Troche szkoda, ze film jest przeznaczony dla gownarzy bo inaczej wyobrazalem sobie ekranizacje tej historii. Juz od pierwszej czesci Spidermana czekalem na nia i wiedzialem,ze napewno w ktorejs czesci ona napewno bedzie.
W komiksie postac Venoma i Carnage'a byla naprawde przerazajaca i bardzo brutalna. Szczegolnie jak rysowal ich Todd McFarlane. Z zebami wystajacymi jak u rekina zachlapanych krwia i slina. Nie sadze, zeby cos takiego pokazali 12 letnim dzieciom w 3 czesci Spidermana. Troche szkoda. Mysle,ze 3 czesc nie ukaze tych wszystkich aspektow, ale i tak nie moge sie doczekac premiery.
Pozdrawiam !!
Po części się z Tobą zgadzam, jednak sądzę, żeby film będzie brutalny, ponieważ każdy wie, że w dzisiejszych czasach mało co może przestraszyć... "gówniarzy". A nawet jeżeli, to ich sprawa i ich problem, mogą pójść na Teletubisie, nie będą się później bali po nocach... Sama kończę niedługo 14 lat i widziałam już tyle potwornych filmów, że byle Venoma się nie zlęknę ;D
Pozdrawiam
Oczywiscie film napewno bedzie mial momenty tzw. zaskoczenia w polaczeniu z niepewnoscia. Czyli najpierw cisza a potem nagle BOOOOOM. Inna sprawa jest,ze gdyby podniesli wiek to mniejsze wplywy bylyby z biletow itd. Dlatego zrobili film dla takiego pulapu wiekowego.
A czy film bedzie brutalny. Troszke napewno,ale nie wiem czy az tak jak sobie wyobrazalem...
Mnie ten fakt również smuci.
Walka Spider-mana z Venomem powinna być dla niego tą najtrudniejszą, ledwo powinien z niej wyjść z życiem, a samego Venoma wyobrażam sobie w niej jako zwierzę, które walczy do upadłego wszystkimi możliwymi sposobami, nie dbając o to, czy samo przetrwa, lecz o to czy pokona przeciwnika.
Samego Spider-mana w symbiozie wyobrażałem sobie, jako kawał du... kawał chu... jako bardzo złego i brutalnego człowieka, który nie będzie dbał o sprawiedliwość, a o własną radochę z walki, jako człowieka, który walcząc ze złem, staję się od niego gorszy. Takie skrzyżowanie Ksenomorfa z "Obcego" i brudnego Harry'ego.
Coś mi się wydaję, że gdyby w filmie od 12 lat umieścili taką postać, jaką ja chciałbym ujrzeć, to niezły skandal by wybuchł.