Musze wiedzieć pare rzeczy, i odddam te decyzje ludowi :)
1. Co to ma dkładnie być, czyli jak to mamy nazywać?
Sekta, ugrupowanie, brygada, klub, partia i lub co tam wam do głowy wpadnie.
2. Musimy mieć jakąś nazwe?
Czy w nazwie ma być słowo spider-man?
Ci którzy nie wiedzą o co chodzi, lepiej żeby nie pisali.
Ad.1 nie wiem
Ad.2 Spidey boys
Mi tam obojetnie o ktorej moze byc 22.00 a moze byc tez 23.00:D
Dark Knight? Ja pierwsze słysze?
Moze być, jak juz nie ma napiecia przed miesiączkowego, i nie twierdzi że zniszczyliśmy forum.
Na razie podoba mi sie SPIDER TEAM.
Jak wiecej osób sie wypowie to wybierzemy kilka typów i to przegłosujemy.
Oj chyba ma napięcie... wystarczy na jej ostatni temat popatrzeć :/
Albo, to User się pod nią podszył ;|
Podoba mi sie to że mamy tu luz i fajn a atmosferę.
Czasem były tylko awantury i burdy, terza tworzymy taką fajną paczke.
oooo..pomysł Kudi'ego 11 mi sie podoba:D:D:D:P...hmm..... może
Spider Evolution:D:D:P
Spider Power in the shower:D:D:D hahahahaha:D:D....a tak na serio to może....no nie wiem jaka nazwe;/;/
Widze że teraz mamy ważny 10 minutowy filmik, i nasze "coś" poszło na drugi plan, drobra, to ja zrobie całą liste nazw i jakoś to przegłosujemy.
Tylko jak z tym czy to sekta czy ugrupowanie czy coś innego? Myśle że dobrze będzie jak to będzie ugrupowanie i tyle. Jak macie jskieś pomysły to walcie śmiało, wszystko można zmienić.
Mam problem, bo nie wiem jak zrobić liste członków :)
Chodzi o kolejność, bo ktoś poczuje sie urażony, moze alfabetycznie?
może według ilości założonych tematów(pewnie user się zgłosi), Nie żart.
Alfabetycznie będzie najlepiej.
Dobra, alfabetycznie, a czy przy nicku dać link do bloga? Bo wiele oóśb sie nie orientuje, no i mamy podobe nicki np. Black Spider, Black Spiderman.
Właśnie Black Spider nic nie pisze, ale i tak go zapisze.
banda usera was sponiewiera, kto nie jest z nami ten jest do bani, user to lewar, każdy to wiedział, stara usera.. itd itd :P
to ma być jakies tajne ugrupowanie? będziemy mieć jakąś przykrywke? tajne hasło i super wyrzutnie sieci z nestle? jesli tak...
wchodze w to!!!! :D
Wyrzutnie sieci z płatków są obowiązkowe.
"banda usera was sponiewiera, kto nie jest z nami ten jest do bani, user to lewar, każdy to wiedział, stara usera.. itd itd"
To będzie nasze hasło reklamowe.
"kto nie jest z nami ten jest do bani"
Właśnie taka była koncepcja utworzenia ugrupowania.
Też myśle że to powinna być oficjalna nazwa.
Chyba tak zostanie, bo widze że nie tylko mi się podoba.
Sorry, to nie do tego tematu, mała pomyłka to do naszego ugrupowania na moim blogu.
http://www.filmweb.pl/blog/entry/456545/SPIDER+TEAM.html#comment-1342211
A co do stowarzyszenia, coś w tym stylu.
Witaj Witaj stary druhu :) Stowarzyszeń się zachciewa? :) Startujcie z tym do Rządu! " Bo my! Spider-Fani chcemy mieć w swojej Partii Andrzeja L.! " Swoją drogą, trzeba będzie wprowadzić jakieś nowe trendy, jeśli chodzi o partyjne krawaty xD
Spider Team akurat wymyślił Red Spider (na moim blogu), był pierwszy.
Myśle że powinniśmy wydać serie krawatów w tle stroju spidermana, dokładnie czerwone tło srebrna pajęczynka.
POBÓR OTWARTY
Kto sie jeszcze nie zgłosił może to jeszcze zrobić. Ale najpierw zapraszam na mój blog, tam jest lista i kryteria.
W jeden dzien tak dużo zrobiliśmy. Teraz jeszcze tylko ostatecznie wybierzemy nazwe i napisze jakis tekst główny z wzruszającą historią i git.
Ale MNIE wypisz Darth! nie będę mógł na bieżąco pisać, odpowiadać itp. - Stary - wypisz mnie.