6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Super recenzja

użytkownik usunięty

Czytaliście recenzje?? och ,żeby było tak jak napisał.

ocenił(a) film na 8

i tak tez własnie bedzie :-)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 7

Jeśli chodzi tobie o recenzję Kamińskiego to miejscami to jest mega kwas i syf, a na głównej stronie filmwebu to juz wogóle opinia jakiegos głupiego pismaka , który wcześniej niż my mógł obejrzeć: ,,symbiont z kosmosu-Venom", buahahaha, śmieszą mnie tacy ludzie

ocenił(a) film na 8
deamon82

Dobra, nie czepiajmy sie szczegółów, ważne, że film został oceniony bardzo pozytywnie przez krytyka. Szykuje się świetne kino. Nie bedziemy zawiedzieni ;)

ocenił(a) film na 4
deamon82

To Ja Ci powiem kolego, że mnie osobiście śmieszy twoja wypowiedź. Kamiński to koleś, bez którego FILMWEB by nie istniał więc powinieneś troszkę inaczej podejść do jego osoby... A takimi bluzgami i wyzwiskami zbyt dużo nie zdziałasz... : ^^ :

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

a gdzie ty widzisz tu bluzgi, jesli ,,głupi" to twoim zdaniem przekleństwo to...

ocenił(a) film na 7
deamon82

wypisuje w tej recenzji głupoty przy czytaniu, których śmiać się chce

deamon82

Jeszcze tylko dodam, choć może kolega demon - specjalista od Venoma o tym wie, że w Polsce nawet ukazała się, wydana przez Mandragorę, miniseria "Venom" ze scenariuszem Daniela Waya i rysunkami Francisco Herrery, w której Eddie Brock w ogóle się nie pojawia. Akcja komiksu dzieje się w okolicach koła podbiegunowego, a sama fabuła zdradza mocne inspiracje doskonałym "Coś" Carpentera.

Longusiowe_Szalenstwo

Widać że zazdrosny ;) .

deamon82

No cóż, każdy ma prawo do oceny, również takie osoby jak kolega demon. Ja rozumiem, że kolega przeczytał pewnie jakąś miniserię Pająka z Brockiem i tyle. Z tego co ja wiem, Venom to również Anne Weying Brock, Macdonald "Mac" Gargan i Angelo Fortunato. Oczywiście Brock jest najbardziej znany.

Nazwa Venom faktycznie pojawiła się po raz pierwszy przy okazji połączenia symbiontu z Brockiem, obecnie jednak, z racji kilku "pasożytów", z którymi się złączył używa się tej nazwy jako ogólnej dla symbiontu. W angielskojęzycznych wydaniach Marvela może niejednokrotnie natknąć się na określenie "Venom symbiote".

Mam nadzieję, że to wyjaśnia wszelkie niejasności.

I tak jest. Jeśli ktoś jest fanem serii na bank nie wyjdzie z filmu zawiedziony.

ocenił(a) film na 7
Rednacz_w_stanie_spoczyn

No właśnie, nie sam symbiot tylko po połączeniu z Brockiem, a póżniej z tamtymi postaciami.

deamon82

No właśnie demon, nic nie zrozumiałeś. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Rednacz_w_stanie_spoczyn

Wynika,że przeczytałeś komiksy a może jakieś opisy i nie wiesz co to Venom.

ocenił(a) film na 7
Rednacz_w_stanie_spoczyn

Symbiot w połączeniu z tymi postaciami jest Venomem,a nmie sam w sobie lub któraś z tych postaci, bo tak właśnie opisujesz.

deamon82

No dobrze demon. Udowodnij to. Podaj jakieś argumenty. Ja się nie będę upierał przy swoim jeśli mnie przekonasz. Na razie nie jesteś w stanie z siebie wykrzesać żadnego rozsądnego argumentu. Nie masz racji, ale nie chcesz/nie potrafisz się do tego przyznać. Okej, twoja sprawa.