4 bedzie taka sama jak trojka. Skoro maja zamiar nakrecic jeszcze 3 czesci to nie pozbeda sie Venoma (zawsze znajdzie sie jakies wytlumaczenie ze jednak nie zginal) poza tym nie tak latwo jest zabic symbiota, nie zdziwilbym sie jakby wykminili motyw, ze symbiot + bomba goblina = portal do innego wymiaru. Poza tym Sandman zyje i jest pozytywna postacia wiec napewno wroci. Venom tez, bo to najbardziej lubiana i najbardziej oczekiwana (w poprzednich czesciach) postac no i sadze, ze dobrze im wyszla. W ostatniej (6) czescie Spidey musi zmierzyc sie z Carnage i Venomem inaczej cala ta produkcja nie mialaby sensu. No nie musze chyba dodawac, ze w 4 napewno bedzie Connors/Lizzard. Takze tak jak w temacie SP4=SP3 (mam tylko nadzieje, ze zmienia aktorow grajacych glowne role)
Narazie wiadme jest ze Tobey konczy i w 4 bedzie inny aktro. Wiem jaki ale nie wiem jak sie nazywa :P
Pomyłka Tobey już zapowiedział że on i Kirsten wracają:) poszukaj na onecie albo na wp. oczywiście jeśli Raimi wróci, a pewnie wroci bo Sonny zarobiło kupę kasy na filmie i zarobi jeszcze więcej bo to dopiero kilka dni:) Zobaczycie Sonny zapłaci reżyserowi i aktoro tyle kasy, ile będą chcieli:)