Jak myslicie w jaki sposób ciocia May zginie??
NA powaznie
ciocia may nie zginie
Na zarty
zabraknie jej w 4 czesci
poniewaz wyjedzie z Maksymiukiem do Egiptu :D
NA powaznie
ciocia may nie zginie
Na zarty
zabraknie jej w 4 czesci
NA powaznie
ciocia may nie zginie
Na zarty
zabraknie jej w 4 czesci
NA powaznie
ciocia may nie zginie
Na zarty
zabraknie jej w 4 czesci
NA powaznie
ciocia may nie zginie
Na zarty
zabraknie jej w 4 czesci
Nie..ale opieram sie na spoilerze(chyba ze ten to jakas lipa) i pytam sie was jakie macie propozycje
Czyli twierdzisz ze spoiler był lipny w tym samym spiolerze bylo ze harry tez zginie...
Nie twierdze że był lipny. ALe może nie do końca ukazywął prawde. Zresztą ten spoiler jest już dość stary Zobaczymy 4 maja :D:D:D
przychylam sie ku wypowiedzi kuddiego
PS. Sorry, ze wyjade poza temat, ale znacie moze piosenke z reklamy Coca Coli GTA?? To jest angielska wersja: Bugsy Malone - You Give a Little Love, znacie moze polski tytul??
Tylko sie nie wkurzajcie. Wrzucilem to w Post Scriptum.
A to to ,,Chcesz dobrze z ludźmi żyć , a wię dobro musisz dać na na na nanananana....." niestety nie znam tytułu. ps. za nicałe 2 godz. zostanie tylko 9 dni :D:D:D
dlaczego w ogole ma zginąć? :(
to ona mówi parkerowi albo przynajmniej aluzjuje co jest dobre a co złe ..
Po co wogóle wracacie do tego tematu....ja to pisałem 25 kwietnia....był spoiler w którym było ze zginie ciocia may i harry....a le to bylo dawno wiec nie wiem po co znowu poruszacie ten temat;/
Ty dobrze ze mi powiedziales:P...bo jakos jak bylem w kinie to nie zuwazylem:P:D:D.....
:D
skoro zalozyles temat a ludzie na niego odpisuja i sa nim zainteresowani to raczej dobrze, nie? :P
wiec nie dziw sie, ze ludzi "wracają" do niego :D
pozdro
ps. bez stresu ; )
No dobrze ze odpisuja ale rozumiem gdyby ten temat byl założony 2,3,4 dni temu ale nie 10:D:D:D:P