Ponoć bardzo dobra gra akcji z piękną grafiką,tylko strasznie zbugowana.Prawda to?
Fajna tak
Zbugawana to malo powiedziane
Ladna grafika LOL zwykly standart.
Przed zupnem/sciagnieciem lepiej zobacz czy ci ruszy bo potrafi ciac na najlepszych kompach
proponuje kupienie z nia PS3.Robili gre glownie z mysla o konsoli dlatego teraz tak wychodzi na PC.
Ja juz mam za soba glowny watek, zostaly tylko wyscigi itp...
Myslalem ze bede mugl sobie pociurac black-spiderem a tu pyta giera czy colnac i jegio misje na nowo przechodzic :|.
btw wie ktos czy da sie odblokowac New Goblina albo Venoma, bo w wersji konsolowej podobno jest sklep w ktorym mozna sobie odblokowac postacie i akie tam...
maly scr ;)
http://img480.imageshack.us/img480/3523/game2007050107501704hp5.jpg
Nie kupujcie tej gry! Przynajmniej do czasu wydania patcha,a raczej patchów.Tyle błędów dawno nie widziałem,Activision odwaliło taką fuchę,ze az szok,po akurat tym wydawcy sie tego nie spodziewałem.Wypuścili bubel.
Poza tym gra jest niezle pomyslana,żeby tylko wszystko działało jak należy to zapewne może dostarczyć rozrywki.
duzo bugów mowicie? to lepiej zagrajcie w gothica 3, ta gra bije wszystkie inne na glowe jesli chodzi o bugi a tnie sie nawet na gf 8800 :)
U mnie Gothic3 chodzi niezle na max detalach,co prawda czasem przytnie,ale tam przynajmniej jest konkretna grafika,coś czego w pajęczaku3 nie uświadczysz.Ten to nawet w rozdzielczości 800x600 ścierwi niemiłoiernie,tak zjebali kod gry.
Zapewne taka była filozofia Activision - zbliża się premiera filmu,musimy wypuścić grę w tym samym czasie,żeby mieć większe zyski.A że nie dopracowana? No trudno.Za miesiąc,dwa zapodamy patcha i powiemy sorki...
No niestety,nawet 10 rdzeniowy Pentium 16 1200 Ghz z czterema kartami geforce 25000gs 40000mb nie udzwignie tej gry :D