Pewnie za chwilę zostane obrzucony obelgami itp za to co napisze no ale trudno...Przed chwilą wróciłem z kina i muszę powiedziec, ze nie tego się spodziewałem...Czuję wielki niedosyt. Do żadnego innego filmu o Pająku nie miałem tylu zastrzezen. Po pierwsze za dużo wątków jak na 2,5 h. Po drugie zakończenie filmu jest jakies takie dziwne. Po trzecie humr w niektórych mometach jest strasznie marny. A psuje to całokształt filmu ( Motywy kiedy Parker dziwnie się rusza na ulicy itp to poprostu robi z filmu kiepską komedie...) Wiadomo, było kilka śmiesznych scen ale jest ich mniej. Ogólnie film oceniam pozytywnie bo jestem wielkim fanem Spider'a, ale jednak poprzenie częsci lepiej wypadły. Ale film mi się podobał :P
P.S. Co do Venoma, to moim zdaniem wypadł niezle ale jak dla mnie to powinien on wyglądac tak jak wyglądał sam symbiot uwieziony pomiedzy rurami :)
nikt sie nie obrzuci obelgami bo napisałes sama prawde, tak trzynaj ale z jednym sie nie zgadzam film był po prostu do d* , niestety taka prawda :(
Nie obrzucą Cie obelgami bo masz troszku racji.... Obelgami to moge objechać kolesia, który najechał w jakimś temacie geniusz Sama Raimiego! Bo to już przesada....
no stary dużo by pisać, najogólniej za dużo wątków - za szybko rozwiązanych np : Venom - 30 minut na ekranie, Spidey wbija rurki, rzuca bombke i tyle <lol>
empty11 tutaj nie obrzuca sie obelgami tylko dlatego ze ci film nie pasi,no chyba ze ktos jest wulgarny i pisze bez sensu,ale ty przedstawiles swoja opinie w sposob normalny,wiec luz,ja jeszcze filmu nie widzialem jutro zobacze,kazdy ma prawo do swojego zdania
Heh dzieki. Nie no napisałem tak, bo nie raz nie dwa juz na tym forum widziałem ludzi, którzy za jedno słowo, które im nie pasowało mieszali ludzi z błotem. Ale ciesze sie, że takich ludzi jest baaardzo mało. Pozdrawiam.
Empty11 nie wszyscy sa tacy kazdyma prawo do sowjego zdania i poglądów..ja jeszcze nie ogladałem..jutro bede oglądał....niektórzy juz tacu sa ze e ty kur...a sie nie znasz frajerze niedoje...any
Nikogo nie obrzucamy błotem za gust, tylko za głupotę i brak kultury. Jak np. takiego nastaya.