiderman/venom.jpg . Leje na twoją wiedze, właśnie udowodniłeś jaki jesteś mądry dając link do starego, beznadziejnego fake'a. To ma kilka miesięcy jak nie ponad rok. Kilka razy ktoś już dawał to zdjęcie, nawet znlazło się w Archiwum Fake'ów, pewno nie wiesz co to jest, bo nigdy tu nie wchodziłeś lub prawie nigdy. Każdy głupi kapnie się że to jest podróbka, a nawet nie znająca się na fake'ach osoba, ale wchodząca tu czasem, widziała by prawdziwe zdjęcie Venoma i zauażył by że to fan-art.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Longer, ten pajac w skórzanej kurtce to "Venom" Ghost Ridera (pomysłowy nick). Widzsz, idioto, każdy kto cie komentuje twierdzi że jesteś pajacem z przewidzeniami.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

tego twojego linka to nawet nie widać geniuszu bo nic niema tylko bląd!!Każdemu sie może zdarzyć błąd a Ty odrazu mnie jedziesz!!

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

Wy macie zeza dwie osoby napisały do mnie na gg i im sie podobala bo jest to fota Venoma idioto!Że wy widzicie jakiegoś zioma w kurtce to wasz sprawa!

ocenił(a) film na 4
GHOST_RIDER_2

kolego, od jakiego czasu udzielasz się na filmwebie...? I ile masz punktów..?:P

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

i se obejrzyjcie filmik niedowiarki i jak będzie zwiatun z Venomem tutaj to sie będziecie tlumaczyć!

ocenił(a) film na 4
GHOST_RIDER_2

Ale temat jest o FOTCE z Venomem, nie o filmiku. Filmików z Venomami ( tymi prawdziwymi i tymi fejkowatymi :P :) ) obejrzałem od groma. Nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć, bo My jednak mamy troszkę więcej doświadczenia panie kolego.Co nie oznacza, że Cie stad wyganiamy, Broń Boże. Z tym, że teraz mamy rację. My - Ja i D.Venom. To jest fake.

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

Ja od dawna jestem zarejstrowany a posty dodaje od wczoraj jestem nowy ale spider-man to moja pasja więc niech on mi nie mówi że sie nie znam!Do ciebie nie mam nic longer!

ocenił(a) film na 4
GHOST_RIDER_2

Ja też do ciebie nic nie mam :) :) Ale to bardzo stary fake kolego, i na pewno nie jest to foto venoma.

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

nie mówie że nie ale drath venom odrazu zaczoł mnie jechać no nie??mógł normalnie powiedzieć i jeszcze sie zaczoł wychwalać co to nie on!

ocenił(a) film na 4
GHOST_RIDER_2

Spoko, ten typ tak ma... Nie przejmuj się. On bardzo dużo roboty wkłada w top forum, co nie zmienia faktu, że uważa się za Guru. Mimo wszystko to w porząsiu koleś.

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

Dobra sorka ludziska to bez kitu jest jakaś podróbka ale nie lubie jak ktoś odrazu mnie zjedzie tak jak pewna osoba!!No więc sroka i tyle!!!

ocenił(a) film na 4
GHOST_RIDER_2

No spoko :) i widzisz...? Wszytko na luzie się wyjaśnia. :) Wpadaj częściej... Popiszemy na forum :)

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

Wkońcu można było z kimś fajnie pogadać :)!!!
Pozdro

ocenił(a) film na 6
GHOST_RIDER_2

Jeśli Longer i Black Spider mówią ci że fake i to jeszcze badziewny, a ty na mnie wrzycasz, ja na ciebie nie bluzgałem, jeśli ktoś sie tu źle zachowuje to ty. Sorry, ale mi nie wmówisz że sie nie znam i nie potrafie rozpoznać fake'a, nawet bardzo dobrego, powie ci to każdy kto siedzi na tym forum od dawna, ty piszesz od wczoraj ja od dwóch lat wiec mam o wiele większe doświadczenie niż ty, i mam nadzieje że przejżysz forum jak napisałęś w innym temacie, to zaboczysz że już kilka osób zostało wyśmianych za to samo zdjęcie.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Może przeczytaj jeszcze raz co sam pisałeś, bo twierdzisz w następnych postach że na ciebie wjerzdżałem. Ja napisałem tylko że napewno nie masz zdjęcie i chyba wiesz mało o filmie, więc to chyba kulturalna, i normalna wypowiedź, tylko krytyczna, a ty mi odpisujesz:

" Słuchaj będzwale ja czytałem twoje posty są chyba najgorsze na tej stronce :/Nawet nie mam linka na tą stronke jak byś chcawiesz ile ja wiem o tym filmie buraku ,więc sie nie wymondrzaj!!mam link na te stronke jak chcesz wiedzieć i mam jeszcze link do filmiku to link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=tOb7W5vrF90&mode=related&...
a to do fotki:
http://coolcarsandstuff.tripod.com/
I możemy sie porównąć wiedzą jak chcesz zrób jakieoś testa!! "

To jest poprostu brak kultury.

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

Dobra nie wmawiaj mi że nie mam kultury chłopie owszem zjechałem ci tyrami za to sorka,...i może mam mniejsze doświadczenie....miałem zły dzień więc sorka..i tyle ci moge powiedzieć!!