Film nie ma klimatu wszystko jest takie cukierkowe latwe i przyjemne. W jakiejs recenzji przeczytalem ze rezyser mocno postawil na zarys psychologiczny postaci, jak dla mnie ten zarys jest tak rozbudowany jak siec autostrad w polsce. Totalnie w niekturych sytuacjiach brak logicznosci. Ja obejrzalem film bez wiekszych emocji czasami bylo smiesznie czasami bylo nudno ot taki film o ktorym szybko sie zapomina, w przeciwienstwi do komiksu ktory ma to cos czego brakuje temu filmowi. Pozdrawiam
Ghost rider ma tylko i wylacznie fajne efekty, moze jestem na to za stary, Spideya nie obejrzalem ale wieze ze sie spodoba
Az sie zarejestrowalem na Filmwebie ;]
Witam wszystkich!
Zgadzam sie ale tylko po czesci. Film nie jest slaby! Za to jest calkowicie inny niz w trailerach... Tam wygladal na prawie ze mroczny - ta muzyka, efekty robily duze wrazenie. W kinie natomiast efekty moze byly ale juz bez tego wgniatajacego w fotel klimatu. Momentami przeradzalo sie to w groteske... Naprawde. Sala sie smiala :) a koncowka gdzie [spoiler!] dziennikarka krzyczala: "Czy Spiderman zdola ich powstrzymac?" No ludzie :) to nie miala byc komedia o pajaczku. Dodatkowo strasznie przewidywalne nawrocenie Harrego... Od razu apel do tworcow wszelkich filmow:
TRAILERY ROBCIE ADEKWATNE DO TEGO CO BEDZIEMY WIDZIEC W KINIE!!!
Poszedlem pozytywnie nastawiony na fajna produkcje, wyszedlem ze zmieszanymi uczuciami. Niby wszystko bylo ok a jednak to nie bylo To ;)
Moze w kolejnej czesci?
Pozdro.
Ja się nie zgadzam :)
Nastawiłem się na to co zobaczyłem w zwiastunie i film mile mnie zaskoczył. Oczywiście było parę momentów które mi się nie podobały, ale film i tak był świetny. Oceniam go na 9/10. Nie będę pisał co mi się nie podobało, bo nie chcę psuć innym przyjemności z oglądania filmu, ale było tego naprawdę niewiele i wszystko do wybaczenia. A to co było w tym filmie najlepsze, to "dark" Peter Parker (nie, nie Spider-Man, tylko Peter Parker z grzywką :D). Ten motyw był naprawdę genialny, a nie pokazali go w zwiastunie i chwała im za to (zrobili mi miłą niespodziankę).
Ogólnie - polecam wszystkim, którzy lubią od czasu do czasu obejrzeć dobry film przygodowy. Teraz czekam na premierę PzK 3, zobaczymy czym tam nas reżyser uraczy :]