6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Czy wieciem skąd się weźmie w filmie symbiot.CZytałem że niby z meteorytu ale nikt tego nie potwierdził dlatego zwracam się go ,,guru" forum Pana venoma. A i jak coś to ja już na forum jestem od dawna tylko nigdy nic nie pisałem tylko obserwowałem te wasze dyskusyjki.To skąd ten symbiot??????

ps.
Ten clip z NBC pokazuje o wiele za dużo

pozdro

ocenił(a) film na 10
Kudii11

sorry mój błąd ,,, zacnego pana darth venoma ojca forum..(do longera: spoko ziomek jestes)

ocenił(a) film na 6
Kudii11

No bez przesady, z panem, ale dziękuje za uznanie, miło jak ktoś zauważy że nie chce robić tu awantur ani robić z siebie władce, za którego jestem brany, choć często się tak zachowuje, gdy widze jak ktoś daje jakieś badziewie i wmawia wszytkim że to jest prawdziw e, żadko na taką osobe wrzucam, podaje argumenty, i ewentualnie mówie że się nie zna. Tylko że takie osoby to zazwyczaj kołki, więc sie denerwują że ktoś im śmiał zwrócić uwage, i zaczynają bluźnić. Wiec czasem jestem przewrażliwiony, bo nie lubie jak jakiś idiota na mnie bluźni choć nie ma powodu. Lecz nie denerwuje sie jeśli ktoś kto żeczywiście ma racje i mnie krytykuje. No longer to spoko gościu, mieliśmy nawet razem bartcwo na filmwebie (byłem liderem, a w radzie był jeszcze SPR) niestety z powodów osobistych i braku czasu na pilnowanie bractwa zrezygnowaliśmy.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Wracając do tematu, specjaliści od marketingu wodzą nas za nos, dają fałszywe spoilery, żeby zaprzeczyć prawdziwym i nie wiedomo co jest w końcu prawdą. Np. to czy Venom zginie. Też słyszałem że spadnie na meteorycie, i takiej wersji powinniśmy się trzymać.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Dzięki D.V. Ty jednak tez jesteś spoko chłopak. Przekonałem się do ciebie bo myślałem że po tym moim temacie to mnie pojedziesz. Czasami takich co dają fake sprzed paru miesięcy jednak trzeba troche sprostować...... tak więc ty tesz jesteś spoko koleś

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Spoko, niby pytanie banalne, ale w sumie o nim nie gadaliśmy. Może kiedyś często innych krytykowałem, ale teraz wiem że musze być o iele bardziej wyrozumiały i już żadko innych krytykuje, no czasem trzeba, tak jak arnolda. Ciebie nie mam za co krytykować.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Dzięki.To co moge też się na forum udzielać... :)))

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

To jak D.V mogą zostać pasowany na oficjlane dziecko forum spider-man 3 i moge sie udzilac(bo wiesz obserwowałem pare dyskusji to nowicjuszy na forum troche traktowałeś inaczej) to co moge???? :)))))

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Nowicjuszy traktuje z dystansem, ale nie krytykuje kogoś bo jest nowy tylko za to co pisze. Jak Ghost Rider dawała jakieś bedziewia i jeszcze na mnie bluźnił no to trudno go nie skrytykować. Ty jesteś w porządku. Możesz pisać co chcesz, tylko nie wiem po co się pytasz.
Ale może być zostajesz pasowany rycerzem filmwebu. :)