6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://www.youtube.com/watch?v=0gdXJK8vNl0

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Ade_Er

Ade.Fr
nie chodzi o to co dodał tylko chodzi o to ze zmienil nick ktory ja mam i podszywa sie podemnie specjalnie zmienial avatar zeby miec taki jak ja jak ja zmienilem to on tez z reszta nie tylko podemnie sie podszywa t pod Reda Spidera i Blacka Spidera(podszywal)

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

Ade.Er soryy za bląd

ocenił(a) film na 7

niezłe, moje obawy co do okrągłej głowy rozwiane. Ale czemu nie ma wysuniętej szczęki...

ocenił(a) film na 7
grygu

a ma ktoś może screeny z tego spotu w lepszej jakości?

ocenił(a) film na 10
grygu

fajne , tylko
szkoda ze ten kto to podal jest zjebem ale coz

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

Ade.Er

za rzadko tu wchodzisz zeby wiedziec o co tu biega

ocenił(a) film na 5
Red_Spider_2

W sumie to jestem dziennie po pare razy na tym forum. Fakt faktem na początku user nie wykazywał sie refleksem (podawał jakieś stare obrazki itp.) i w sumie dużo fake'ów (o których mówił że są prawdziwe) ale teraz od jakiegoś czasu dużo daje temu forum (same pozytywne rzeczy) P.I.S.

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

ta wypowiedzia uswiadomiles mnie tym bardziekj ze rzadko tu bywasz

szkoda ze wczoraj nie byles ok 21 gdzie odpierdalal takie tematy ze szkoda gadac :/

ocenił(a) film na 5
Red_Spider_2

No w sumie to racja z tym, że wczoraj o tej porze mnie nie było... mam wykwintną sieć i wczoraj od ok. 15 do dziś rana nie miałem neta :/

użytkownik usunięty
Ade_Er

ade.ar to chyba jednak coś słabo przeglądasz to forum że nie zauważyłeś co naodpier... ,,szczfany lis,, user...

ocenił(a) film na 5

nie widzial przeciez bo juz zostaly usuniete te tematy sam zobacz.A ze dopiero dzis po poludniu wszedl to ich nie widzial.Ale juz wie.Jest czestym bywalcem na tym forum moge to potwierdzic:)

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

tez moge potwierdzic...userowi juz chyba sie znudzilo byc moim klonem:D:)

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

Darth Spider, sorki, że mam podobny avatar ;] (mógłbyś pomyśleć że sie podszywam) ;]

ocenił(a) film na 9
Ade_Er

Masz podobny a nie taki sam..to jest różnica...i masz inny nick...wiec nie ma sprawy...przeczytałeś mój post gdy napisałeś ''Jaki down z ciebie''??

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

No potem przeczytałem, więc zwracam honor bo wczoraj nie widziałem żadnego z tematów...