6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Ja wiem, że nie wszystkim przypadł film do gustu, ale żeby dawać mu ocenę 1/10 to już nie lekka przesada, to grzech. Ten film zasługuje PRZYNAJMNIEJ NA 5 !!! Jak mozecie stawiać SpiderMana w szeragach z takimi miernotami filmowymi jak "JA WAM POKAŻĘ". Przecież to śmieszne. Spider spada z oceną niemiłosiernie. Z 9,3 do 7,74 w tydzień. Ludzie bądźcie rozsądni! Przypomnijcie sobie swój najgorszy film. Czy Spider Man naprawdę reprezentuje taki sam poziom.

ocenił(a) film na 9
Bialy_Pielgrzym

Zgadzam sie z tobą...żaden film nie zasługuje na 1/10:P:D

ocenił(a) film na 1
Darth_Carnage

Nie no jasne...żaden chłopcy ;-)
A teraz grzecznie do pisakownicy i budować babki z piasku ;-)

ocenił(a) film na 9
pyszczek7

No to na co jeszcze czekasz...idx juz:P

ocenił(a) film na 1
Bialy_Pielgrzym

Spostrzegawczość to dar, który nie każdemu jest dany...

P.S. I'm not a boy :-D

ocenił(a) film na 4
pyszczek7

Ano się zgodzę :) Dar spostrzegawczości nie jest dany każdemu rozumnemu lubi nie rozumnemu stworzeniu...Aczkolwiek nie zgodzę się co do oceny filmu moja droga, podaj mi przykład filmidła ocenionego na 1\10?

ocenił(a) film na 3
Longusiowe_Szalenstwo

Spoko, ty moze i bys dal SM3 ocene min. 5 ale na szczescie kazdy moze sie wypowiadac a nie tylko fanatycy spider-mana. Mi sie film nie podobal i wedlug mnie byl zepsuty, wiec ode mnie ma 3/10 i nic wiecej. Kazdy ma swoje zdanie, wiec jezeli ma taka ocene jaka to widocznie taki wlasnie jest skoro ocenilo go tylu ludzi.
Co tu duzo mowic, nasza POLSKA widownia jest duzo bardziej wymagajace niz płytka widownia amerykanska :P

Pozdro :D

ocenił(a) film na 1
zwierz_u

aaa no i jeszcze apropos tego porównania
ja między tymi filmami pod względem jakości nie widze róznicy
Obydwa słabe pod każdym względem

Kończę, bo na takim poziomie nie lubię rozmawiać :-)
Wolę kulturalnie

Pozdro

ocenił(a) film na 1
pyszczek7

Jak dla mnie Spider Man nie różni się niczym pod wzglęgem jakości (NIE MYLIC Z EFEKTAMI) od Ja Wam pokażę...polskie, ale równie denne ;-)

pyszczek7

Chyba pyszczku masz jakiś problem sokor nie widzisz żadnej różnicy pomiędzy Spider Manem a Ja wam pokażę. Żali mi cię. A do piaskownicy to mozesz iść sama, tylko weź ze sobą mamuśę bo mozesz nie odróżnić jej od bagna, i się utopisz.

ocenił(a) film na 1
Bialy_Pielgrzym

A powyżej pokaz kultury osobistej ;-)

Hehe

pyszczek7

Film byicznie denny, ciezko wysiedziec na nim do konca, ale czasem trzeba. A co do piaskownicy to powiem wam, ze na takim forum ocenia sie film, a nie mowi o tym, kto jest lepij a kto gorzej wychowany, bo moim zdaniem to wlasnie takie durne klotnie nikogo kto wypowiedziec sie nt. filmu nie interesuja, wic skonczcie obrazac gatunek ludzki.

ocenił(a) film na 3
adzio

Podsumowujac Spider-man 3 nie zasluguje na nic powyzej 5/10 (osobiscie dalem 3/10), jedynym ktorzy mowia ze film jest swietny albo chodziaz bardzo dobry sa fanatycy calej serii i ogolnie Spider-mana, taka prawda :D
Pozdro

ocenił(a) film na 4
zwierz_u

Słabiutki... pod koniec chciałem wyjść z kina :/ Mało Venoma... jednej z moich ulubionych postaci w komiksie (tak... byłem kiedyś zagorzałym fanem Pajączka...) Naćkane to jakieś takie... Na siłę... zero nowych pomysłów...

4/10 :D Zdecydowanie poniżej oczekiwań... na czwórkę o ile sięukaże... NIE IDE :D

StarSon

Doprawdy.. czy ten film był NIEPOROZUMIENIEM(jak slash, dlaczego nie)? Najwyżej poniżej oczekiwań!

Liriel_

*co najmniej poniżej oczekiwań
żeby nie było że nie zasługuje na więcej

ocenił(a) film na 10
Bialy_Pielgrzym

Moim zdaniem film był spoko dzieci, udana cześć.:-)))

ocenił(a) film na 10
Bialy_Pielgrzym

Moim zdaniem film był spoko dzieci, udana cześć.:-)))

ocenił(a) film na 10
Bialy_Pielgrzym

część* :-)))))))))))))))))))))))))++++++++++