jest promocja w paczkach mr snaki sa tam naklejki i karty http://www.mrsnaki.pl/
taa, a starsza dzisiaj mi kupiła nestle cheerios jak zawsze no i prosze, w środku jest gratis super wyrzutnia sieći spider-mana, czyli już wiemy z kąd pająk puszcza sieć, te całe gadanie o mutacji i że wypuszcza ją z wnętrza ręki to czyste kpiny!!!
może dodam jeszcze że jest napisane iż Venom. Sandman i New Goblin mają podobne!!! co do venoma to bym sie zgadzał lecz nestle cheerios zdradzają nam dotąd nie ukazane moce dwóch ostatnich!!
Przeciez juz od dawna widomo, ze siec, ktora wypuszcza Parker jest jego autorstwa. W bajkach Marvela czesto to pokazywano jak Parker je sobie wkladal do wyrzutni pod rekawica.
W komiksie tak było że spider miał sieciosploty , czyli takie naboje z siecią. Natomiast w filmie ta sieć jest naturalna
Racja. Teraz sobie przypominam jak w pierwszej czesci zaczal wariowac na pajeczynie. Przeciez on ja wypuszczal z okolic nadgarstka.
ja nie moge....mr snaki...:D:D co za ludzie...a w platkach nestle sa wyrzutnie sieci!!!oł jea:D co wy na to??
ja tam ostra zgzewka ale widze ze tutaj dyskusja na serio sie potoczyła.. no więc:
w bajce owszem spidy ma specjalne kapsułki z siecią pod rękawicą co też nie raz wykorzystywali autorzy kreskówki w akcjach typu że jakiś ktoś atakuje parkera a temu kończy sie sieć itp.. był nawet taki odcinek jak po raz pierwszy pojawił się venom i nic sobie nie robił z cieńkiej sieci czerwonego pająka, wiec peter stworzył podwójnie grube sieci czy cos w tym stylu itd itd...
w filmie kinowym spider puszcza sieć już normalnie z ręki bez żadnych gadżetów..
jakieś 8 lat temu czytałem mnóstwo komiksów spidera i miałem całkiem niezłą kolekcje ale większość gdzies zapodziałem tyle że nie pamietam czy puszczał on w nich sieć z ręki czy również miał kapsułki tak jak w bajce??
co ja gadam, moje pierwsze komiksy spideya pochodzily z okolo 1992 albo 1994 , nie pamietam dokladnie..
od zawsze mial sieciosploty, pajeczyna to jedyna rzecz ktore nie przeja od pajakow,wiec Peter madra glowa wymyslil je aby byc 100% pajakiem. nie wiem czy cos sie zmienilo od 450 numeru bo jeszcze nie doczytalem
hmmm... no wiec tak... spider-man w 3 czesci [na spotach widzial;em] chyba strzelal pociskami z sieci... mysle ze mógl skonstruowac sobie juz maszynki... ;D