http://www.youtube.com/watch?v=0gdXJK8vNl0
Ade.Fr
nie chodzi o to co dodał tylko chodzi o to ze zmienil nick ktory ja mam i podszywa sie podemnie specjalnie zmienial avatar zeby miec taki jak ja jak ja zmienilem to on tez z reszta nie tylko podemnie sie podszywa t pod Reda Spidera i Blacka Spidera(podszywal)
niezłe, moje obawy co do okrągłej głowy rozwiane. Ale czemu nie ma wysuniętej szczęki...
W sumie to jestem dziennie po pare razy na tym forum. Fakt faktem na początku user nie wykazywał sie refleksem (podawał jakieś stare obrazki itp.) i w sumie dużo fake'ów (o których mówił że są prawdziwe) ale teraz od jakiegoś czasu dużo daje temu forum (same pozytywne rzeczy) P.I.S.
ta wypowiedzia uswiadomiles mnie tym bardziekj ze rzadko tu bywasz
szkoda ze wczoraj nie byles ok 21 gdzie odpierdalal takie tematy ze szkoda gadac :/
No w sumie to racja z tym, że wczoraj o tej porze mnie nie było... mam wykwintną sieć i wczoraj od ok. 15 do dziś rana nie miałem neta :/
ade.ar to chyba jednak coś słabo przeglądasz to forum że nie zauważyłeś co naodpier... ,,szczfany lis,, user...
nie widzial przeciez bo juz zostaly usuniete te tematy sam zobacz.A ze dopiero dzis po poludniu wszedl to ich nie widzial.Ale juz wie.Jest czestym bywalcem na tym forum moge to potwierdzic:)
Darth Spider, sorki, że mam podobny avatar ;] (mógłbyś pomyśleć że sie podszywam) ;]
Masz podobny a nie taki sam..to jest różnica...i masz inny nick...wiec nie ma sprawy...przeczytałeś mój post gdy napisałeś ''Jaki down z ciebie''??