6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

REWELACJA

ocenił(a) film na 10

film jest dosłownie rewelacyjny gdy byłem dzisiaj na nim w kinie to wdech zapierało mi w piersiach efekty specjalne są poprostu zajeb...te Kto tak uważa niech sie wpisze ;)

marcinszubin_2

Ten film mi sie podoba.Daje 9/10

ocenił(a) film na 10
marcinszubin_2

Też byłam dzisiaj w kinie :) Film rewelacyjny, polecam wszystkim :)

ocenił(a) film na 8
marcinszubin_2

Jako kino rozrywkowe:majstersztyk.Dużo lepszy od wcześniejszych części.Rzadko kontynuacja przebija poprzedników.

ocenił(a) film na 10
marcinszubin_2

sądze że film utrzymuje poziom poprzednich części daje 9/10 mam kilka uwag. Ale z całej serii uważam że porzoduje.

ocenił(a) film na 4
THE_MASK

utrzymuje ale ledwno:P jedynka rulez!!:) a ja dam 8/10 bo mam sporo zastrzezen.

ocenił(a) film na 10
Losiek_o

Jedyneczka the best, ale 3 lepsze od 2 i jest to dla trojki wielki komplement, bo 2 przeciez byla rewelacyjna.
Ja to w sumie za przeproszeniem walczylem ze stolcem caly seans, takie byly emocje
FILM PETARDA !!!!!

ocenił(a) film na 5
psycho_5

Petarda ?? chyba NIEWYPAŁ............<LOL>

ocenił(a) film na 5
psycho_5

hehe to miales fajnie:)))DDD

ocenił(a) film na 5
marcinszubin_2

Rewelacja??? Kurwa człowieku co ty gadasz?? Wał totalny....Jak byles w tym kinie to chyba piłes;/ Dobra nie do konca taki zły ten film ale spodziewalem sie czegos innego...akcja dobra (zeby nie powiedziec genialna;/) efekty super wypas, postaci...cóż...

Spider-Mana/Peter Parker - Jest go za malo, zrobil z niego takiego pedalka a nawet w niekórych sceniach lalusia, ktory chce poderwac panienki....Jakby tego było malo to jeszcze w momęcie jak MJ mowi mu ze zakochala sie w kims innym to wszyscy w kinie siedzieli cicho i niektórzy plakali ale nie ja. Zaczolem tak wylewac z tej sceny ze szok na maxa:D:D:D!!! To byla najbardziej idiotyczna scenia jaką widzialem...Za mało było tez czarnego Spideya. Bylem nastawiony raczej na niezłą akcje w jego nowym stroju...Ale jak to sie mowi "tak to jest jak sie trailery oglada" człowiek widzi tylko najlepsze sceny.

Sandman/Flint Marko - Swietna postac troche zrobiona z niego takiego dobrego ojca i jego motywy nie trzymają sie kupy....ale ogolnie to dla niego szacunek. Najlepsza scena to ta w tkórej stał sie tym piaskowym stworem:))Super była.

MJ - To pozal sie boze!!! Kurwa kto wybrał taką aktorke. w SM1 byla niezla laska/dupa;p, w SM2 taka sobie przecietna wiesniara. A w Spider-Manie 3 to juz wogole.....u dobrego projektanta to ona sie raczej nie ubierala. strój taki wjeski ze ciotka May lepiej sie prezentowala. Jak mozna młodej, pieknej, zgrabnej (a taką jest w komiskach) postaci dac takie szmaty do noszenia?? Zenada://!!!

Ciotka May - Miala podobno umrzec....kolejny kit ze spojlerów....tak to jest jak sie czyta za duzo pierdól...;/

Venom/Eddie Brock - Ze tak zadam takie pytanie skąd on sie tam wogole nagle wziol?? Niby jest mowa o tym ze tydzien temu zostal przyjety (tak mowi Robbie) ale do cholery mowa o Eddiem Brocku była juz w pierwszej czesci....Wiec co przyjol go w jedynce a potem w dwójce zwolnil i w trójce znów przyjol....koszmar....Jako Venom spisal sie swietnie:) tylko bylo go za mało i nie mowil podwójnym głosem:((ani w l.m.

New Goblin - Aktor swietny:) jego teksty tez niezłe. Byc moze gdyby ten motyw z zanikami pamieci było by go znacznie wiecej. Ale cóz nie mozna miec wszystkiego

Ogolnie to film wypada moim zdaniej słabiej od poprzednich. Jezeli mam byc szczery to bardziej mnie fascynuje do dzis Ghost Rider choc ma słabe recenzje a premiera byla 3 miechy temu. Nie wiem czy to moze daltego ze oczekiwalem na GR poltora roku czy tez dlatego fascynują mnie takie mroczne postaci z piekiel. Ale są gusta rózne. Tak wiec na koniec powiem ze SPIDER-MAN 3 to dobra zabawa....dla dzieci od 12 lat ale nie dla takich co mają 19 jak ja.

Ocana ogolna to: 8,5/10 - niestety tylko za dobrą muzyke i Venoma...

ocenił(a) film na 5
RiDeR882

akurat Venoma to tam było najmniej, spidey walnął w rurki, rzucił bombke i tyke tego Venoma było :(

ocenił(a) film na 1
RiDeR882

z większością się zgadzam mam tylko mam dwie uwagi:
1. w czasie sceny na moście to cała sala umierała ze śmiechu
2. ocena 8,5/10 to duża przesada, ja daje mu 4 i to tylko ze względu na Venoma (którego było o wiele za mało)
cały film mi się nie podobał i uważam go za straszny niewypał (kompletny brak klimatu a do tego te pompatyczne sceny z wiwatującym tłumem i flagą USA w tle po prostu koszmar)