PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

ekranizacje jakich komiksów marvela waszym zdaniem są najlepsze?napiszcie swoją złotą dziesiątkę.
oto moja lista:
1.Batman 1
2.X-Men 3 ostatni bastion
3.Batman 2
4.Spiderman 3
5.Hulk
6.Batman 3
7.Hellboy
8.Superman-powrót
9.X-Man 2
10.Transformers- narazie zamykają listę ale tylko dlatego że dopiero w czerwcu będą w kinach ale zapowiada się wypas.
ps.Specjalne wyróżnienie dla Van Helsinga(2003) bo to super film choć nie Marvel a także zapomnianego już Kapitana Ameryki-1990r.

kajufilm

Batmany,Powrót Batmana potem inne Batmany też...(ale Batman i Robin i Batman Forever to bajki...)
X-Man cała trylogia w sumie ok...
Szkoda,bo z większości komiksów można było naprawde coś dobrego zrobić...

Hellboy takie sobie a reszta-Hulk,Spidermany i Superman powrót to już niestety nieudane chłamy...

P.S Nie wszystkie komiksy sa Marvela ;p

ocenił(a) film na 4
kajufilm

Ani Batman, ani Superman nie pochodzą z komiksów Marvela. Nie wiem, co z Hellboyem, ale przypuszczam, że też nie. Transformers też nie.

ocenił(a) film na 9
Der_SpeeDer

Dokładnie, Hellboy jest z wydawnictwa Dark Horse. Ktoś tu założył temat o złym tytule, bo czytając ranking powinien brzmieć "Najlepsze ekranizacje komiksów"

ocenił(a) film na 7
kajufilm

Po pierwsze nie znasz się na marvelu bo wymieniasz pierdoły z nim niezwiązane, po drugie już dziesięć tematów podobnych było, dziecko neostrady.

ocenił(a) film na 9
deamon82

ciebie to z koleji pewnie po wiekszej libacji bocian przyniósł rodzicom demonku laminatu dla kids.oki błądźić jest rzeczą ludzką to nie należy od razu wymyslać ludzi kit człowieku.jesli jestes 82 rocznik to pomysl lepiej powaznie o zyciu a nie o SF na FilmWebie....

ocenił(a) film na 7
kajufilm

Mogę wchodzić gdzie chcę,. wiek tu nie ma nic do znaczenia jakie filmy się ogląda. Klecha się znalazł co nie ma pojęcia a się udziela, tacy jak ja, rocznik 82, myślą poważnie i nie zakładają tak błędnych tematów, dziecko wracaj do komiksów lub internetu neo, bo nie doczytałeś tego i owego.