6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3
Black_Spiderman

Wiesz każdy wie jest tylko jedna najlepsza Trylogia ^^... i kazdy mysli o innej.

Reven

że co proszę??? to chyba mało dobrych trylogii widziałeś

ocenił(a) film na 5
Reven

Jakbym miał powiedziec jak oceniam wszytkie adaptacje jakie widzialem to są one ustawione tak:

Top 5 najbardziej wyczekiwanych:

1. Ghost Rider - ocena 8/10
2. Batman-Begins - ocena9/10
3. Spider-Man 2 - ocena 9/10
4. X-Men 3: Last Stand - ocena 7/10
5. Fantastyczna czwórka - ocena 7,5/10

Top 5 najlepszych adpatacji:

1. Spider-Man 2
2. Ghost Rider
3. Batman-Begins
4. Spider-Man 3
5. X-Men 2: X-Men United
6. Blade 2
7. Daredevil
8. Fantastic 4
9. Hulk
10. Elektra

Top 5 najlepszych trylogi...i nie tylko:P:P

1. Batman: Anthology + Batman-Początek (1989-2005)
2. Spider-Man (2002-2007)
3. Blade - Trylogia (1998-2004)
4. X-Meni (2000-2006)
5. Superman: Anthology + Superman: Powrót (1978-2006)

ocenił(a) film na 4
Black_Spiderman

Nie wiedziałem, że oceniasz Władcę Pierścieni tak nisko... skoro trójka tak badziewnych filmów to najlepsza trylogia, to twórcy takich filmów jak Alien powinii już się załamywać. Podobnie jak cała światowa kinematografia - przez tyle lat wyszła tylko jedna udana trylogia!

ocenił(a) film na 4
Der_SpeeDer

Od Spidera to wyrzej cenie sobie trylogie EVIL DEAD !!!

ocenił(a) film na 8
Der_SpeeDer

Jest troche trylogii, ale Spider-Man nie jest na drugim miejscu! Ja osobiscie na pierwszym miejscu posadził bym "Matrix" nad drugim sie nie zastanawialem, bo troche tego jest.

Black_Spiderman

a gdzie Ojciec Chrzestny??? przecież to także bardzo dobra trylogia.

ocenił(a) film na 8
lukasz_3_2

Nie watpie, mimo iz nie lubie zbytnio filmow gangsterskich. Jesli chodzi o moja subiektywna ocene to napewno "Matrix" na pierwszym miejscu!

ocenił(a) film na 5
Matiz77

Jak widzicie wyzej wymienione przezemnie adpatacje moim zdaniem wypadają najlepiej.:)) Mi jednak w pamieci z dziecinstwa zapadnie zawsze Batman:)). A co do "Matrixa" to w istocie fajny film....ale bądzmy szczerzy Spider-Manowi nie dorównuje...

RiDeR882

Tia masz racje Matrix to sie poprostu nie umywa do Spider-mana, a takie Gwiezdne Wojny to juz wogole gowno a twarozek :/

ocenił(a) film na 4
RiDeR882

Bądźmy szczerzy, sam nie wiesz, o czym gadasz. Matrix przewyższa filmowego Spider-Mana pod każdym względem.

ocenił(a) film na 8
Der_SpeeDer

Zgadzam sie w całości i bez reszty z "Der_SpeeDer" jezeli ktos uwaza trylogie Spider'a za lepsza od "Matrix" to naprawde nie wie o czym pisze...

Black_Spiderman

Spiderman dobrą trylogią? Bez jaj.......
Dobre trylogie to tak jak napisałeś-Władca Pierścieni i jeszcze bardzo wysokie miejsce Star Wars zajmuje napewno...

Black_Spiderman

Indiana Jones,Powrót do Przyszłości,Stare Gwiezdne Wojny,Ojciec Chrzestny czy chociażby klasyka kina sensacji Szklana Pułapka no i oczywiści LOTR-TO są dobre trylogie,staram się zrozumiec gusta innych ale stawianie Spider-mena(trylogii nie do końca udanej no i gorszej od paru filmów na podstawie komiksów)na 2 miejscu jest chyba nie na miejscu i obrazą dla kultowych trylogii

Black_Spiderman

Indiana Jones,Powrót do Przyszłości,Stare Gwiezdne Wojny,Ojciec Chrzestny czy chociażby klasyka kina sensacji Szklana Pułapka no i oczywiści LOTR-TO są dobre trylogie,staram się zrozumiec gusta innych ale stawianie Spider-mena(trylogii nie do końca udanej no i gorszej od paru filmów na podstawie komiksów)jest chyba nie na miejscu i obrazą dla kultowych trylogii

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
RiDeR882

...Jak ja kocham kulturalne dyskusje... :)

użytkownik usunięty
Matiz77

Matrix jest dla innegorodzaju odbiorców choc,gdyby film był taki jak komiks to można by było porównywac. JA JESTEM FAWORYTEM TAKICH FILMÓW JAK SPIDER MAN.dla mnie efekty to tylko dodatek,oczywście fabuła też nie musu się wszystkim podobac mnie akurat wciągnęła

ocenił(a) film na 4
RiDeR882

"kurwa wy to sie nie znacie !!!"

Oczywiście, że się nie znamy, wybacz nam, znawco, alfo i omego... pominąłem jakiś tytuł? Aha. Buszmenie...

"Koszmar z ulicy Wiązów, Piątek 13"

Hahaha... te filmy lepsze od Matrixa? W życiu się tak nie uśmiałem. Denne, sztampowe pseudohorrory będzie nazywał arcydziełami.

"A przy władcy pierscienie to moza z nudów umrzec prze 3h"

Bo nie wypruwają flaków przez cały film, nie? A to oznacza, że taki film jest nudny i do niczego!

"ALe kurwa na forach poswieconych tamtym filmom!!!!!! "

No taaaa, on może sobie dokonywać porównań Spider-Mana 3 z innymi filmami, na blogu poświęconym SM3, ale nam nie wolno. Zakaz i już! Szacunek dla króla (szumowin)!

"Bando idiotów.!!!"

Już lepiej? Dobrze, pan doktor już niesie różowe pigułki... Leczą przedawkowanie wykrzykników, ale na głupotę niestety nic nie pomoże...

ocenił(a) film na 8
Der_SpeeDer

I po co wdawać się w takie "potyczki" slowne z kims kogo slownictwo ogranicza sie do rzucania kur**mi i obrażaniem innych? Jezeli "czlowiek" umie wypowiadac sie tylko w ten sposob to dla mnie nie zasluguje nawet na to zeby go skomentowac...

ocenił(a) film na 4
Black_Spiderman

Władca Pierścieni to nie trylogia tylko sześcioksiąg

ocenił(a) film na 8
kaczy_dziup

Ale FILMY trzy, czyli trylogia :) Filmow chyba nie nakreca sie ksiazkami? :P

ocenił(a) film na 10
Matiz77

spokojnie kazdy ma inne zdanie na ten temat

wiec po co te bluzgi