Spider-man3 Najgorsza Cześci, przez do giot moim zdaniem najlepej wogule zeby ta część nie wysła
Następny prowokator... ehhh
P.S.
Co do samej składni twojej wypowiedzi...jak zakładasz temat, to przynajmniej pisz bez błędów! Nie obchodzi mnie czy masz dyslekcję, czy dysortografie, czy jakieś inne dysmózgowie. Robienie 8 błędów w tak, krótkim zdaniu, to zwyczajne niedbalstwo! Na drugi raz pisz w Wordzie, a jak nie, to wypierdalaj... najlepiej do szkoły!
no wlasnie on pewnie napala sie na pzk3 i nie moze zniesc tego ze tyle wiary lubi spidera
przynam zrobiłem błedy nie świadczy że nie umiem pisać :P , po prostu kicha z tego filmu mówie krótko
Hej, a tak w ogóle, to skąd wiesz, że ten film to totalna klapa? Wiesz, on jeszcze do kin nie wszedł...
to jest jakis palant jak sie nie podoba to won stad,bo tylko ludzi denerwujesz,lepiej idz ponapalac sie na pzk
"Co do samej składni twojej wypowiedzi...jak zakładasz temat, to przynajmniej pisz bez błędów! Nie obchodzi mnie czy masz dyslekcję, czy dysortografie, czy jakieś inne dysmózgowie. Robienie 8 błędów w tak, krótkim zdaniu, to zwyczajne niedbalstwo! Na drugi raz pisz w Wordzie, a jak nie, to wypierdalaj... najlepiej do szkoły!"
hehe, a mam Cię! Skopiowane z zanimnapiszesz.prv.pl :D
A nie masz mnie, bo z niczego nie kopiowałem :P hiehie, ale znam, to właśnie z tego :D
Ale sami przyznajcie, że dobrze powiedziane co nie :> no przyznajcie będę się cieszył :D
a pierdolić ją jego jeszcze z rana na SM 3 dawał/a 10 więc naprawdę chyba niektórym od neta mózg się lansuje ;p
Nie widzicie, że nastay18 to nędzniutki prowokator, który brandzluje się przed monitorem, do waszych zbulwersowanych odpowiedzi?
Takich najlepiej ignorować...