Witam pragne rozpocząć głosowanie ktora z części Spidermen wywarła na was najwieksze wrażenie.Kazdy wybór prosze uzasadnić ,jednym zdaniem.
SPIDERMAN-...................
SPIDERMAN 2-...................
SPIDERMAN 3-....................
------------------------------------------------
Mój głos:
SPIDERMAN-przekleństwo parkera(Jego Moc),początki super bohatera,Fabula interesująca,ogólnie realizm z wszytskich czesci.....
Teraz wy...............
Najlepsza była SM2 ----> Octopus, problemy psychiczne Parkera (depresja) Harry w roli zblazowanego i mającego wiele problemów milionera:) no i wiele innych...
Bez zastanowienia SPIDER MAN 3. Mimo wszystkich negatywnych ocen (mojim zdaniem błędnych). Ta część podobała mi sie najbardziej ze wszystkich. Pozdrowienia.
Spiderman 3 jest najlepszy. ten film jest genialny. 1 i 2 też fajne ale jakby je porównać do 3 miażdży obydwie części!!!
"miażdży", ale nie wiem pod jakim względem, w niektórych momentach nudziłem się śmiertelnie; napakowali wszystko i wyszło wielkie nic, za dużo wątków, za szybko rozwiązanych - no ale gdy weżmiemy pod uwage taniec głównego bohatera to no wtedy moge potwierdzić: "miażdży" je:)
Jedynka najlepsza,dwójka słabiutka a trójki nie oglądałem i nie będe oglądać bo Venom nie ma swojego charakterystycznego jęzora...Nie lubię jak ciągle kręcą te wszystkie filmy na podstawie komiksów i wszystko zmieniają,nawet wygląd postaci,a pozatym słysząc opinie ludzi którzy po oglądnięciu tego filmu twierdzą że Venoma było za mało,śmieje się z tego filmu.Jak można glównego przeciwnika pająka tak spłycić i tak słabo odwzorować na ekranie?Wiadome to film dla dzieci i mogłyby się przestraszyć jakby Venom latał po mieście za pajączkiem i mówił"zjemy Twoją wątrobe" lub "wyrwiemy Ci serce".Może zdaniem kogoś piszę głupoty,ale dlaczego Sam Raimi który stworzył tak genialną serię Evil Dead,sprzedał się dla kasy?Czy nie mógł zrobić podobnego klimatu w Spiderman-ie jak w wyżej wymienionym filmie?
Jedynka the best! początek wszystkiego! wszystko z umiarem! dobra fabuła
Dwójka Dobra. problemy parkera+, jest akcja, ale spider juz troche za bardzo obrywa a nadal walczy! i fabuła juz kiepska;/ a dokładniej motyw przewodni doc-oc.. ze niby dla marzen wszystko robi..
no i trójka za dużo wrogów i wątków! akcja nadal dobra ale juz za mało troszke,i mega minus to wytrzymąłosc petera! goblin ciąga go po tych ścianach, sand man wali tymi parotonowymi rękami, venom rzuca we wszystkie strony....ale spidy nadla zyje!plus- tym razem spider na szczycie sławy i jest happy:)+ no i kochana przez wszystkich postac venoma na którą wszyscy czekali, nawet twórcy o tym wiedzieli i nie pokazywali twarzy praktycznie do konca, a jednak spartaczyli go i jego krótką role w filmie.
najlepszy był SM2, SM1 i tereaz SM3. CHoc zawsze są gusta. Mi np: w przypadku x-men podobala sie najbardziej X3.
1. Spider-man 2
2. Spider-man 3
3. Spider-man
Najlepsza dwójka, bo świetny Molina, wszystko w odpowiednich proporcjach, wyważone i bez nadmiernego naciągania. Do tego nieszczęśliwy i pechowy Parker. Najprzyjemniej mi się oglądało.
Następnie część 3 - tylko o włos gorsza, głównie przez pewne drobne minusy, jak np. nie do końca taki Venom jaki chciałbym żeby był (choć i tak uważam że wcale nie wygląda tragicznie). No i na końcu jedynka. Trochę przez zbyt wiele patetyzmu, plus rozczarowałem się Goblinem.
Jestem dokładnie tego samego zdania co Ty,Trójka o minimalny włos gorza od dwójki, ale za to jedynke bije 2 razy na głowę.
1. Spider-man 2
2. Spider-man 3
3. Spider-man
Myśle,że trójka miała wsobie najwięcej akcji i zat o trzeba pochwalić reżysera.,ale nie podobało mi sie że bohater dużo płakał.Podumowując między 2 a 3 wybieram 3