6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Użytkownik "Koki_1989" podał nowy link do nowej gierki o Spider-manie 3.
Zaproponował też abyśmy podawali swoje nicki pod, którymi to będziemy grać w tą grę.
Pomyślałem, że warto stworzyć nowy temat do tego.
Więc o to on :]

van_Gregorian

Mój nick to:

vanGregorian

van_Gregorian

A to
http://www.sonypictures.com/movies/spiderman3/mp_game/index.html
link do gry.

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

a mi to nie chodzi.... :( ;P:P:P:P:P

Longusiowe_Szalenstwo

Odśwież stronę... a jak znowu się zablokuje to znowu odswież strone... nie wiem czemu tak jest ale miałem tak jak pierwszy raz ją włączałem.

van_Gregorian

A nicki to niestety nie wszystkim się zmieszczą, dlatego ja podałem krótszy bo cały mój filmebowy nick by mi się nie zmieścił.

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Wchodzi mi do wybory przeciwników - klikam na kogoś... mam czarny ekran a strona ma status zakończonej... ;P

Longusiowe_Szalenstwo

Hmmm... klikasz na kogoś i ktoś Ci akceptuje Twoją propozycję walki i wtedy jest czarny ekran... całkiem... jak próznia w kosmosie ^^ czy jak XD

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Ta gra jest lipna! ciekawy pomysl ale jak juz gralem z kumplem (ktory mieszka w bloku obok) gdy wygrywalem z nim jemu pokazywalo ze to on wygral ... wiec sorry ale czemu tak jest to nie wiem :] Ale jak juz gram to pod pseudo. SKIBA

skibson

Ja miałem taki cwancyk, że pojawiło mi się że wygrałem, a zaraz że mój oponent... i znowu że ja... i znowu że ja :]
Zastanawiam się czy nie jest to wina mojego łącza - 256kilo.

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Nieee raczej nie wiesz ... Cos z tym Flashem jest nie tak! Ja mam Chello 1mega i tez mialem taki motyw :P

ocenił(a) film na 5
skibson

wlasnie jak sie wybiera kogos??bo nie wiem jak venoma wybrac;P ok jak bdee to moj nic to...Blackspider:D

ocenił(a) film na 4
Peterson_B

Z tego co zauwazylem z kumplem to gdy grasz mozesz byc tylko Spiderem.. i walczysz niby z Venomem. Fakt! Ale osoba po tamtej stronie CIEBIE widzi jako Venoma (ja tak mialem z kumplem) wiec to takie betoniaste lekko ale coz :P hehe

ocenił(a) film na 10
skibson

ogolnie niema co sie zachwycac ta gra , jest dosyc przecietna...
Lepsza byla 1 odslona gry SM 3 gdy sie klikalo myszka...
Zmienilem nick , bo Darth Venom ciagle mnie o to nieustannie prosil :)

Black_Spiderman

Może i przeciętna... ale więcej interakcji niż przy tamtej grze gdzie się klika... poza tym grasz z kimś... a i jak na grę online to nie jest chyba żle.

A zmiana nicku subtelna... ale widoczna :]

ocenił(a) film na 10
van_Gregorian

Dzieki , myslalem nad ta nazwa 3 miesiace :)

Black_Spiderman

Ach... nie ma sprawy... od czego są filmebowicze ;)

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Na pewno nie od rządzenia tym krajem, aczkolwiek gdybyśmy greg się wbili na mównicę...? Czujesz coby się działo? xD ^^

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

Widze ze nie tylko ja ostatnio zmenilem nick :)

Longusiowe_Szalenstwo

Oj działoby się, działo XD ...byłaby niezła impreza^^ ...ale też i jakiż to spokój w tym państwie by w końcu nastał ^^