6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

bo 1 i 2 powiedzmy sobie szczerze byla nutka smiesznych scen i powiedzen , a w tej moim zdaniem nie bedzie miejsca na takiego typu rzeczy co mnie bardzo akurat zadowoli...

ocenił(a) film na 8
Red_Carnage

heh tez tak mysle np. scenka z sm2 gdzie pete musiał dostarczyc pizze na czas to bylo troche glupie ... chyba wiecie o co mi chodzi :P

ocenił(a) film na 10
D4veroN

albo scena w windzie

ocenił(a) film na 10
Red_Carnage

w 3 czesci

bedzie raczej powiewac klimatem strachu ( Venom , przemiana Brocka)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

a jednak beda mialy miejsce :

"Spider-Man 3" to rozbudowana, niemalże epicka historia, ale również spora dawka humoru. Sam Raimi doskonale miesza ze sobą akcenty komediowe z dramatycznymi. Epizodyczna rola niezawodnego Bruce'a Campbella, który tym razem pojawia się jako szef sali francuskiej restauracji, rozbawi was do łez, podobnie jak maksiarskie zachowania "odmienionego" Petera Parkera, czy jego taneczno-muzyczne popisy na parkiecie. Znajdzie się również coś dla najbardziej zagorzałych fanów,,
fragment recenzji

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Mi też się tak wydawało, ale pamiętam że kiedyś gdzieś widziałem scene gdy spidey wysypuje sobie z kostiumu piasek. (czy jakoś tak)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

Najwidoczniej Raimi lubi mmieszac ze sobą akcenty komediowe z dramatycznymi jak to napisal w swojej recenzji kolega...

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

,, Nie zabrakło także niezawodnego Stana Lee. Twórca Pająka gości się na ekranie przez kilka sekund, zatem jeśli nie chcecie go przegapić nie możecie odrywać oczu od ekranu,,

bedzie sie trzeba niezle przygladac :P

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

,,Tak w bardzo dużym skrócie przedstawiają się atrakcje jakie czekają was podczas projekcji najnowszego filmu o przygodach Spideya. Sam Raimi i jego współpracownicy poszli w podobną stronę, co rok wcześniej twórcy "X-Men: Ostatni bastion", zrobili to jednak z dużo lepszym skutkiem. Umieszczając w filmie sporą ilość komiksowych superbohaterów nie zapomnieli o ich dokładnym przedstawieniu. Za postaciami zarówno Sandmana jak i Venoma kryją się konkretne historie i konkretni ludzie. Wrogowie Pająka nie są tylko po to, żeby efektownie zaprezentować swoje moce. Każdy z nich walczy o coś innego, każdy też ma inne powody by nie darzyć Parkera zbytnią sympatią.,,

Apropo tych zdan X Men Ostatni Bastion to jak dla mnie totalny niewypal , wiec nie mam watpliwosci co do tego ze SM 3 bedzie lepszy