sa one dubbingowane , ciekawe czemu u nas tak niema ???
( akurat mi to nie przeszkadza)
Gdzie widziałeś tyle zdubbingowanych zwiastunów? Troche znam filmweb jakoś tylu nie widziłem, wręcz żadkością jest zdubbingowany zwiastun.
Będe zabijał każdeko po kawałku komu przyjdzie na mysl dubbingowanie zwiastunów - tym bardziej filmów !! Poza tym takie tematy nie sa na temat pajaka !! Nie próbujcie na siłe dojechać do tych 400 tematów czy jakos tak. Ja odwiedzam to forum codziennie z nadzieja ,że ktos wstawi linka do nowego zwiastunu ,a nie bedzie składał prosbe o jego zdupczenie polskim dupingiem !!
pozdrawiam
wlasnie trzeba byc idiota zeby domagac sie dubbingu:D zwlaszcza polskiego. przeciez to gowno dobre jak juz to w bajkach a nie w filmach tak jak np w fantasycznej 4...Zjebane glosy na maksa chyba amatorow brali co na magnetofon sie nagrywali:Da jakby zdubingowali spidermana to bym go chyba nie obejrzal:)
Black Spider masz racje smieszny byl ten ruski zwiastun , szczegolnie glos Jacka :D
Ucze sie ruska , i ogolnie zryty jezyk :/ i jeszcze te dziwne litery...
maly kornel
my na sile nie dojezdzamy do 400 jak np robia to forumowicze z PzK 3 , wiec spokojnie..
A ze wymyslamy jakies tematy ( nie idiotyczne jak np na PzK 3) , to dobrze bo znaczy ze te forum zyje
http://www.youtube.com/watch?v=QEIxm3uo6Zs
Oj rycie z tym ruskim hahaha zobaczcie... glos petera haha
Spoko , troche mnie poniosło bo nie wiedziałem ,że pająka tez na ruski przełozyli (jeno piratów widziałem, a skoro o tym mowa to ich forum jest tragiczne !! rzygac sie chce czytajac ich do bólu monotematyczne wypowiedzi ). No cóz ,wracając do tematu - sąsiedzi daja czadu z dubbingiem i co prawda nie uznaje rzemiosła ale samo brzmienie ruskiego jazyka uwielbiam ;-)
pozdrawiam - bez urazy :-)