6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Uwazam ze slabo sie zapowiada ten nowy film o przygodach pajaka.Jedynka jeszcze byla w miare ale juz dwojka to kicz.Obawiam sie ze trzecia czesc bedzie totalnym dnem.Efekty zapowiadaja sie nawet calkiem w porzadku ale fabularnie to bedzie pewnie obraz dla malych dzieci.A Venom nie wyglada strasznie.Ja na ten film sie nie wybiore do kina.

ocenił(a) film na 5
BlessedBlack

Trudno ty sie nie wybierzesz a ja wrecz przeciwnie uwazam ze to bedzie zajebista produkcja.

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

powiem jedno
bez komentarza
to co napisałes nei ma sensu...
Film będzie najlpeszy ze wszystkich i taka jest prawada.
Nawet jak wczsneij powieza i beda mowil ze przereklamowany to i tak pojde ze 3 razy go obejrzec :)

ocenił(a) film na 10
dejna_18

jezuuu wnerwiaja mnie ludzie , ktorzy chcieliby zeby wszystko bylo zbiezne z komiksem.
Tomcio gdyby tak patrzec to nie szlo by sie na zadne filmy na podstawie ksiazek , bo wiekszosc nie jest dokladnie dopracowana z filmem.

ocenił(a) film na 2
Black_Spiderman

Nie chodzi mi o to zeby ten film byl taki sam jak komiks tylko mniej efekciarski a fabularnie bardziej dopracowany,bo w dwojce usmiercili dr OCTOPUSA,przeciez w komiksie to byl jeden z wiekszych wrogow czlowieka pajaka!Ciekawe jak postapia z VENOMEM...