6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Głownie o Sandmanie, ale jest jedno fajne ujęcie GG2, trzyma na nim miecz na podobe Katany, podoba mi się taki miecz. Poza tym jest wywiad, jak by ktoś mógł, to prosze o skrótowe tłumaczenie. Co prawda sameggo Sandmana jest mało, ale są "sceny z jego figurkami", to wygląda naprawde bardzo obiecująco. Coraz bardziej jestem przekonany ze to sandman będzie gwiazdą tego filmu, a nie Venom.

http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=5248

Flash :) (wtajemniczeni zrozumieją, znów jestem Flash)

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

niezle sie spisales Flash:D (imie i nazwisko:Darth Venom
(pesudonim: Flash
(opis:bardzo szybki i niebezpieczny
(wyglad:nieznany - nie mozliwy do
zidentyfikowania
(karany:TAK - za zbyt szybkie dodawanie
nowych materialów
hehehe:D no przyznam ze niezly material.I pocieszylo mnei to bo widzialem tam tors Venoma i mam nadzieje ze taki bedzie w filmie:D
Ale przyznam ze stawialem ze to Venom bedzie gwiazda tego flimu jednak teraz wiem ze Sandman bije wszystkich na glowy:)
pozdrawiam;]

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Imie i nazwisko mam troche inne, zresztą wiecie jakie....
A darth To nie imie, to ranga (z gwiezdnych wojen, jak Darth Vader), Venom to mój konkretny nick, wcześniej miałem samo Venom, a jeszcze wcześniej byłem rangą Lord. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na mój blog tam są moje wszystkie avatary i nicki.

Jak chcecie to mozecie mówić na mnie Falsh, albo lepiej master.

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

To już trzecia część przygód Spidermana. Tym razem jednym z wrogów jest dziwna jednostka z kosmosu - Symbiot. Łączy sie ona z Peterem Parkerem powodująć w nim zamieszanie. Gdy on walczy, budzi się klon Spidermana, nazywany Spider Carnage. Ów Spider Carnage łączy sie z normalnym człowiekiem i powstaje potężny czarny stwór - Venom.

Nie myślicie ze ten opis (jest na filmwebie) jest niezgodny z filmem?

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

hehehe wiem ze inaczej sie nazywasz:D tak tylko palnalem glupote bo mi sie nudzilo.
HEj...ten opis jest do dupy...Oni chyba nei wiedza kto to jest spider carnage.Nie wiem co za idiota to pisal ale lepiej zeby zaraz to zmienili.Nie wiem przysnilo sie to komus czy jak??Spider carnage to peter parker (lub jego klon) polaczony z symbiotem carnage.Jak mozna bylo napisac ze spider carnage to klon spidermana ktory laczy sie z czarnym symbiotem i powstaje Venom..JAk mozna polazcyc symbiota z symbiotem??Z reszta venom to nie kto inny jak eddie brock polaczony z symbiotem!!o czym to wogole pisac!!!!Moze chlpoacy odpowiedzialni za to zmienia to jak to przeczytaja.Rozne bzdury czytalem ale to jest przegiecie:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

to sei kupy nie trzyma..I skad niby wzial sie ten klon spidermana??to jest dopiero zagadka...

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Pisał to gościu który chyba nigdy nie pisał na tym forum, co najmniej nie pamiętam żeby tu pisał, a w sumie znam forum na pamięć. :)