PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Dlaczego zakładam taki temat? A no z oczywistych przyczyn. Po kilkunastu różnych wypowiedziach, które przeczytałem na temat filmu Spider Man 3, stwierdzam iż większość z ludzi którzy tu piszą kompletnie nie czują kina. Przykład: jedna z osób nie widzi żadnej róznicy pomiędzy filmami "Ja wam pokażę" i "Spider Man 3".ŻADNYCH!!! Kolejna nazywa SM3 romansidełem! Buhaha. Tutaj mamy idealny przykład nierozróżniania gatunków filmowych.(kolejny niby"kinoman", który obraża innych bo żyje w przeświadczeniu, że zna się na kinie). Jeszcze inni wyzywają się na forum od ku.. itp. Kurczę przecież to jest publiczna strona na którą wchodzi mnóstwo osób, w różnym wieku, i jeśli pierwsze co widzi to tekst w stylu "Poryty i beznadziejny film; gówno roku;czy hasła w stylu (odnośnie drugiej osoby)cwelu, zboku,szajbusie, to myśli sobie co za idioci piszą takie bzdury (i nie dziwię się),i poprostu traci zapał do przeczytania dyskusji o filmie. Pomyślcie nad tym czy warto jest brudzić tak fajną filmową stronkę tekstami, które nie są godne prawdziwego Polaka?Zastanówcie się co pomyślą o was inni? Zastanówcie się co sobą reprezentujecie?

ocenił(a) film na 7
Bialy_Pielgrzym

Podpisuję się pod tym rękami i nogami. :)

Bialy_Pielgrzym

Brawo! Jeśli chce się krytykować trzeba to robić z klasą a jak jakiś
niedouczony matoł, który do wyrażenia swojej opini używa samych epitetów. To jest żenujące. Wprawdzie każdy ma prawo do swojego zdania, ale ludzie, miejcie choć trochę godności.

ocenił(a) film na 10
Agaton

serio???
naprawde ktos na tym forum porownal JWP do SM 3

O KURDE to naprawde ,,znawca kina,, jak mozna SM 3 porownac do takiego gniota :/ , a wogole to 2 rozne gatunki filmow ...

wiec naprawde ha ha ha

ocenił(a) film na 4
Bialy_Pielgrzym

Hmmm... nie wiem, co to za film "Ja wam pokażę", ale skoro to gniot, to myślę, że w jakiś sposób można go porównywać do innego gniota (który gorszy?)... 8)

"Kolejna nazywa SM3 romansidełem! "

Ja na przykład nazwałem SM3 romansidłem, nie dlatego, że tak klasyfikuję ten film, tylko dla wyrażenia własnego zbulwersowania oraz tego, jak niebezpiecznie się zbliża filmowy Spider-Man do tego typu filmu. I nie pozwolę, żeby ktoś w odpowiedzi mi zarzucał, że nie rozróżniam gatunków filmowych i że jestem pseudokinomanem. No patrz - piętnujesz tych, którzy atakują mających inne zdanie, a sam postąpiłeś tak samo! Samobój piękny.

Co do haseł na temat filmu to każdy ma pełne prawo nazywać SM3 gó***m roku. Tak samo jak inni mają prawo się z nimi nie zgadzać. Wolność słowa gwarantuje nam (jeszcze) konstytucja RP.

ocenił(a) film na 6
Bialy_Pielgrzym

Trolli nikt się nie pozbędzie, ale oczywiście również uważam, że należy UMIEĆ wyrażać swoje poglądy na dany temat. Krzyczeć to mogą dzieci w piaskownicy...

ocenił(a) film na 8
Bialy_Pielgrzym

1. "Ja Wam Pokażę" to nie zaden gniot tylko fajna komedia romantyczna, która mnie osobiście sie podobala :)

2. Jaqk mozna uzywac stwierdzen typu "gówno" "szajs"? Zamiast tego powinno sie podawac argumenty dlaczego dany film jest nie dobry, dlaczego nam sie nie podoba itd. Zauwazylem, ze gdy ludzie pisza cos dobrego o filmie raczej staraja sie powie3dziec dlaczego tak jest, a gdy chca oczernic dana produkcje mowia poprostu "gówno" "beznadziejne badziewie" itp. bez podania argumentow, to jest glupie i nierozsadne.