demon82
myslisz ze on o tym nie wie...
poprostu znowu zjebany post usera , najlepiej nie zwracac uwagi na jego posty
To dlaczego umiescili to w grze? Przecierz gra z filmu zawsze sie na nim opiera. Zreszta skad wy mozecie wiedziec czy Lizard bedzie czy nie. Nie kreciliscie tego filmu. Moze to ma byc niespodzianka.
na 100 %
go nie bedzie!!!
masz naprawde problem...
juz ci to tlumaczylem w jakims poscie
gdyby taki fakt mial miejsce
to napewno byly by przecieki od azjatow (premiera w tokio)
a wogole na FW juz sie pojawila pierwsza recennzja SM 3 i ani slowa niema o Lizardzie
no i jeszcze wiele argumentow moglbym ci wymienic ale mi sie nie chce :)
Na 1000000% go nie bedzie w SM 2 the game był misterio a w filmie tez go nie bylo
a i dla chetnych kupienia tej gry na konsole ps2 bedzie mozna ja kupic 11 maja w cenie ok 200 zl
Lizarda nie bedzie w filmie bo było by głośno o tym...a tu ani widu ani słychu....:D.Podejrzewm ze Lizard bedzie w Czwartej części
Zgadzam sie z wami. Film moze sie jedynie zakonczyc taka sama scena jak w jedynce (Harry odkryl laboratorium Goblina (ojca). W trojce moga byc ukazane symptomy Connorsa. Byc moze sami tworcy juz wiedza, ze zagraja w czworce, ale nie mowia o tym publicznie.
If you would choose which villains would you use in the next 3 movies?.
Since Sam Raimi has confirmed there are going to be 3 more.
This is my choice:
Spiderman 4: Scorpion and Lizard.
Spiderman 5: Carnage.
Spiderman 6: Professor Miles Warren & The Clones.
quelle: imdb.com (forum Spider Man 3)
,,Film moze sie jedynie zakonczyc taka sama scena jak w jedynce (Harry odkryl laboratorium Goblina''
Chyba jak w dwójce a nie jedynce....:P.
W Spidermanie 4 wolalbym zobaczyc Lizarda a zamiast Scorpiona Carnage...bo wkoncu sam symbiot nie ginie.chyba ze przez dwie czesci by zwlekali:(
Pierdole co za ludzie, przecież w poprzednich grach też były postacie które nie były w filmie i nikt sie nie dziwił. A ja tam bym chciał zobaczyć Shock'era przynajmniej byłaby jakaś rozpierducha.
http://poszkole.pl/gry/7,gra,1613.html - dobry motyw ze spidera - wlaczcie glosniki
no a co nie opiera sie gra na filmie ? Nie mieliscie Shockera i Vulture w 1 częsci ?:D <lol999999>