nie wiem czy widzieliście ale polecam :)
są 3 sceny z filmu (długie)
http://www.nbc.com/Spiderman/
już toi było wiadomo od dawna że NBC pokaże oś na temat spider-mana zeszłej nocy
a tak przy okazji jest dodatkowo pare nowych ujęć (Sandman, Venom)
P.S.
troche sie długo ładuje le to HIGH DEFINITION :))
No no.... Nieźle... przyznam się szczerze, że widać tu reke Sama Raimiego. Znaj rękę mistrza ;)
Nie chciałem tego oglądac ale musiałem kuknąć
Wszelkie watpliwości rozwiane !! Będziemy mieli niesamowita kontynuacje :-) Nie chce juz żadnych clipów !! Tylko film :-)
pozdrawiam
Mi się podoba
tylko zastanawia trochę czasem
jak np. Harry atakuje Petera jadacego motorkiem
wogole tak na ogól powinny zadziałać jego pajęcze zmysły...
ogólnie nieżle to wyglada
teraz czekam na trailer :)
jeszcze 3 dni :)
fajny fajny, ale kurcze znowu venom pokazany tylko zaraz po polaczeniu sie symbiotu z Eddim.Super wyglada w HD.Juz nie moge sie doczekac na wydanie na Blue Ray Disc.
Niby fajnie ze mamy nowe sceny, ale tego jużza wiele, znamy fabułe, wiemy co kiedy i jak siezdarzy, mamy bardzo dużo sceny, a ten clip pokazuje za dużo. Dlatego wątpie żeby film mi się spodobał, nie będzie elementu zaskoczenia. Jak oglądałem bardzo dużo clipów z HP4, wszystkie, spoty, zwiastuny, clipy, zdjecia i czytałem kśią.żeke czyli wiedziałem co się stanie, choć zapowiadał się rewelacyjnie to bardzo sie zawiodłem, wszystkie fajne sceny była na spotach i zwiastunach, no i clipach. Nic nowego, ajk zobaczymy za dużo scen z filmu to potem nie będzie dla nas to nic nowego.
Nie no,ale Darth Venom to idiota.No to po co oglądasz te wszystkie clipy i zwiastuny i czytasz spoilery?.Jesteś jak dziecko które chodzi do szkoły katolickiej,które nie ma co robic i oglada te wszystkie banialuki nie mogąc sie powstrzymać.Do tego po co załozyłeś ten temat "co sądzicie o zwiastunie NBC?".Mozna to było umieścić w tym temacie.Ale teraz będziesz sie uzalać,ze ile ty widziałeś i zaskoczenie mija.Poza tym poco piszesz to takim stylem jakbyś chciał zwrócić uwagę,ze o to "wielki" tego forum Darth Venom ma mieszane uczucia.Zwykle tak jest,ze jak ktoś zna fabułe na wyrost nie ma elementu zaskoczenia,a jak nic o filmie nie wie wtedy go fascynuja sceny.
Wracajac do zwiastunu jest tak jak myślałem.Walki bedą trwały po 2-3minuty, bedzie ich kilka,a reszta tą gledzenie i piep##enie farmazonów cioci May.Ciekawi mnie tylko Venom.Do tego fajnie wygladał gigantyczny Sandman.Zwiastun ot taki sobie.Czekam na naste pny trailer tylko o Venomie.
Nie ma co w pierwszy weekend zgarnoe ten film powyzej setki.Noi jeszcze ten następny zwiastun przed juzkultowym chodź nie ogladanym 300.
Ps.Nie jestem nowy na tym forum tylko z powodu wielu idiotów i "znaFców"
przestałem sie tu udzielać chodź jestem tu od dawna.
Aha i sorry Darth Venom,ze tak na ciebie najechałem,ale po co to użalanie skoro to tylko i wyłącznie twoja wina,ze wszystkie informacje przegladasz.Ja ogladam tyko orginalne trailery i ten clip.Noi przez to mozna obliczyć,ze widziałem juz jakieś 10 minut filmu.Ale przecież jego bedzie jesscze conajmniej 110 minut....
Dobra, nie potrzebnie założyłem nowy temat. Ale nie pisze głupot i nie użalam się nad sobą. Mike, skoro jesteś tu od dawna (ale się nie udzielasz) to pewno mnie dobrze znasz bo często tu pisze wieloma także udzielającymi się osobami. Więc pewno wisz (czytając nasze posty) że nie lubimy jak ktoś kto się nie zna wszczyna awanture. Sądze że się zansz, masz prawo zwrócić mi uwage i nie chce awantury. Przeprosiłeś mnie, więc myśle że sprawa zamknięta. Ale naprawde przesadziłeś, mam prawo żeby się użalać (choć tego nie robie), bo jak byś sobie przejżał forum, to zobaczysz że prawie codziennie tu pisze od prawie roku i że to ja dałem najważniejsze info i największe tematy. Więc nie lubie jak taki frajer jak Ghost Rider (pomysłowy nick) robi kupe zamieszania wokół badziewnego fake'a Venoma (ten fake ma już kilka miesięcy jak nie rok, do tego jest beznadziejny), i nie potrafi przyjąć krytyki.
Darth, ale co z tego, że nie lubimy kiedy kolega Mike ma rację...? Wypowiedział się. i dobrze, od tego jest to forum. Nie uważam Cię z idiotę, nic tych rzeczy, ale popieram Cię ( Mike'a ) w tym, że temat jest niepotrzebny i, że gurujesz się na forum. Ale pax romana :) Mnie to tam rybka.
Taka moja mała dygresja co do pajęczych zmysłów i ataku.
Nie zauważyliście jego rozmarzonej miny??
To mogło troszkę pajęczy zmysł przytępić :)
Wracając do tematu, chciał bym poruszyć temat gwiazdy tego filmiku, czyli gg2. Porównałem sceny z goblinem, te nowe ze starymi i nowe są o wiele ciemniejsze i mi się osobiście średnio podobają.
Na całej walce goblina ze spiderem się zawiodłem, na ekranie panuje chaos, ciemny obraz, jeszcze nie dopracowane efekty, przeciętna choreografia i kilka sztucznie wyglądających scen. Chociaż przekonałem sie do goblina, fajnie sie porusza, maska też jest ok, nawet spodobała mi się deska.
Sandaman, tak jak wcześnije, bardzo dobrze, to ujęcie jest rewelacyjne.
Venom wygląda okropnie, o ile w scenie rozrywania kostiumu przez spidera, duża ilość symbiotu wygląda fajnie, to scenie powstania Venoma przesadzili, tam symbiot rozlewa się po podłodze wokół niego, w sumie prawie tam Venoma nie widać, widać tam tylko czarną kupe.
Liriel, bardzo dobra sugestia, ten pierścionek był pewno zaręczynowy, a on jechał na spotkanie z M.J., trudno nie być rozmarzonym przed zaręczynami.
Animacja Sandmana to majstersztyk... naprawdę. Robi kolosalne wrażenie.A co do Venoma, to jest bardzo dobrze zrobiony, zauważcie, że to dopiero scena jego powstania i jest bardzo szczegółowa, sporo drobnych elementów.I nawet po tych klipach i trailerach widać rękę Sama Raimiego. On robi wszystko bardzo charakterystycznie, taki filmowy styl :)
tez zauwazyem ze niektóre efekty sa jeszcze nie dopracowane
jak np. walczą na szczycie wiezy...
widac ewidentnie prace komputera...
jeszce w jednym momencie jest jak Peter rzuca gg2 i zaraz chwile potem rzuca sie po pierscionek
co do Venoma- to racja wyglada okropnie
uz na youtube o wiele lepiej wyglada
a tu tak jakby rozpływał sie...
no nie wiem...
moze trailer inny wyglad pokaze....
zobaczymy
no wlasnie czyli pozostaje jedno pytanie.Jakim cudem venom z trailerow na yoputube jest inny niz ten venom w clipie??Bo na youtube to napewno nie fake wiec co??wydaje i sie ze w clipie pokazana jest przemiana venoma tn jej fragment a na youtube juz efekt koncowy.Wydaje mi sei ze jest tak.Tamten trailer jest przeiez z wyciekow wiec nie ma moze nalozonycj jeszcze efektow specjalych..nie wiem juz sam.Nie potrafie sobie tego wytluamczyc:D
No dobra skoro już jestem na tym forum to teraz taka moja dygresja...
Widzieliście kiedys żeby na dwa miesiące przed premierą jakiegos hitu oficjalnie pokazano jego aż 3 sceny w sumie 7 minut i ukazano całą walke Spideya z Green Goblinem 2 ?Czy spotkaliscie sie kiedys z czymś takim?
No to teraz pomyślcie o co chodziło w zamierzeniach twórcą i specom od marketingu...Wydaje mi się,zę kolesie z sony i Sam raimi uskładali taki materiał iż maja wiele asów w rękawie,a skoro Green Goblina 2 mamy już chyba z głowy to na bank jest pewne,ze znaczącą role w tym filmie odegra Symbiot i będzie Venom,ale nie tylko na końcu filmu zapowiadajacy następną częsć.Pomyślcie pokazali 7 minut filmu i cała walkę ja sie nigdy z takim czyś nie spotkałem.Owszem czasami zdarzył sie jakis wyciek,ale nie taki....a to jest jeszcze zamierzony marketing twórców.
Coś mi sie wydaje ze ta częśc będzie najlepsza bo w zamyśle miała być ostatnia częścia trylogii i postanowiono ja zakończyć fajerwerkiem by zarobiłą jak najwiecej,ale w połowie składania materiału okazało sie iż potencjał bohaterów i historię którą tworzy sie juzod ponad 40 lat szkoda po prostu zakończyć w tak krótkim cyklu.Więc bez przerwy postanowiono kontynuować jego koniunkcje. w zamyśle Spider-Man ma składać sie z 8 części,ale nie wiadomo czy tyle bedzie bo jak w czwórce nie bedzie na stołku reżyserskim Sama Raimiego i nie zagra roli Spideya stworzony do tego Tobey to cykl moze obniżyć loty i słabo zarobić.Dlatego tę częsc trzeba zakończyć GIGANTYCZNIE,by widz miał miłe wspomnienia i mimo pewnych zmian ruszył na czwórkę.
Co do was ktoś napisał,ze przemiana symbiotu z przecieku z You tube'a i tego z clipa sie różni.Otóż jest to ta sam scena,ale efekty są bardziej dopracowane,a nie jakaś skórzana kurtka,ale dalej to nie wyglada zadowalajaco.Dobrze,ze maja jeszcze troche czasu.Wogóle ciesze sie,ze dali temu projektowi 3 lata na produkcje,a nie 2 bo boje sie jaka z tego kupka by wyszła.Majac tyle czasu trzeba sie tylko cieszyć,zę twócy dali sobie furtke do znaczącej poprawy efektów.Bo porównując trailery i clipy widać,zę w efektach się cos rusza.
A jeszcze nie wspomniałem nic o piaskowych walkach Sandmana i Symbioce,nic dodać nic ujać.Miód!
No dobra za trzy dni chyba kolejny trailer po co on?Skoro ju zna wszystkich trailerach mamy Sandmana i mamy walkę GG2,a no właśnie został jeszcze Venom,o bym sie nie mylił i by na tym trailerze było pokazane pykanie na sieciach Eddie Brocka aka Venoma.Jak uchyla rąbka tajemnicy i to będzie przekozackie to ja juz rezerwuje bilet bo nie wierze by Sam Raimi to spiepszył...
Aha i jeszcze jedno.Czy gdyby w tym nowym zwiastunie (jeśli będzie) przed 300 utwierdzilibyście się w przekonaniu,ze Venom na pewno będzie i bedzie pokazana jakaś sekwencja to utwierdzilibyście sie bardziej by pójść do kina?,bo ja tak.Do tego ten zwiastun musi być jakims fajerwerkiem bo bedzie w kinie przed 300 kultowym jeszcze przed premierą i musi zachęcić widzów swą wizualnościa.Utwierdzam sie w przekonaniu,ze przesunęli date tego zwiastunu by dopracować.....Venoma,lub być moze chodzi o to,ze 3oo jest bardziej medialne od Ghost Ridera(chociaż sporo kasy ten film zarobił),ale to czyste moje spekulacje.....
Aha i jeszcze jedna "spekulacja".Na jednym ze zdjec mamy doczynienia z GIGANTYCZNYM Sandmanem,aż za dużym.To mi nasunęło skojarzenia.mianowice albo Sandman tutaj zaczyna jakoś zasychać,albo naprawdę bedzie duży,albo no właśnie Spidey po walce Z Eddie Brockiem aka Venomem pokona symbiot a ten jeszcze połączy sie z Sandmanem.....Niby to takie głupie,ale miałem z tym doczynienia w jednym z komiksów,ze rzeczywiscie tak było,ale być moze to po prostu czyste Sciencie-Fiction,ale przecież i tak wiele rzrczy wzorem do komiksu sie tu zmieniło....
wątpie żeby pokazali venoma w czystej postaci w nowym trailerze.. zresztą był opis nowego zwiastunu i byla mowa ze venom pojawi sie tylko w momencie kiedy lapami zabierze spideya z ekranu :/
Black Spider, lubie cię ale ten tekst mnie dobił :
" no wlasnie czyli pozostaje jedno pytanie.Jakim cudem venom z trailerow na yoputube jest inny niz ten venom w clipie??Bo na youtube to napewno nie fake wiec co??wydaje i sie ze w clipie pokazana jest przemiana venoma tn jej fragment a na youtube juz efekt koncowy.Wydaje mi sei ze jest tak.Tamten trailer jest przeiez z wyciekow wiec nie ma moze nalozonycj jeszcze efektow specjalych..nie wiem juz sam.Nie potrafie sobie tego wytluamczyc:D "
Nie rozumiesz, na zwistunie z lipca jest scena gdy spider-man rozrywa kostium, i nie ma tam nic poza rozrywaną gumą, a w zwistunie z listopada na tej samej scenie poza gumą widać wyraźnie symbiot, wiecie o co mi chodzi, tylko że poprawki komputerowe na tych scenach wyglądają ładnie. W scenie przemiany (tej z comic-conu) widać samego Venoma w stroju, ale na tym clipie jest cały zalany symbiotem, widać tam tylko wielką czarną kupe.Ta kupa to poprawki komputerowe, wielu się podobają ale bardzo dużej częsci fanów nie. Balck spider, wiec czego nie rozumiesz? To że oficjalne sceny wyglądają okropnie, a te stare lepiej to wynik dziwnych poprawek komputerowych.