6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Powiedzial, ze powstanie zwarta czesc.

ocenił(a) film na 5

User ty idioto czy ty naprawde jestes taki tepy i dodajesz tematy bez sensu czy zaczynasz sie bawic i na zlosc robisz wsystkim??dostales na tym forum niezle jazdy wiec powinno Cie to czegos nauczyc.wielka mi nowosc ze powstanie 4 czesc.

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

dobra napisał że jest potwierdzona 4 częsc i dobrze a jak inni tak pisząto jest spoko wy go poprostu nielubicie nawat jakby dał nowe zawaliste zdjęcie venoma to też było że bez sensu temat nierozumiem was

ocenił(a) film na 9
Nightwing

nie o to chodzi...podrugie były juz dwa teamty o SM4 ze bedzie

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

nie mozna nie lubic kogos bez powodu zwlaszcza przez internet.A jeli go nie lubimy to wlasnie za takie o to glupie posty.Jeszcze nikt nikogo nie zjechal za to ze dodal cos fajnego.Pamietam nawet temat gdzie koles podal szkice Venoma i Tophera w kostiumie i co??wszyscy byli podnieceni i nikt na tego kolesia nie wjezdzal.Nie udzielal sie bez potrzeby ja user a jak znalazl cos dobrego to naprawde bylo dobre i sie przyjelo a nie ja k te beznadziejne tematy.

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

Nom..:P

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Spokoje user to user

ale on nie pisze o czwartej tylko ZWARTEJ części, a to jest już oryginalny news;]

ocenił(a) film na 10
Krolik_Pudding

zwarta??????hmmmm?? co to może oznaczać???? user pomóż bo sam nie rozwikłam tej zagadki?????
PS. Królik Pudding jak dobrze cię widziec , Trochę cie nie było

użytkownik usunięty
Kudii11

Sorki. Pomylilem sie. Chodzilem o czwarta czesc. Zapuscilem tutaj tego posta, poniewaz zauwazylem na niektorych tematach, ze istnieja spory co do kontynuacje.

Kudii11

taka już moja obecność na tym forum, cichym okiem oglądam z daleka, od czasu do czasu się włącze, po czym znowu znikam na dłuugi czas;p

ocenił(a) film na 9
Krolik_Pudding

o kurde rzeczywiście??nie zuwarzylem wogole:D:D;/ <ściana>

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

albo poprostu chcial napisac ''czwarta'' tylko ze 'c' zgubił??:)

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

ha...czyli moja sugestia byla sluszna:D

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

User a z kąd masz te informacje. Mam nadzieją że nie z Faktu (lol) :D:D

użytkownik usunięty
Kudii11

Powiedzial to producent Avi Arat na dzisiejszej premierze w Berlinie.
Zostal zapytany czy mozemy oczekiwac czworki. powiedzial, ze jest PEWIEN, ze tak. Mysle, ze Tobey tez tam zagra. Pamietacie, przeciez co powiedzial.

ocenił(a) film na 10

Niweidziałem tejh premiery. Ciekawe czy zagra panna Dups??

ocenił(a) film na 10
Kudii11

sorrki za błędy ale pisałem w pocie czoła (lol)