http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=361
W jednym z wywiadów udzielonych w dniu wczorajszym Sam Raimi, reżyser dotychczasowych filmów o przygodach Spider-Mana, potwierdził informację, iż Sony Pictures planuje powstanie kolejnych części, a dokładnie czwartej, piątej i szóstej. Nie wiadomo jeszcze, czy Sam Raimi znów zajmie się reżyserią, jednak jak powiedział, ciężko mu będzie pożegnać się ze Spider-Manem.
Podsumuje to tak YUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spiderman ma tyle wrogow ze po 3 czesciach czul bym duzy niedosyt nie wiem jak wy...
,,jednak jak powiedział, ciężko mu będzie pożegnać się ze Spider-Manem.,,- te słowa mnie ucieszyły
Jesli tak by sie stało nie mam watpliwosci w 4 cz wrogiem bedzie Lizard :)
ech.... wolałbym zeby film zakonczyl sie na 3 czesci .... skoro Tobey ma niby zrezygnować z aktorstwa na rzecz swojej corki to jaki bedzie ten nowy sm ? nie wyobrazam sobie tego
D4veroN
wiem szkoda jakby zabraklo Tobeya , ale czy naprawde to taka tragedia zmiana aktora moim zdaniem ,,nie,,
Ja nawet nie mam nic gdyby powstal SM 6
poniewaz Spidey mial tyle przygod , wrogow poprostu tyle watkow ze naprawde jest co krecic .... , a nie jak niektorzy gadaja ,,kolejny skok na kase,,
Ja sie nie spodobaja kolejne czesci no to trudno przeciez zadnej tragedi nie bedzie...
pozyjemy , zobaczymy...
moze gdy Raimi nie odmowi Tobey(watpie) i Kirsten zostana...
Mi tam nie robi różnicy czy Tobey zostanie czy nie. Niech kręcą następnę części, a nie robią jakieś kretyńskie zakończenia w postaci trylogii ala Matrix czy Władca Pierścieni. Nakręcić tyle części aż wyczerpią się ciekawe posatcie i już,a nie jakiś bełkot bo gwiazda z pierwszych części już dalej nie chce odgrywać swej roli. Koleś z Jarhead jest podobny i może go zastąpić,a już napewno powinni zastąpić paszteciarę co gra Mary Jane.
Super, że powstaną kolejne części jednak to będzie szkoda jeżeli zastąpią Tobey'a :( Jest znakomity w tej roli.
Spiderman 6 będzie wyglądać tak:
Człowiek pająk(w tej roli wiecznie młody Chuck Norris) rusza do pojedynku z człowiekiem debilem(w tej roli Steven Segall),który zaraża zwykłych ludzi głupotą.
PO CO KRĘCIĆ TEN SYF??? Jedynka była dobra,dwójka to megasyf,a trójka pewnie sięgnie dna totalnego. Nie wiem po co jaracie się trailerami. Tak samo było przy dwójce. Dobry zwiastun film do d..y. Szkoda,że SPIDERMAN nie doczekał się(i pewnie się nie doczeka) porządnego filmu.
JACEK WIELGOSZ
syfa to mze masz ty...
,,Jedynka była dobra,dwójka to megasyf,a trójka pewnie sięgnie dna totalnego,,
SM 2 to megasyf moze twoim zdaniem , ale wiely fanow w tym ja tak nie uwazamy , wiec osszczedz sobie takiego porownania.
Widze ze nie wiesz ale wlasnie 3 czesc ma byc najlepsza czescia z całych czesci o SM wiec rozczaruje cie ale to nie bedzie ,,dno totalne,,
,,Nie wiem po co jaracie się trailerami,,
Ty sie moze i jarasz my poprostu wyczekujemy filmu , a ze podajemy linki do roznych zwiastunow SM 3 to nasz sprawa
to tyle...
taki jacekwielgosz
zadrosci poprostu SM 3 popularnosci na FW , chcialby pewnie aby takie zainteresowanie udzielalo sie na temat oficerow :)
Czytałam, że w SM3 scenariusz trochę sie kupy nie trzyma:( poprzednio było to samo:) beka, no ale nic.... Tobey przeciez zapowiedział, że jeśli Raimi wróci, wróci on, wiecie, aktorzy często pieprzą ot tak, ze nie wrócą bo chcą więcej kasy:) 3 lata temu Kirsten Dups mówiła, ze nie zagra w 3, a miała przecież podpisany kontrakt, więc po co palnęła taką głupotę, po to tylko, aby za tydzień powiedzieć, że od początku wiedziała, że będzie 3 film bo podpisała kontrakt? Zgadzam się, ze możnaby ja zmienić, szczególnie,że rozpowiada, że 4 bez niej i Tobeya to będzie klapa:/ bez Tobeya i Franco klapa, ale wszyscy odetchną jak jej nie będzie:)
Jacek ma gust z dupy, ale co racja to racja, spiderman 2 byl filmem slabym, a w porownianiu z 2 czescia wypada fatalnie.
Według mnie powinini zrobic jeszcze tylko CZwartą część i zakończyć:P;)...ale jeśli zrobia 5 i 6 to nie bede płakał XD
Darth Spider
,,ale jeśli zrobia 5 i 6 to nie bede płakał XD,,
ja tak samo... :)
Powstanie kolejnych czesci to swietna sprawa, w najgorszym wypadku to te filmy sie nei udadza i tyle :P
natomiast ja nie wiem co oni maja zamiar zrobic by przyciagnac do kin na nastepne czesci, 1 i 2 byly dosc
stonowane, trzecia czesc (to tylko przypuszczenia) zapowiada sie mocno podrasowana (chociazby a raczej
glownie z powodu ilosci wrogow).
Jesli powstanie kolejna czesc to dodanie do niej jednego wroga bedzie kiepskim pomyslem dodaniu wielu
rowniez, bo co? Parker znowu wygra i tak w nieskonczonosc, w 4 czesci i w nastepnych przypuszczam
wytwornia bedzie musiala posunac sie do ryzykownych krokow i pozwolic sobie na dosc istotne zmiany (np
odkrycie tozsamosci Spider-mana, moze mutacja jego genow iz zamieni sie w wielkiego pajaka jak to mialo
miejsce w serialu tv? byla by niezla jazda bez trzymanki, i jedynym elementem jeszcze to chyba tylko powrot
venoma, co jak co ale ta postac zawsze wrwaca, milo by bylo zobaczyc jego powrot i ultimate fight ze
spidermenem gdzie wszyscy do okola gina itp :P)