6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144695
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Film jest świetny właśnie z niego wróciłem...na samym początku wydawał się taki mdły a scena przylotu symbiota była nie ciekawa....to reszta część filmu była wyśmienita....wspólna walka NewGoblina(Harrego Osborna) i Spider-man'a(Petera Parkera) była wyśmienita najlepsza w całym filmie....a gdy Harry umierał wszyscy ryczeli...ja tez miałem złezkę w oku :)
A strój NewGoblina był superowski ten zielony samurajski miecz był extra...i jeszcze ta deska po prostu miodzio!

ocenił(a) film na 9
GHOST_RIDER_2

Nom..:) mi sie bardziej podobał ten goblin niz ten z 1części:P

Darth_Carnage

A mi sie podobała taksówka, w której była uwięziona MJ w scenie końcowej. Fajna, żółta.

ocenił(a) film na 9
sperma

Nie chce ci nic mówic ale w NY sa tylko żółte taksówki:P;/

Darth_Carnage

Żartujesz...?
To wiesz, ile razy ja sie zbłaźniłam w takim razie? Nieskończoność. Zawsze byłam przekonana, że nowojorskie taksówki są różowe w zielone pentagramy.
Dzięki, kochany. :)

Darth_Carnage

Żartujesz...?
To wiesz, ile razy ja sie zbłaźniłam w takim razie? Nieskończoność. Zawsze byłam przekonana, że nowojorskie taksówki są różowe w zielone pentagramy.
Dzięki, kochany. :)

ocenił(a) film na 6
sperma

Dobra, dobra... nie przesadzaj już tak z tą ironią co? ;>

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

hehe wiadomo że żółte, ale NewGoblin wyglądał jak Ninja i to było super!!!!!!!!!!!!!

GHOST_RIDER_2

A u mnie sala zaczęła ryczeć ze smiechu kiedy służący Osborna powiedział mu "Zawsze kochałem pana ojca ... "

ocenił(a) film na 7
GHOST_RIDER_2

hehe no bez kitu to było dobre...albo jak Parker robił te swoje wygibasy matko to było okropne xD ale reszta była extra!!!!!!!!!!