6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Proponuję skonczyć tą kłutnie, jeszcze nie widziałem takie burdelu na jakim kolwiek forum, Apeluje tu do Voldemorta, Nolana, angelusa, Azura, icemannguya i wszystkich innych którzy ostatni robiąz tego forum jeden wielki śmietnik. Przecierz teraz 5/7 tematów to tematy z kłutniami i wyzwiskami a dwa pozostałe to nie warte uwagi tematy które nie mjąnawet jednego komenta.

Nolan- ty jestes głównym prowokatorem tego wszystkiego, bo w końcy zaczeło się od twojegto tematu "Darth venom dodaj temat" w którym pokłuciłeś sięz Azurem i angelusem. Oczywiście nie mogłeś pozostać przy jednym głupim temacie musiałeś zrobić najbardziej żałośny temat jaki kiedy kolwiek czytałem (chodzi mi tu o twoją próbę skompromitowania angelusa).

Voldeomrt- Tobie nie spodobało się to że nolan żekomo mi się podlizuje. Właściwie sobie skończyliśmy kłótnie, tylko że teraz na mnie najerzdżają twoi następcy.

icemannguy- nie można wyzywać kogoś i tak bluźnić za to że mu sie nie podoba film którego jestes fanem, nawet nie widziałeś tego filmu a z góry zakładasz że będzie wspaniały i każdy kto go skrytykuje jest wrogiem publicznym numer jeden.

Azur- fajnie że mnie bronisz ale mi to za bardzo nie pomaga, i tylko nakręca całą kłutnie.

Angelus- Przestań tak blużnić na kogo tylko popadnie, rozumiemu że nolan zasługuje często na góre bluzg ale bluzgami nic nie ździałesz a tylko pokazujesz brak kultury.

Darth Venom- :) pewno zauwarzyliście że ja sie własciwie tylko bronie, nie bluźnie ale jestem w centrum całego zamieszania bo niektórzy twierdzą że sie niepotrzebinie rządze a niektórzy że jestem "władcą forum". Ja osobiście nie twierdzę że jestem władcą ale często przesadzam.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

popieram go i sorrki że tak odrazu wyskoczyłem do ciebie

ocenił(a) film na 9
Nightwing

a wogule ja nic takiego niemówiłem że mi sie spider-man 3 nie podoba on jest moim prawie najlepszym filmem tylko chciałem żeby w konkursie wystąpili a ten ignece cośtam odrazu do mnie z mordą że ja nielubie tego filmu ja uwielbiam ten film ale jestem większym fanem pottera

ocenił(a) film na 6
Nightwing

Dobra, spoko. Już się przyzwyczaiłem do tego że większośc osób mnie przedwczesnie krytykuje. To było takie, nieporozumienie. Czyli właścwie kłutnia zakończona. To może przestańmy już pisać na tych twoich teamatach z wyzwiskami. No to został jeszcze Nolan :/ ..........

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

Wow.....Dobra tematów już nie zakładam,ale boję się ze jak wejdzie Azur lub Angelus17 to.........Mam nadzieje,ze Azur już zastopuje ,a Angelusa17 nie ma ,nie bluzga plus dla niego a ty......wyczułeś moment.....by to wszystko zastopować.........ale znowu wychodzisz na dobrego wujka....wkurza mnie to.....ale spróbuję się uspokoić.A co do tego z 7 lipca to orginał zobacz w historiii hahaha.

ocenił(a) film na 6

Sam to pisałem i dokładnie wiem że napisałęm to 8 czerwca a 7 lipca został dodany ostatni komentarz.
Dobry wujek??? nie podoba ci się to że chcę zastopować tą kłutnie.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

No to przeszukaj listę tematów........Nie zadawaj mi pytań bo prawie zawsze odpowiadam,chce by było spoko luz?I nie wujkuj tak

ocenił(a) film na 6

buahahaha podpiszcie jescze pakt stabilizacyjny aby zakonczyc tą "kłutnie"...

użytkownik usunięty
Sammy_Jankis

Jak będzie trzeba to podpisze pakt,a moim autografem będzie brązowy klocek ot piramida.

ocenił(a) film na 6
Sammy_Jankis

Czyli wedłu ciebie (joker) teraz jak wszyscy się kłuca jest fajnie.

Nolan,od kiedy ty jesteśna FW? nie wiesz że te daty które saw spisie toi data ostatniego komentarza a nie dodania.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Zresztą te osoby które najczesciej sie kłucą mogły by tu zaświadczycże już nie bedą wszczynać kłótni.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

No,ale z Black Cat,żeś pojechał może jeszcze w Spider-Manie 3 będzie Iron-Man?

Trzymajcie mnie....

Chcemy zrobic tu spokoj na forum , to Nolan, niedorozwoju, jak chcesz pokoju to sie tu nie wypowiadaj bo znow robisz afere i zaczynasz cos miec do Venoma

użytkownik usunięty
AzuR_the_ASG_Soldier

Azur proszę......Wszystko OK,ale nie "niedorozwoju".Teraz twoja piłeczka...

użytkownik usunięty

...........Bo to źle o tobie świadczy..............

Dobra NOLAN, sorki, ponioslo mnie w tym wypadku.. wkurza mnie to ze D.V. chce tu zrobic pokoj a Ty znow swoje...

użytkownik usunięty
AzuR_the_ASG_Soldier

Dobra przestanmy już "dobrować".Ja już nic do nikogo nie mam.Pogadalismy sobie i Basta.Nara.

ocenił(a) film na 10

Darth Venom odwala fajną robotę - podoba mi się, ale kiedy w kółko pisze "kłUtnia" to mnie krew zalewa. Takie błędy aż w oczy palą a Ciebie nie DV?
Pozdrawiam

Lord_10

nie kazdy ma farta i nie ma dysklesji... a to juz nie sa Wasze sprawy...

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Dobra, daruj sobie AzuR, nie musisz mnie usprawiedliwiać, bo to jest ich sprawa bo w końcu ciągle tu piszei głupio to wykląda jak na każdym kroku jest błąd ortograficzny.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

ja tez popieram ale chcialbym na zakonczenie tego wszystkiego zobaczyc prawdfziwa historie angelusa cz.2 autorstwa NOLANA zeby doszczetnie sie skompromitowal :D:D:D

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

ja tez popieram ale chcialbym na zakonczenie tego wszystkiego zobaczyc prawdfziwa historie angelusa cz.2 autorstwa NOLANA zeby doszczetnie sie skompromitowal :D:D:D

ocenił(a) film na 6

Cześć druga juz dawno została dodana, jest pod tamtym tematem. To opowiadanie to najgłupsza rzecz jaką czytałem na FW.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

A tak wogóle to dwa fajne plakaty dali,bardzo klimatyczne,a Venom będzie do premiery fimu tajemnicą w lutowym zwiastunie pewnie go pokażą przez pare sekund.

No a więc tak .. widzę że Darth znowu stara sięzrobićporządek :D miejmy nadzieje ze to nie bedzie syzyfowa praca !!!!!!! Plakat fajny dali nowy :] na logo filmu .. mi się podoba ... a tak apropos ....

VOLDEMORT - Spox ... ja też uważam że SM 3 ... tak jak SM i SM2 ... jest swietnym filmem .. i taki bedzie .. ale moze za wczesnie na takie teksty ze jest najlepszy na swiecie ??? Widziałęś może Casion Royale ?? :> wedlug mnie to jest narazie nr 1 na swiecie !!!! ... a wiecej tego tam napisalem na forum "CR" .. gdzie tez jets niezly burdel :D jest po 30 tematów w stylu " zajebisty film" .. itp itd ... Ale tak wracając o co mi chodzi .. jest takie jedno powiedzonki " nie chwal dnia przed zachodem słońca " .... tesz jetsem fanem SM .. ale nie popadajmy z skrajnosci :D widziałeś SM3 ??? bo ja jeszcze nie .. i nie bede sie wypowiadal czy dobry film czy zly bo go nie widzialem.. mam narazie nadziej ze bedzie dobry .. lae moze sie tez zdarzyc ze spierdola sprawe ... i co wtedy bedzie ??? no to tak bylo na przyszlosc :]

A tak apropos .. porownując filmy .. to takie pytanko do all .. czy woleli byscie zobaczyc ... zjawisko rownie rewolucyjne co "Casion Royale" ??? Bo "CR" jest genialny .... ten nowy wizerunek bonda .. arogancja ... bezpardonowosc. . ale i czulosc i troskliwosc .. :] Mam nadzieje ze SM3 .. zaskoczy nas tak pozytywnie jak "CR" .. :] ( P.S. jak ktos jeszczen ie byl .. i nie slyszal .. to powiem jedno ZAJEBIOZA FILM I TRZEBA GO ZOBACZEĆ" :] ) ....

Wracając do SM3 ... :D zastanawialem sie jeszcze co pokaza w zapowiedzi 12.02.2007 przed Ghost riderem :D .. :D bo na GR tez pojde i mam nadzieje ze tym razem przed filmem bedzie zapowiedz SM3 .. bo przed "CR" nie bylo :/ moze w koncu pokaza Venoma :D :P w akcji :D:} nic tylko przymac kciuki :D

POZDRO ALL :} i pamietajcie PEASE :D :P i sluchac sie D.V. :D :D :D ( z tego miejsca pozdrawiamgo osobiscie :P )

ocenił(a) film na 6
Lord_10

Sorry, no ja tak mam. Nolan, jest już rozejm ale ty cały czas próbujesz udowadniać swoje chore racje. Nie możesz już przestać się ośmieszać? To że nie jesteś na bieżąco i nie zdarza cię się czytać czasem różnych artykułów to już twój problem, bo na wielu ważnych serwisach wstępnie była mowa o tym że w filmie będzie Black cat. A ja nie napisałem że będzie tylko że "kiedyś słyszałem" a to jest różnica... najpierw pomyśl co piszesz i jakie oskarżenia rzucasz pod czyimś adresem, bo przez to są te wszystkie kłótnie.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Ależ poprawny ortograficznie jest ten post, naprawdę jestem pod wrażeniem... I jakże szlachetny apel! 12-latkowie walczą o swoje prawa, heh.

ocenił(a) film na 6
Dai

12-latkowie???

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Jak już nie ma się o czym pisać to poprsotu można wykpić innych, najprostrzy sposób zaistnienia......współczuje

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

W jakimś celu jesteśmy za to współodpowiedzialni(ja tym bardziej).Teraz trzeba zrozumieć swoje błedy i przyjąć obelgi na klatę,wytrzymać i nie wszczynać nowych kłótni,a tacy jak trzy posty wyżej(12-latkowie),zawsze będą,ale to w penym sensie nasza/moja wina.

ocenił(a) film na 4

Ludzie....Dziwicie sie czemu nikt tu juz nie wchodzi...? Robicie jakies swoje batalie o Bóg jeden wie co ;/ Normalni uzytkownicy to juz was olali... A ja wam chce powiedziec jedno. Zachowujecie sie jak 12 latkowie, tak! Dai ma racje! Ehh...szkoda literek w poscie...;/ burdel wiekszy niz w polskim sejmie....

użytkownik usunięty
Longusiowe_Szalenstwo

hmm longer,ale powiedz czemu napisałeś to samo co ten kolo 3 posty wyżej?Ty też dokładasz swoja cegiełkę do tego,jacy ludzie nie wchodzą?,jest mniej pusto niż pare tygodni temu wtedy to była pustynia.Już zrozumieliśmy swoje błedy.Wiec please jak ktoś tu wejdzie niech już nie rozmazuje swoimi spostrzezeniami tego gówna.

Nolan napisał: "jest mniej pusto niż pare tygodni temu wtedy to była pustynia.Już zrozumieliśmy swoje błedy.Wiec please jak ktoś tu wejdzie niech już nie rozmazuje swoimi spostrzezeniami tego gówna."

ooo to wy się kłócicie na kilku tematach, zakładacie nowe, żeby tylko kogoś tylko zluzgać lub obrazić, a tu już nikt nawet spostrzeżeń nie może dodać;/ Zrozumiałeś swoje błędy? - Chyba nie.

a Naprawdę forum się zastało. Dwa tygodnie temu to było dużo więcej gości i co najważniejsze gości dyskutujących o filmie!!! - forum aż buczało od podniety zwiastunami i zdjęciami z gry i było tak fajnie;D Ale później znów coś się zepsuło i teraz nie widzę już żadnego tematu o filmie tylko te wasze kontr-tematy. Ja jak już wejdę w taki temat, (a rzadko mi się to zdarza) to tylko patrze po komentarzach tych co nie uczestniczą w kłótni jak z boku śmieją się z tej waszej farsy. I przez to właśnie ludzie nie wchodzą, ja również dołożę do tego cegiełkę;>

użytkownik usunięty
Krolik_Pudding

Dobra stary masz trochę racje.A podnieta była bo do zwiastunu blisko,ale mi chodzi grube tygodnie temu. Za 2 tygodnie bedzie pusto,ale przed Lutyw znów pełno.Ot zwiastun nowy.Dlaczego za 2 tygodnie bedzie pusto?Bo jeszcze nie wszyscy obejrzeli zwiastun jeszcze na filnwebie reklama plakatów.A co do tego to wiem że sporo sie śmiało.

Wyszła mi prawie rymowanka.

Nonal .. powiedz mi taka jedną rzecz .... Czy ty serio myślisz ,ze to forum dusi sie tak samo od siebie ??? jest główna zasada fizyki i swiata :P Nie ma reakcji bez akcji !!!! ludziom poprostu znudzilo sie tracenie czasu na czytaniu beznadziejnych postów o waszych przezyciach .. typu "ten na mnie cos powiedzial to ja mu dojebie jeszcze bardziej zeby nie bylo ze se dam" .... mowisz ze zrozumiałeś ... ale nic sie nie zmienilo ...ja tu nie widze zadnej zmiany pomiedzy tym co bylo pare dni temu a co jest teraz ... przed zwiastunem było tu ciekawie .. ludzie wymieniali sie pogladami ... wrzucali tu nowe rzeczy ... foty .. newsy .... i bylo ciekawie .. no jasne .. zdarzały sie przypadki skrajnej glupoty ... ale to co teraz sie dzieje to juz jest makabra .. nie ma tu chyba juz zadnego posta od tygodnia w którym znajdowały by sie jakiekolwkiek informacje dotyczace SM3 .... tylko jakies bezsensowne gatki .... i nic tu sie nie zmieni jesli nie zrozumiecie .. i nie zmienicie swojego ktorkodystansowego postepowania ... to by bylo na tyle ... no i bye .. do czasu az bedzie tu o czym i z kim dyskutowac .. bo na to teraz szkoda czasu serio .....

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Uznałam, że TAKIE błędy może zrobić tylko osoba na poziomie podstawówki. To wszystko:P.

użytkownik usunięty
Dai

.........Hmmm.......Max.Może masz rację....