Są super, przekonałem się po raz pierwszy do Venoma, bedzie super.http://www.canmag.com/nw/6990-spider-man-3-art-transformations
Sorry, http://www.canmag.com/nw/6990-spider-man-3-art-transformations teraz będzie działać.
te zdjęcia są juz tu na forum(nizej),spóźniłeś się,ale plus dla ciebie bo są jeszcze jakieś dodatkowe,których tu nie mamy.a tak na marginesie co się ku##a porobiło na forum ?
To mi sie powoli układa w kontrolowany wyciek.Mówiłem wczoraj na forum,ze brakuje Venoma i pewnie będzie w zwiastunie...A tu rachu ciachu po clipie z nbc przeciek.Dziwne przez trzy miesiace nic nie przecieka,a tu taka dzisiaj niespodzianka.Fajnie to wyglada,ale ja chce zobaczyć Venoma w ruchu.
Sorry, teraz zauważyłem, musiało być na samym dole bo spojrzałem, i nie widziałem tego tematu, zresztą tearz też jest na samym dole.
To nie jest przeciek, ten film na NBC był zapowiedziany na dwa dni wcześniej przez samego dystrybutora.
mam pewne obawy co do venoma. z tych fotek wyglada na to ze jego postura jest taka jak spidermana czyli nieco chudzielec a z tego co pamietam venom byl zawsze wiekszy i nieco bardziej napakowany. wiec jak? no i te jego zeby. wiadomo ze jezor musi byc. szkice sa zrobione bosko ale jak bedzie w filmie...?
Nie,nie o to mi chodzi.To,ze film z NBC nie był przeciekiem to wiadomo bo oficjalnie na 24 h udostępniło go NBC za sporą sumkę dla Sony(dla NBC to reklama).Chodzi mi o to iz zdjecia Venoma to moim zdaniem kontrolowany przeciek.Że na aintcool nie pojawiły sie przez przypadek...
No bo pomyśl trzy miesiące nic sie nie działo pojawia sie oficjalnie filmik z NBC chodź dopiero info o nim jest od dwóch dni przed,dziwne,ze nie był przecieku o filmiku,a najwieksza tajemnica filmu Venom w postaci zdjec przecieka.To moim zdaniem kryptoreklama dla 300 by każdy poszedł na ten film nie tylko dla niego samego lecz takze dla trailera....Moze wietrzę teorie spiskową dziejów,ale czy ten przeciek na temat Venoma źle zrobi filmowi?Na pewno nie.Poza tym dawno nie widziałem takiej dziwnej i zarazem sprytnej kampanii marketingowej jak Spider-Mana 3....Nie ma co to bedzie hit.Bo inne fora też grzeja sie od zapaleńców którzy dali by wszystko by móc pójść do kina choćby jutro....
post powyżej kieruje do Darth Venoma.(ten o NBC)
A co do Venoma to nie bedzie on taki jak w komiksie czy w kreskówce bo wtedy musiałby go zagrać....Pudzian.
i to mnie boli. ja widze tylko venoma spasionego :) gdyby mial reke gruba jak caly spider byloby bosko :D no i mam nadzieje ze bedzie wydawal te swoje dzwieki :)
Venom w komiksie jest niesamowity. To COŚ co widzę tutaj to jakiś kmiot, która nie ma w sobie nic przerażającego. Ach, no tak, PG-13.
Spider-man 3 ma naprawde rewelacyjną kampanie reklamową, a kategorie wiekową można jeszcze znmienić, nas będzie na pewno od 15 roku.
Co do Venoma, to mógł by być troche większy, ale i tak nie jest źle. Nie chce narzekać, ale ten aktor troche nie pasuje do roli Venoma, jest za mały, może jest dobrym aktorem, ale to nie wystarczy. Myśle że Venom zostanie powiekszony odrobine komupterowo.
W sumie to chwilowo jest taka kategoria, myśle że film będzie mroczny i zmienią.
Ktoś pisał że to pierwsze zdjęcie Venoma, pierwsze dobre zdjęcie pojawiło się w listopadziea podobne szkice miałem już w październiku, jednak siedzenie na tym forum od roku robi swoje, zresztą wszystkie te zdjęcia ja dodałem, no ale jak obejrzycie archiwum to zobaczycie podobny szkic z października (szukajcie po moich tematach) a zdjęcie niedopracowanego Venoma z filmu jest już od listopada, bo wątpie żeby to było z gry. Dam wam link to tego zdjęcia w dużym rozmiarze, mały mam na blogu.
http://www.filmweb.pl/topic/584796/A+gdzie+zdj%C4%99cia+venoma++.html cały temat
Tak, średnio te zdjęcia się prezentują. Nie tak wyobrażałem sobie Venoma w filmie. Jak ktoś wyżej wspomniał - Venom w komiksie był wielki, zębaty, z wszędobylskim jęzorem i mackami z kostiumu. No ale nigdy nic nie wiadomo - może będzie git. Poczekamy - zobaczymy :)
Pozdro.
Od huga!!! nowych zdjęć!!!
Wejdźcie sobie na You Tube i wpiszcie NBC Clip,noi pokaże wam sie ten clip i nie tylko obok jest dużo filmików np.new Venom Pictures w postaci slajdów w półtoraminutowych filmikach jest pokazane od groma zdjęć i szkice większość znamy,ale na przykład w każdym jest jakaś nowość np. nowe szkice Venoma dziwne zdjecia Sandmana.nie ma sensu dawa ćtu linków wystarczy poszukać na You tube a tego jest od groma,,,,
Na przykład
http://www.youtube.com/results?search_query=Photos+of+Venom&search=Search