Dla mnie film świetny. Kapitalny nowy strój Spidermana:) Świetne efekty:) Czego chcieć więcej? Zdecydowana najlepsza część:)
efekty całkiem, całkiem ale moim zdaniem fabuła w dwójce była zdecydowanie lepsza! miejscami film jest troche nudnawy, ale oczywiście miejscami jest też bardzo fajnie! ^^ tylko jak dla mnie to końcówka trochę nie bardzo. Niby miało być łzawo, ale jakoś mnie to za bardzo nie ruszyło...Podobała mi się za to gra aktorów. Widać było, że Tobey bardzo się stara. Szkoda tylko, że jest zły tylko przez chwilę ^^ ciekawie się wtedy zachowywał-to już nie była ta sama postać-niestety za krótko to trwało. Przynajmniej takie jest moje zdanie... ale film ogólnie niezły lepszy niż jedynka ale już gorszy niż dwójka. Ciekawe czy będzie czwórka? jeśli tak to... no cóż zobaczymy... ^___^
zapewniam cie ze 4 bedzie:)))a jesli chodzi o sam film!!!taki sobie...przecietny!!!zadnych rewelacji!!i 2 naprawde byla o wiele lepsza!!!efekty w 3 fantastyczne,fakt!!fabula...przecietna...pogmatwana troszke..ale ujdzie!!!nudny czasami...a czasmi ciekawy,racja:)))no i final...jak juz kazdy wie,,lipa!!!zawod wielki nas wszystkich spotkal:((((