Pojawił sie nowy "spoilerowy" materiał(tekstowy of course) przedstawiający rzeczowo ostatnia walkę w Spider-Manie 3(kto?,co?,gdzie?,kiedy?).Materiał nazywa sie Battle Royale...
Jest również pare innych plakatów.
Nie bede podawał linku bo te informacje są na znanej nam wszystkim stronie Spiderman.pl.
Miłego czytania!!!
Ja od siebe dodam,że nie czytałem tego materiału i żadnych wcześniejszych spoilerów bo nie chce sobie psuć zabawy w kinie.W końcu premiera juz tuz,tuż.
Leon
moze z tym wyciekiem scenariusza to na prima aprilis???
Jesli nie to zaje.. koncowka (przeczytalem)
A mi tam średnio się podoba... końcówka dotycząca Venoma to w ogóle mi nie pasuje. A może i w komiksie (ja wiem to jest juz nudny argument) może i GG2 walczył z Venomem (ja tego nie pamiętam) ale na pewno tak ich walka się nie rozstrzyga jak w tym spoilerze. No ale cóż, pożyjemy zobaczymy. I mam dalej taką cicha nadzieję(znamy to powiedznie) ze jeszcze dopracują Venoma na maksa bo to co widziałem nijak sie ma do jego imagu, jego wyfląd musi byc poprawiony.
PS. Wie ktoś może (nie mam czasu żeby się samemu tego dowiedzieć) czy symbiot bedzie imitował ciuchy i inne materiały jak w komiksie (wiem, wiem... nie znaczy że wszystko musi byc jak w komiskie... no ale...) lub w krekówce.
Jestem załamany :P Jak można napisać tak naciągany scenariusz?!! i Raimi sie na to zgodził?!?!!
Ja stawiam , ze to zart!!!
Poniewaz przeczytajcie ostatnie zdania , tam pisze , ze kazdy nad kazdym placze , no i co moze koniec filmu nie wierze ...
Na szczęście - żart..... jakby Raimi się na to zgodził - zbojkotowałbym ten film :P
chciałbym w to wierzyć ale wydaje mi się że już nie zmienią wyglądu Venoma... Patrzcie ile dni do premiery, nie ma szans żeby coś sie zmieniło