6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

PATRZCIE CIEKAWOSTKA

użytkownik usunięty

Zobaczcie sami fajnie zrobione http://www.youtube.com/watch?v=g6NPHZRD [www.youtube.com/watch?v...]

użytkownik usunięty

Wpiszcie w you tube : Spider-man 3 The Game. I kliknijcie na pierwszy film

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=g6NPHZRD-4Y [www.youtube.com/watch?v...]

użytkownik usunięty

Jak zobaczycie ten film w lepszej jakości dajcie znać fajne efektuy do gry ten link powyżej działa

Ja powiem tak: Chyba nie ma tu wielu osob ktore interesuje sie grami no i szkoda ;( jednakze ja sie grami interesuje i powiem tak:

oba trailery, pokazuja tylko silnik graficzny, oraz chca po prostu pokazac ze tworza gre. ja powiem tak, dobrze ze Activision wzial sie teraz za ta gre a nie miech przed premiera filmu, bo spotkalibysmy sie z gownem na miare SM2 The Game. A wiec zycze Activisionovi dobrej roboty, chociaz ine jestem sympatykiem gier na podstawie filmów. i nie więrzę, ze ta gra sie uda, po prostu nie wierze, po spartolonym SM2 i Shreku 2 po prostu nie wierze.

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Jesłi ktoś widział inny materiał z gry to wie że grafika nie jest taka rewelacyjna. A to mi wygląda na kawałek z filmu. Wszystko jest bardzo realistyczne a ten spider-man pokazany pod koniec (to ten z innego materiału, prawdziwego) nie przypomina tego z materiału.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

to napewno nie jest gra to jest jakis filmik z gry, raczej renderowany niz rzeczywiste mozliwosc silnika...

użytkownik usunięty
Numer_44

A więc tak na pewno nie jest to grafika z gry bo to było by zbyt piękne aby było prawdziwe na pewno nie jest to też filmik z filmu bo widać że otoczenie,budynki i inne lokacje są renederowane i odstają efektami tymi z filmów jest to renederowany filmik jw. mówił kolega pokazujący że gra jest robiona ale dziwnym jest że tego filmiku nigdzie w trailerach czy zapowiedziach do gry nie ma na innych stronach z grami czyżby przeciek z E3? bo nawet na tej stronie IGN niczego takiego nie ma wszędzie sprawdzałem jak coś macie dajcie znać

ludzie co wy walicie ze zbyt piekne?! wy chyba nie znacie mozliwosci najnowsych kart graficzych!! nie uwazam ze gra bedzie korzystac z ich mozliwosci, ale to co jest pokazane na tych 2 zwiastunach jest OK i jest to prawdopodobnie maerial z gry: intro/cut-scenka. nie wiem czy sie nie myle, ale pojawil sie 3 zwiastun na PS3 i jest pare konsol, a nie wem czy wiecie, grafa na PS3 i Xboxie bedzie wygladac o wiele lepiej bo SM3 TG jest robiona z mysla o konsolach ).(. no i to by bylo na tyle...

użytkownik usunięty
AzuR_the_ASG_Soldier

Chodzi nam oto ,że ta grafika jest z gry,ale tak się nie będzie chodziło spiderem i tak nie będzie się latało po sieciach być może masz racje że to cut scenka z gry,bo już na innych trailerach spider-man w grze wygląda kijowo no bo żeby silnik pociągnął gre w której za lokacje posłuży prawdziwy Nowy Jork i by mieć swobodę w tak ogromniastej miejscówce grafika będzie musiała na tym stracić to jest jakaś cut-scenka,ale niespodziewajmy się takiej grafy w grze jak na trailerach bo te z Killzone i MGS:the tWIn sneakes są sciemnione

ocenił(a) film na 2

Mam pytanko z innej beczki tez macie czerwoną stornę filmwebu po zalogowaniu zawsze była zielona a teraz mam caly czas czerwoną a jak wchodze do swojego profilu jest zielona co jest????

ocenił(a) film na 5
Marley

ja mam to samo. fresh (center) to była najlepsza koszula

Ultor

co do wypowiedzi ceziego: ja nie powiedzialem ze gra bedzie tak wygladac, to oczywiste ze nie bedziemy tak lazic, ani nie bedzie takiej kamery. jednakze akrobacje spidera takie jak on robi na tej cut scence, oczywiscie sie pojawia, podobnie jak w SM2 TG

użytkownik usunięty
AzuR_the_ASG_Soldier

OK,ale co do jednego dziwne że ten filmik jest niedostępny w internecie na stronie z grami a jak jest to gdzie ,a ja go przypadkiem znalazłem na you tube fuksem

ocenił(a) film na 6
Ultor

Mi się zielony skin nie podoba i ma cały czas czerwony,więć nie mam problemu co do zmainy kolorów i cały czas ma center. Ale bardzo często nie mogedodaćtematu, bo nie przyjmuje, nie mogędodaćzdięcia na blogu bo też nie przyjmuje, to wszystko jest ostatnio okropne. A mi bardzo zalerzy na dodawanu zdięć na bolgu bo moze wiecie jaki ma temat, i ze aktualizuej go an bierząco, ma teraz na poczekaniu około 15 zdięć i niw mogęich dodać.

ocenił(a) film na 5
AzuR_the_ASG_Soldier

Spider-man 2 był dobrą grą. Tylko na PC ją tak skopali.

Fajnie to to i moze wyglada ale znajac zycie pewnie na PC wyjdzie jakas zjebana wersja tak jak z SM 2 :/ Czemu oni mysla ze tylko konsole graja.

Reven

witam.

mam taka mala wiadomosc:

ta animacja jak spidey biega po budynkach i skacze po miescie NIE JEST ani cut scenka, ani tym bardziej zwiastunem gry SM3. jest to zwykla animka, natomiast tamten badziew, jest oficjalnym zwiastunem gry z targów E3

AzuR_the_ASG_Soldier

aha, activision spieprzyl te Fantastyczna 4

AzuR_the_ASG_Soldier

I pewnie sam zrobiles ta "animke" w 3d Studi Max :|

Reven

no jasne ze ja ;P

dobra to byl joke ale mowie ci Reven, to nie jest cut scenka z gry!

AzuR_the_ASG_Soldier

Na youtube ludzie piszą - this clip is from spider man 2 the game..not 3 you ass...