6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144695
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Ponoć bardzo dobra gra akcji z piękną grafiką,tylko strasznie zbugowana.Prawda to?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ready2

Fajna tak
Zbugawana to malo powiedziane
Ladna grafika LOL zwykly standart.
Przed zupnem/sciagnieciem lepiej zobacz czy ci ruszy bo potrafi ciac na najlepszych kompach

ocenił(a) film na 9
Reven

proponuje kupienie z nia PS3.Robili gre glownie z mysla o konsoli dlatego teraz tak wychodzi na PC.

Reven

To da się grać czy lepiej sobie odpuścić skoro tyle błędów,bo niewiem czy warto zakupić.Bubel?

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 9
Ready2

moze sciagnij przed zakupiniem i przekonasz sie,zawsze bedziesz mial pewnosc.

brodzikm

Nieee
Mama nie kazała! :D
jasne że nie wywale ponad 100 na gre,tak tylko napisałem...

Ready2

Ja gralem w tą gre.Polecam w tą gre grac

Kinomaniak20

Ja juz mam za soba glowny watek, zostaly tylko wyscigi itp...
Myslalem ze bede mugl sobie pociurac black-spiderem a tu pyta giera czy colnac i jegio misje na nowo przechodzic :|.

btw wie ktos czy da sie odblokowac New Goblina albo Venoma, bo w wersji konsolowej podobno jest sklep w ktorym mozna sobie odblokowac postacie i akie tam...

maly scr ;)
http://img480.imageshack.us/img480/3523/game2007050107501704hp5.jpg

Reven

Nie kupujcie tej gry! Przynajmniej do czasu wydania patcha,a raczej patchów.Tyle błędów dawno nie widziałem,Activision odwaliło taką fuchę,ze az szok,po akurat tym wydawcy sie tego nie spodziewałem.Wypuścili bubel.

Ready2

Poza tym gra jest niezle pomyslana,żeby tylko wszystko działało jak należy to zapewne może dostarczyć rozrywki.

użytkownik usunięty
Ready2

duzo bugów mowicie? to lepiej zagrajcie w gothica 3, ta gra bije wszystkie inne na glowe jesli chodzi o bugi a tnie sie nawet na gf 8800 :)

U mnie Gothic3 chodzi niezle na max detalach,co prawda czasem przytnie,ale tam przynajmniej jest konkretna grafika,coś czego w pajęczaku3 nie uświadczysz.Ten to nawet w rozdzielczości 800x600 ścierwi niemiłoiernie,tak zjebali kod gry.
Zapewne taka była filozofia Activision - zbliża się premiera filmu,musimy wypuścić grę w tym samym czasie,żeby mieć większe zyski.A że nie dopracowana? No trudno.Za miesiąc,dwa zapodamy patcha i powiemy sorki...

Ready2

A mowilem ze jest zbugowana :D slyszalem ze potrafi przyciac nawet na 8 GB ramu.

ocenił(a) film na 5
Reven

na 8 gb ramu? HAHAHAHAHAHAHA wymiotłeś.Cześć.

era

No niestety,nawet 10 rdzeniowy Pentium 16 1200 Ghz z czterema kartami geforce 25000gs 40000mb nie udzwignie tej gry :D

Reven

era zagraj a potem kometuj bo u np. na c2d 1,8 mzh,2gb ramu i grafika 7600GT gralem na 1024x780, 4xAA low detali i bez cieni a i tak w niektorych lanszach skakalo niemilosiernie.