Czy mi sie zdaje czy harry Osborn ma bliznę?Nowe ujęcia!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ggm71iJCCbw
Prawdopodobnie od tej rzuconej bombki co w niego Venom rzucił.Harry sie wkur....
Coś się wam pokiełbasiło (do Małego Kornela i Black Spidera).
Ten zwiastun jest rozszerzony i to widać gołym okiem.Być moze wy od razu ogladaliscie ten rozszerzony.
Bo mi sie wydaje,ze większość na tym forum ogladała zwiastun ten z Filmwebu miedzynarodowy z czasem 2:41.I ten jest na wiekszości forum.Natomiast ja dodalem ten co leci w Stanach i gołym okiem widać,zę jest dłyższy bo trwa 3:00 minuty.Oczywiscie jest wydłużony o 20 sekund,ale nowosci jest tu z 10 sekund bo te 5 sekund traci sie na te zielone tło na początku i napisy...
Ogólnie to rewelacji nie ma,bo nowych ujęć z Venomem tu nie ma...
Ej,a zauważyliście,że te oplatanie Spideya przez symbiot gdy śpi,znacząco sie różni od tego oplatania w tym zwiastunie z Listopada....?
Ponadto w tym miedzynarodowym i zwykłym zwiastunie różnia sie troche sceny z Brockiem konsumowanym przez kostium.Mi sie wydaje,ze w końcowym produkcie nie zobaczymy kilku scen ze zwiastnów albo zobaczymy zmienione.
Mnie dziwi tylko jedno. Na tych fotach z gry(Venom,Sandman,Green Goblin 2)wszystko sie zgadza oni prawie tak samo wygladają(ten foty co Darth Venom kiedys zapodał)w zwiastunach tylko ten Venom sie nie zgadza (za mały).A gdyby był jak na tych fotach byłaby rewelacja.
Gdy widzę zdjecie Venoma grubaska na forum u Brodzkima porównane do prawdziwego komiksu to na tym shocie rzeczywiscie widać,zę jeszcze takiego Venoma da sie znieść.Tylko niech jeszcze troche nad tym popracują.
http://www.filmweb.pl/user/813294/brodzikm.html
Oplatanie było inne od trailera z listopada. Ale już to wszyscy widzieli. Był w końcu między czasie Preview. :)
to prawda jakby venom był taki sam jak na tych fotkach od Darth Venoma to byłby lajt, chociaż jak oglądałem moment z venomem klatka po klatce to wsumie w jednym ujęciu wyglada jak koks,więc zobaczymy ;) Zaś na innym ujęciu w ogóle nie ma jego jęzora i paszczy, może zamyka nie wiem :D