Wszyscy a przynajmniej większość osób źle ten film ocenia i bardzo mnie to wkurza, a moja oczywiście subiektywna opinia jest taka, że Spiderman 3 dobry, może nie jest to arcydzieło ale denerwują mnie takie opinie na jego temat, że to syf, pomyłka itp.itd. Ja oceniam ten film 10/10 i myślę, że to jest to i należy mu się bynajmniej za sam budżet.
a teraz zniszczę twój mały piękny świat
ludzie ... nauczcie się w końcu ... "bynajmniej" nie znaczy tego samego co "przynajmniej" ...
a jeśli uważasz, że film jest dobry, ale nie jest arcydziełem to czemu dajesz 10/10 ? To co w takim razie wystawiasz arcydziełom ?
może to nie arcydzieło ale jak wszyscy dają takie mizerne oceny a film mi się podobał, więc muszę jakoś podwyższyć mu średnią :)
To kolego oszustem jesteś. :P Z całym szacunkiem kolego, ale to troszkę jakby wejść do restauracji zjeść coś co Ci nie smakowało i powiedzieć że było najlepszym daniem jakie kiedykolwiek się jadło. A jednak pozostaje ten niedosyt w brzuszku, co? :) podobnie jest z filmami :) Średnią budują wszyscy użytkownicy i wiem, że jest spora część myśląca podobnie jak Ty, ale w drugą stronę ;) Oni wystawią filmowi 1\10, a tudzież znajdą się jacyś ludzie ( z całym szacunkiem do Ciebie) którzy wpadną w heroiczną misję ratowania tego filmu i wystawią mu 10\10. Kółko się zamyka, nie? :) :) :)
Lewyy Ty rzeczywiście lewy jesteś :| nie podwyższaj oceny bo to mają być opinie subkiektywne. Ludzie tu wchodzą żeby zobaczyć jak oceniany jest film. Jeśli widza, że średnia jest wysoka to sie chętnie przejdą do kina na to. Ja i tak się przeszłam bo sama chciałam zobaczyć jaki jest.
sorry miało być obiektywne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie przejmuj się :) Śmiało można założyć, że nie ma opinii obiektywnych. Każada wygłoszona opinia jest subiektywna z samej już definicji tego słowa ;) Obiektywne to może byc streszczenie... Być może średni głosów daje jakieś pojęcie o filnie ale to i tak zależy od ilośći głosujących - musiało by ich być naprawdę dużo...
Pozdrawiam!
Za sam budżet??? No takiego argumentowania wysokiej oceny jeszcze nie słyszałem... Chociaż patrząc na Oscary amerykańskie nie jestes pierwszym, który wpadł na taki pomysł...
Pozdrawiam!
dobra jak wam się nie podobał to waszych decyzji nie zmienię więc spoko :) pozdrawiam wszystkich ;p
Najlepiej jest kiedy piszecie ,że film jest nudny,bo pewnie w waszychoczach film ,który nuie jestnudny to ten gdzie się cały czas biją.Nawet jeśli nietórzy są rozczarowani to ta cześc i tak jest najleprza a ma najniższe noty
,,10/10 i myślę, że to jest to i należy mu się bynajmniej za sam budżet"
co za myślenie, człowieku ile ty masz lat, 15 ?
za takie rzeczy to się własnie obniża notę filmu, wydać kupę kasy i spieprzyć film
"Spider - man to po prostu głupi film, więc co się dziwić?"
No taaa, statystyczna opinia przedstawiciela masy. Brzmi ona "film jezd gupi i bez sęsu jakiś". A żeby były chociaż dowody, argumenty, czy przykłady... nic z tego, doczekam się tego najwyżej w trzy dni po premierze DNF (czyli - dla wtajemniczonych - nigdy).
ja jestem wtajemniczony :D duke nukem forever ;p
Film przecietny, pare fajnych scen, ładnie zrealizowane postacie ( sand man, goblin ! ). Ogólnie jednak za duzo scen M.J. vs P.P. no i beznadziejnie zrealizowana postać Harrego. Spider Man zabija mu ojca, odbiera milosc jego zycia i oszpeca a ten ratuje go oddajac swoje zycie...Co wiecej mógł stracic zeby znienawidzil Parkera ? penisa ?!
Cytuje
...10/10 i myślę, że to jest to i należy mu się bynajmniej za sam budżet...
No właśnie ten budżet jest jakby minusem tego filmu... Z takim budżetem możnaby zrobić naprawde dobry film... A wyszło co wyszło...
"
może to nie arcydzieło ale jak wszyscy dają takie mizerne oceny a film mi się podobał, więc muszę jakoś podwyższyć mu średnią :)"
Czyli idąc tym tokiem myślenia film mi sie nie podobał to mu wstawie 1 bo moim zdaniem nie zasługuje na taką a nie inną średnią...;]