6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Moment, gdy Harry podchodzi do MJ podczas dnia SM i mowi jej, że zawsze ja kochał i że napisał dla niej sztukę:) był po prostu totalnie uroczy:)
A i jeszcze ta, kiedy Peter wysypywał piasek z butów-----> totalny odjazd:)

ocenił(a) film na 10
Nigtingale

KIedy Peter szedł przez miasto i wszystkie panienki się na niego krztwo patrzyły a on się popisywał.

To bvło wymiatające :D:D:DD

ocenił(a) film na 8
Nigtingale

dużo, dużo :)

Co do harry'ego, bardziej urocze było:

-Masz wspaniałych przyjaciół...
-Wiem, życie bym za nich oddał :)

reszta, to zbyt wiele by wyieniać ;)

ocenił(a) film na 10
Zurawinka

PS. maria221 twoje zakończenie się potwierdziło.

Zresztą wszystkie spoilery się potwierdziły

Kudii11

Scena, jak Jameson ma zażyć tabletki:P Chyba najzabawniejsza w fimie:)
Super scena była, jak Brock opuścił żywiciela, bombowo symbiot wyglądał!!!
Świetne uważam też te smutniejsze sceny, jak z wujkiem Benem czy wszystkie inne w filmie.

Nigtingale

Moment gdy Peter wysypywał piasek z butów i scena gdy Jameson chcial wziasc leki

ocenił(a) film na 6
Kinomaniak20

Dla mnie SUPER scena było powstanie Sandamana !!!!!! To jak uczył sie poruszac i jak na początku jakby złamał sie przy próbie ruchu !!! To było naprawde coś !!!

ocenił(a) film na 7
Kinomaniak20

No widzisz Darth Kudii a nie mówiłam:) właściwie to wiele rzeczy przewidziałam, fim nie był niespodzianką, niestety:/ a jakie jeszcze fragmenty, moze jak Harry i MJ tańczą w kuchni? albo jak Harry chce przwrócić omleta? Wiecie, co to jest niewyobrażalne, ale wile razy wyobrażałam sobie, że Peter i Harry grają w kosza, lub, że Harry umie gotować i tańczy. Az sama jestem zadziwiona...

ocenił(a) film na 8
Nigtingale

Fajna scenka... "transakcja" pomiędzy dziewczynką a J.J.Jamesonem, kiedy obserwowali końcową bitwę ;D

ocenił(a) film na 8
Kinomaniak20

No było ich kilka, oprócz tych co wymieniliście

-scena w restauraci z pierścionkiem
-narodziny sandmana (nieudana próba rekonstrukcji ciała!! )
-rozmowa z prof. przez telefon i zajadanie ciasteczek
-taniec w knajpce
-tekst harrego "przybyłem w sama pore" i odpowiedź petera (nie będe zdradzał bo nie wszyscy widzieli)
-no i chwilowe zatrzymanie sie pajaka na tle jednej z najwiekszych flag amerykańskich jakie widziałem !! ehhhhh

ocenił(a) film na 10
Nigtingale

scena jak wszyscy skaldują że Gwen ma pocałować Spidera a mały chłopczyk krzyczy Spidermanie nie rób tego ;)

ocenił(a) film na 7
Nigtingale

Zdecydowanie "taniec" Pete na ulicy... uśmiełam sie!!! A i jeszcze pan francuz z restauracji...cos mu śpieszno było do tych oświadczyn... pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 5
Nigtingale

wszystkie sceny z Harrym. Po prostu jestem nim zachwycony...

ocenił(a) film na 7
Marat_Sade

Harry ukradł film Tobeyowi! To jest fakt, nie mogłam się doczekać scen z nim:D