6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Spider-Man 3

ocenił(a) film na 10

Spider-man3 Najgorsza Cześci, przez do giot moim zdaniem najlepej wogule zeby ta część nie wysła

nastay18

Ale nestety wysła, nastepnym razem idz z tatusiem na polski film, moze bedzie fajniej

ocenił(a) film na 6
nastay18

Następny prowokator... ehhh

P.S.
Co do samej składni twojej wypowiedzi...jak zakładasz temat, to przynajmniej pisz bez błędów! Nie obchodzi mnie czy masz dyslekcję, czy dysortografie, czy jakieś inne dysmózgowie. Robienie 8 błędów w tak, krótkim zdaniu, to zwyczajne niedbalstwo! Na drugi raz pisz w Wordzie, a jak nie, to wypierdalaj... najlepiej do szkoły!

Dextromethorphan

ten film jest najlepszy tak slyszalem znowu kolejny durny temat

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

Odwal sie od Spidera! Ja już nie moge czytać tych zje****ch tematów!

Przemo1995

----------NIE KARMIC TROLLI------------

SZKODA SLOW...

Przemo1995

grevious12 masz racje. Mi sie wydaje ze to jest Antyfan

ocenił(a) film na 8
Kinomaniak20

zazdrości popularności tego filmu :P

ocenił(a) film na 5
D4veroN

no wlasnie on pewnie napala sie na pzk3 i nie moze zniesc tego ze tyle wiary lubi spidera

ocenił(a) film na 10
nastay18

przynam zrobiłem błedy nie świadczy że nie umiem pisać :P , po prostu kicha z tego filmu mówie krótko

ocenił(a) film na 5
nastay18

no commments...

nastay18

nastay18 spadaj od Spider-mana to jest najlepszy film a ty zero

ocenił(a) film na 10
nastay18

Zamknij Ryj , typie wiem co ja mówie :P , sumie kazdy cos innego lubie :D

nastay18

ale nikt cie nie chce na tym forum.Wiec mozesz isc na forum PZK

nastay18

Hej, a tak w ogóle, to skąd wiesz, że ten film to totalna klapa? Wiesz, on jeszcze do kin nie wszedł...

ocenił(a) film na 5
cobytunapisac

to jest jakis palant jak sie nie podoba to won stad,bo tylko ludzi denerwujesz,lepiej idz ponapalac sie na pzk

ocenił(a) film na 10
cinas91

,,Zamknij Ryj , typie wiem co ja mówie :P'' - patrzcie! Jeszcze się rzuca!

Przemo1995

ten ktory dal taki durny temat to niech on spada na forum PZK

ocenił(a) film na 9
Kinomaniak20

"Co do samej składni twojej wypowiedzi...jak zakładasz temat, to przynajmniej pisz bez błędów! Nie obchodzi mnie czy masz dyslekcję, czy dysortografie, czy jakieś inne dysmózgowie. Robienie 8 błędów w tak, krótkim zdaniu, to zwyczajne niedbalstwo! Na drugi raz pisz w Wordzie, a jak nie, to wypierdalaj... najlepiej do szkoły!"

hehe, a mam Cię! Skopiowane z zanimnapiszesz.prv.pl :D

ocenił(a) film na 4
freepick

Buahahahaha xD A ty cwaniaczku ^^

ocenił(a) film na 6
freepick

A nie masz mnie, bo z niczego nie kopiowałem :P hiehie, ale znam, to właśnie z tego :D

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

Ale sami przyznajcie, że dobrze powiedziane co nie :> no przyznajcie będę się cieszył :D

ocenił(a) film na 5
Dextromethorphan

hehe dobrze powiedziane:):D

cinas91

a pierdolić ją jego jeszcze z rana na SM 3 dawał/a 10 więc naprawdę chyba niektórym od neta mózg się lansuje ;p

nastay18

Nie widzicie, że nastay18 to nędzniutki prowokator, który brandzluje się przed monitorem, do waszych zbulwersowanych odpowiedzi?
Takich najlepiej ignorować...

nastay18

Powtórz za mną: S-L-O-W-N-I-K O-R-T-O-G-R-A-F-I-C-Z-N-Y

ocenił(a) film na 4
Darth_Kenny

Rozkaż mu jeszcze podzielić na sylaby i zrobić rozbiór logiczny ( albo i nie logiczny ^^ ) :)