6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=339

niezle jaja...

użytkownik usunięty
Red_Carnage

Kurcze.Dotychczas jak oglądalem znane filmy (Terminator 2,Blade Runner) w wersjach reżyserskich z niepowycinanymi scenami ,to te akcje były beznadziejne i rzeczywiście niepotrzebne...A gdy obejrzałem te dwie scenki z Spider-Man 2.1, to głowie się dlaczego tak jajcarskie sceny nie znalazły się w finalnym produkcie...Być moze zbyt zmieniłoby to by obraz całosci i zamieniłoby ja w totalna komedie ,aczkolwiek super absurd wychodzi z tych scenek .Spider potrącny przez pociag,Jameson bawi sie kostiumem i co jeszcze ??? Fakt faktem jednak,ze co moze być absurdalnego w filmie o gosciu,który chodzi po ścianach?
Ale jaja jak berety są.Spryciule z sony wyczaiły podjarke trójeczką i postanowiły to wykorzystać oczekiwaniem na film i wypuszczajac fajową wersje dwójki...Ja róznież złapałem smaka ,nawet jakbym wszystkie sceny w necie zobaczył to i tak fajnie by było mieć to na DVD i zobaczyć jakby to wygladalo jako całosć,moze wogóle film by się polepszył???.W końcu nowych scen jest tu dodanych osiem minut,a my niewiele widzielismy......Niemniej jednak za pierwszym razem jakby sie to ogladało z tymi scenami mogłoby to być zbyt kiczowate.....i Sony musiało sie wstrzymać......

użytkownik usunięty

PS.:Sony juz zarabia na Spider-Mana 3...Ile ludzi rzuci sie przed premierą trójeczki na Spider-Man 2.1......
W końcu przed piątkiem fajnie by było sobie obejrzeć combo Spider-Man + Spider-Man 2.1......

ocenił(a) film na 10

Leon

ja tak samo uwazam gdyby dodali np ten kawalek z JJ to niektorzy mogliby pomyslec ze SM 2 to jakas zwariowana komedia wiec z drugiej strony dobrze ze tak nie postapili...

Black_Spiderman

dobrze, że nie było tego w filmie, ale scena kozacka;]

JJ rządzi!;]