Widziałem oczywiście ostatnią bitwe z jego udziałem i musze stwierdzic że jego śmierc była tajemnicza. Brock rzucający sie w symbiota by znów sie połączyc,razem obrywają głośną bombką poczym ZNIKAJĄ.Nie ma ani ciała Brocka ani nawet jego prochów,widac tylko świecące płomienie.bo przecież bez zwłoków czy ich fragmentów niemożna stwierdzic że zginął.A ci którzy myślą że szkielet Brocka jest dowodem jego zgonu to mogą sie gróbo mylic gdyż ciało Brocka mogło prześwitowac i uwidaczniac jego szkielet co powoduje jasny wybuch.nikt otym niepomyślał że szkielet poprostu prześwituje przez jego ciało czy jakoś tak(wiecie oco mi chodzi).a więc Brock i symbiot nie giną tylko znikają z pola bitwy po wybuchu ich niema.Oczywiście jest dużo mozliwości,mogła sie wytworzyc dziura przez którą przedostał sie Brock.mógł sie przenieśc w inny wymiar co mógł spowodowac ten silny wybuch.Wspominał też ze nazywa sie Eddie Brock Jr. wiec może w 4 pojawi sie inny Eddie Brock ato możliwe, lub któryś z jego krewnych pod tym samym nazwiskiem,może nawet Eddie Brock senior.dzięki temu powstałaby nowa ulepszona wersja Venoma (tzw.Venom 2)który towarzyszyłby Carnage'owi w 4.Nowy Venom miałby wreszcie charakterystyczny język i byłby bardziej niewidzialny.to byłoby takie fajne ulepszenie tej postaci powróconej z zaswiatów w nowej osobie, nowym Brocku bardziej muskularnym bo podejrzewam ze Thopher Grace juz niewróci.Byc może mógłby też zostac sklonowany niedokońca dobrze bo z inną twarzą ale przy zachowaniu charakteru i uczucia do Parkera i symbiota coby tłumaczyło zmiane aktora.To fascynujace i prawdopodobne,napewno by zrechabilitowało postac Venoma z 3 ktorego odtwarzał Grace(genialnie sie spisał lecz za krótko).Zmiana aktora nawet wyszła by naręke szczególnie jeśli Spiderego może zagrac Jake Gyllenhall. Raimi mówił że to był koniec Venoma ale pod postacią Graca czy jego wersji którą odtwarzał. Venom 2 natomiast w Spider4 jest prawdopodobny skoro byc moze Raimi niebedzie już reżyserował.I co wy myslicie???
Myśle ze wypisujesz głupoty :/... jakbys znał sie "zdeka" komiks to bys wiedzial co prawdopodobnie mial an myśli Raimi
Ja niestety nie czytałam komiksów, a jestem wielką fanka Spidiego, napiszcie mi o co chodziło Raimiemu. Czy Venom rzeczywiście może powrócić? Ja w to wątpię, a wy? Mam nadzieję, że w SM4 wystąpi stara ekipa, a nie Jake G...
A wiec... RAIMIE'MU chodzilo o te ze pewnie symbiot znajdzie nowego nosiciela... W komiksie Eddie Brock dowiedzial sie po czasie ze ma raka i ze przy zyciu utrzymuje go jedynie symbiot. Pogodzil sie ze swoim losem, stal sie bardzo religijny i postanowil (to bedzie brzmialo smiesznie, ale taka prawda) sprzedac swoj stroj na EBayu (odpowiednik Allegro) za 100 000 000$ a kase przeznaczy haretatywnie. Stroj kupuje "ojciec" mafijny, ktory chce aby dzieki niemu jego synalek sie wybil w swiecie gangsetrow bo jest zwyklym lamowatym cieniakiem :) Angelo (bo tak sie nazywa) zaklada stroj i po czasie walczy ze Spidermanem .. gdy Spider juz go praktycznie z trudem ale pononuje on wykonuje odwrot i ucieka Symbiot sie wnerwia ze jest takim cieniakiem (bo Brock by zostal do konca i sie nie poddal) ze go pozostawia gdy ten skacze z budynku. Stroj w powietrzu sie od niego oddziela a Angelo udrza o ziemie i (jak wiadomo) ginie :] Stroj po pewnym czasie znajdoje nowego nosiciela Jest nim Mac Gargan (Skorpion) Sa nowym wcieleniem Venoma w komiksach po dzien dzisiejszy!
Tutaj fan komiksow wyjasnia to co ja napisalem wam:
http://youtube.com/watch?v=7CbAFQQNuTI
ANFELO jako VENOM http://www.marvel.com/universe3zx/images/thumb/e/e2/Angelo_venom.jpg/442px-Angel o_venom.jpg
SKORPION jako VENOM http://www.marvel.com/universe3zx/images/d/de/Venom(MacGargan)_Head.jpg
Mam nadzieje ze juz wyjasnilem wystarczajaco i nie bedzie na tym forum podobnych tematow :P Pozdro.
Ja tam się z tobą zgadzam. Moim zdaniem, to gdy Peter rzucał tą bombę, a Eddie się łączył z Symiotem to w ostatniej chwili Venom uciekł, lecz został strasznie oszpecony.
Chciałbym, żeby Venoma znowu zagrał Topher Grace, ale żeby był bardziej muskularny, ale bez przesady, symbiot też duzo daje...
ten aktor już niewróci tak jak Church (Sandman)bo pewnie chcieli tylko wystąpic w jednym filmie o spiderku.zresztą Grace i Church już to zapewniali a szkoda.chociaż godny zastępca Brocka jest mile widziany.
To teraz na pewno Brock nie powróci, a szkoda. Mam nadzieję, że przynajmniej Carnage będzie godny Venoma.
ja też mam taką nadzieje a poza tym duża jest szansa że Carnage bedzie przynajmniej 2 razy lepiej wyglądał niż Venom,napewno sie zrehabilitują tworząc postac Carnage'a i będą sie opierac na błędach jakie popełnili przy tworzeniu postaci Venoma(chociaż Venom w wykonaniu Grace'a mnie zadowalał,tylko było go mało).napewno już niepopełnią tych błędow (że było go mało,że niemiał własnej historii,że tylko jedna walka,że za szybko sie dzieje itp.),Carnage bedzie jeszcze bardziej zadowalający m.in. dlatego że jest on silniejszy od Venoma.jestem tego pewien.
Zgadzam się, ale wszyscy wiemy że Sam Raimi ma takie podejscie do symbiotów, że canage może być tym razem tylko 10 min :/ Ale mam nadzieję, że w ogóle wyjdzie Spider-man 4. Umowa z rezyserem i Tobey Mcguire była tylko na 3 filmy z serii człowieka pająka.
czyżbyś niewiedział że umowa ta może zostac poszeżona jeszcze o 3 filmy?? bo ja już wiem że będzie kolejna trylogia.to tylko kwestia czasu.według mnie 4 częśc będzie za 4 lata(miejmy nadzieje że może ciut wcześniej).poza tym wiem że Raimi nielubi wątków z symbiotami ale w tej części pokazał już jakto sam symbiot sie prezentuje a dotego ta wspaniała animacja.I uważam że Carnage bedzie więcej na ekranie niż Venom. przypomne że sprawa Venoma została już zakończona ale sprawa symbiota NIE.ten wątek jeszcze bedzie sie ciągnął więc przynajmniej pół filmu bedzie Carnage.zresztą w 3 części głównym przeciwnikiem niebył (jak wcześniej było mówione)ani Sandman ani Venom tylko symbiot.to ta istota była głównym złem które zatruwało życie zarówno Parkera jak i jego najbliższym,nawet Sandmana. symbiot psuł relacje Parkera z Harrym na jeszcze gorsze,psuł relacje Spidera z Sandmanem na jeszcze gorsze(Spider chciał go wtedy zabic przez ten symbiot),psuł związek Parkera z MJ.a z kolei zatruł Brocka sobą sprawiając że ten pała maksymalną nienawiścią do Parkera.I wten sposób to symbiot zatruwał naszym bohaterom życie przez cały film.dlatego Spider3 niemógł sie skupic na Venomie(opętanego Brocka)tylko na symbiocie tak bybyło ogólnie.dlatego mnie Venom zadowolił.na pewno w następnej części głównym przeciwnikiem bedzie Carnage a symbiot bedzie jego narzędziem.
Brawo.Jak do tego doszliście?:D nie ze sie uważam za niewiadomo kogo ale ja juz to wiedziałem:p
P.S. troche mi odbija w sumie nie tylko mi nie marcin535?:D
Mogło by być tak, tak jak kiedys napisał Dex. Venom byłby tylko na końcu. Wtedy by się narodził, lecz byłby tylko jakby to opisać, zwiastunem 4 części, a potem powróci w tej 4 i z carnage będzie robić niezłą zadymę.