6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Po prostu nuda.

ocenił(a) film na 4

Widziałem film i jedyne słowo jakie przychodzi na myśl zaraz po obejrzeniu to "beznadzieja". Wiele osób na sali kinowej skomentowało film właśnie tymi słowami. Sporo osób wyszło pod koniec seansu. W niedziele wieczorem publikę stanowili > 20 lat i to nie jest film dla nas ;)
Film jest nudny, a historia mało atrakcyjna. Same akcje walki jeszcze jakoś da się oglądać, ale reszta ciągnie się niemiłosiernie. Na pocieszenie "2" była jeszcze gorsza.

Nie polecam.

ocenił(a) film na 8
bogo123

Odpowiedź tylko jedna: Jak ci się nie podoba Spiderman to po co w ogóle poszedłeś na ten film do kina ?? oczywiście może czasem wieje nudą i za dużo miłosnych wątków ale to nie powód żeby go od razu tak skreślać, no i z tym kinem to dziwne bo w kinie w którym ja byłem to na koniec seansu większość stwierdzała "NIEŹLE" ja też narzekam na kilka rzeczy (VENOM) ale ogólnie wszystkie części są na dobrym poziomie.

Neomatrix23

Może mu się podoba Spiderman, ale nie podobaja mu się filmy? Skad wiesz? Trojeczka niestety kiepska, wiele watkow z komiksu zostalo potraktowanych jak jakiś dodatek np. Gwen Stacy czy Venom, ktory do diasa - JEST jednym z najwazniejszych przeciwnikow Spidermana!