jak do tej pory!!!
Wezcie sobie zrobcie stopklatke w 2 min i 33 sekundzie widac troche jak bedzie wygladac Venom
No i apropo wlasnie ten wyglad Venomena w tym trailerze nie zachwycil mnie ale zobaczymy jak to bedzie..
rewelka :) jak dla mnie :)
mnei zachwycił w paru scenach
duzo pokazali tak naprawde scen
mam nadzieje ze to nie koniec niespodzianek :)
lol patrzcie: http://video.google.pl/videoplay?docid=-5882930953698633705&q=spiderman+genre%3A MOVIE_TRAILER na 1:37 jak peter przegląda sie w lustrze. Było to na tym trailerze w HD ? :> bo kurcze dopiero teraz przy tym trailerze to zauwazylem ;p
http://www.youtube.com/watch?v=szh5ZsAcgJU
A za to tu wezcie sobie stopklatke na 2 min 32 sekundzie
askat 90
tez tego wczesniej nie zauwazylem , ale jak wzialem stopklatke to przezylem szok :/ , bo zafajnie to nie wygladalo!!!
jak dla mnei moze być :) nei jest zły ale nie jest też najlepszy wiec jest wporządku :)
kurcze na tym trailerze co sciagnal tez tego nie bylo, a obejrzalem klatka po klatce, dopiero na tym.
dobra zobaczymy efekt końcowy czyli film ,wtedy sie wypowiemy...
(tamte moje komentarze byly na goraco) :D
Jak dla mnie żaden szok. Trochę kojarzy mi się z komiksem, a w zasadzie z pierwszym występem Venoma gdzie żuchwę miał raczej małą, brak długaśnego jęzora i zęby bardziej ludzkie a nie ostre kły :). Kto czytał wie o co chodzi. Dopiero z komiksu na komiks pojawiały się elementy z których tak znamy Venoma. Myślę, że "brodzkim" może to potwierdzić bo jest bardzo zorientowany w tym temacie (komiksowym).
Pozdrowienia wszystkim zniecierpliwionym :)) (sam do nich należę)
nie gniewam sie.Po raz pierwszy widzimy Venoma w numerze 299 a numer 300 to pierwsza walka z nim.Tak jak napisales wczesniej, szczeka jest mniejsza od reszty i nie ma jeszcze pokazanego jezyka.Wiec w numerze 299 Venom przychodzi do mieszkania Petera i M.J.(sa juz po slubie) i szuka bylego wspolnika z pracy.Gdzie zastaja tylko M.J. ktora po zobaczeniu jego jest straaaaassszzzznie przestaszona.Numer 300 to taki jubileusz i cala walka pomiedzy dwoma czarnymi pajakami (Peter po odrzueniu Symbiotu nie zaprzestal noszenia czarnego stroju).W miedzycasie jest wytlumaczone skad pochodzi Venom.Spiderman ja wygrywa dzieki sprzetowi pozyczonemu od Fantastic Four i przekazuje Ediego FF.Wraca do domu w ktorym M.J.prosi Petera aby przestal nosic czarny kostium i daje mu jego stary, kolorowy i od tamtej pory mam znowu starego kolorowego pajaka.
Napisałem to streszczenie jakby sie ktos pytal jak bylo w komiksie.
314 i 315 wydanie Venom otwiera buzie ale jeszcze nie wystawia jezyka.
No i numer 332 gdzie mamy pokazany jezyk, a mianowicie Venom oblizuje sie po zjedzeniu pajaka.
Od tamtej pory jest pokazany caly czas z jezykiem na wierzchu.Wiec nie bedzie bledem jesli w filmie nie bedzie pokazanego jezyka.
W sumie Venom zmienial sie wraz z rysownikiami.
Moim zdaniem najgorszy trailer do tej pory, streszczenie filmu pomijajac Sandmana i tej blondyny (nigdy nie
pamietam jej imienia) zero napiecia, muzyka jak by jej nie bylo darowali by sobie utwory symfoniczne (w
trailerach) i zapodali by cos bardziej charakterystycznego (pamietam jak w pierwszym zwiastunie Spider-
mana, czesci pierwszej puscili utwor Leave You Far Behind, to mialo rece i nogi, a nie jakies badziewie co
teraz teraz) film dalej zapowiada sie tak samo ale trailer tragedia na calej lini.
nie przesadzaj, nie byl taki zły.
A napewno nie taki zly jak napisales ,,tragedia,,
Moim zdaniem tez zwiastun byl najbardziej dynamiczny ze wszystkich obecnych i mial rece i nogi ja przynajmiej tak uwazam.
No i sa fragmenty gdzie jest Venom!!!! :D
zgodze sie najlepszy zwiastun do tej pory
choc nie co sie rozni na flimwebie niz np na amerykanskich stronach... widac pare scen wiecje tam . u nas jakby wcieli je...
no ale lepiej dla nas :) wieksze zaskoczenie bedzie jak 4 maja albo i wczesniej bedziemy sobie go ogladac :)
mam nadzieje ze podobnie jak 300 bedzeie mozna go obejrzec w środku tygodnia :)
Odliczanie trwa :)
chyba sie domyslam czemu odszedl Darth Venom
poniewaz te forum zaczyna sie psuc .
Jak nie jakis Arnold , to Gregorian wali puste komenty
a on kiedys pisal ze jak widzi ze forum sie psuje to nic nie pisze.
Jak nic sie nie zmieni to tez spadam na jakis czas...
A jak myślisz czemu wale puste komenty co?
Może dlatego żeby temat pisany przed prawie chwilą o tym ze film SM jest poje*** zszedł do archiwum... nawiasem mówiąc sam tam niezle nabluzgałeś... więc kto tu robi coś bez sensu.
Ale widzę że to jednak bezcelowe bo tak trudno się domyślić o co mi chodziło... a teraz gościu pewnie znowu wyciągnie temat na sm początek forum.
A co do Dartha Venoma to podobno Cię mało obchodzi.. więc po co był ten koment... a że film to co z tego zawsze ktoś się znajdzie kto bedzie trollował, a Ty łyknąłęś i teraz mamy znowu kolejną szopkę.
"Jak nie jakis Arnold , to Gregorian wali puste komenty
a on kiedys pisal ze jak widzi ze forum sie psuje to nic nie pisze."
Po pierwsze nie porównuj mnie do Arnolda jeśli łaska.
Po drugie zastanowię się nad Twoim życzeniem i chyba całkeim przestanę pisać na tym forum bo to strata czasu ciągle cos wyjaśniać.
Pisałem że nic nie piszę jak widzę że się psuje ale myślałem ze mi się uda zaradzić Arnoldowi zanim reszta zauważy ten jego temat i mu będą odpowiadać o co mu właśnie chodzi. A po co ja to piszę przecież walę puste komenty i jestem jak Arnold - taki co odstawia szopki.
Cholera żeś mnie zbulwersował.
Mam doś tego forum. Skoroś taki lepszy to czemu ześ mu w ogóle odpowiedział i to przy użyciu mięcha.
No i jak mówiłem "Arnold Szwajceneger" czy jak mu tam znowu wyciągnął temat na wierzch. Widać on się domyślił po co były te moje puste posty.
A piszę to tu bo w jego temacie nie mam zamiaru się udzielać jak i pewnie niedługo znowu przestanę też na forum... ale co tam... mnie tu Wam nie potrzeba do szczęścia... wolność Tomku w swoim domku... a "Arnold..." sie pewnie cieszy...
Bo widać gościu się tak spełnia w życiu... nawet jeśli to dodatkowe konto jakiegoś tzw. normalnego użytkownika Filmweb'u
Tato to można mieć dwa konta?Vangelis mówiąc mi ta informację zrobiłeś duzy krok do tego abym zniszczył filmweb.Dzięki tato!
Dobra na dzisiaj kończę bluzgi.Jeszcze tu wrócę.Ale dam wam z dwa tygodnie odpoczynku.
Black Spider+Darth Venom=Wielka miłość
Tymczasem stworze sobie jakąś miłą postać i będe uchodził za duszę towarzystwa.Uważajcie na nowych na tym forum.Bo jednym z nich moge być ja!!!!
"Dobra na dzisiaj kończę bluzgi.Jeszcze tu wrócę.Ale dam wam z dwa tygodnie odpoczynku."
Tja, idż i nie grzesz więcej... marnotrawny synu...
gregorian vangelis spokojnie nie chce wojny
wku... bo znowu ktos zasmieca jedne z lepszych forum na FW
Okej spoks rozumiem że się wkurzasz ale to jest stare jak świat i to forum się juz od tego kiedyś trzęsło. Peace.
Niektórzy mają podobne zdanie...
A ten czwarty wyraz to nie powinien przypadkiem być przez samo "h" bo jakoś mam do dziś z tym dylemat... mimo słowników, itd.