Dlaczego zakładam taki temat? A no z oczywistych przyczyn. Po kilkunastu różnych wypowiedziach, które przeczytałem na temat filmu Spider Man 3, stwierdzam iż większość z ludzi którzy tu piszą kompletnie nie czują kina. Przykład: jedna z osób nie widzi żadnej róznicy pomiędzy filmami "Ja wam pokażę" i "Spider Man 3".ŻADNYCH!!! Kolejna nazywa SM3 romansidełem! Buhaha. Tutaj mamy idealny przykład nierozróżniania gatunków filmowych.(kolejny niby"kinoman", który obraża innych bo żyje w przeświadczeniu, że zna się na kinie). Jeszcze inni wyzywają się na forum od ku.. itp. Kurczę przecież to jest publiczna strona na którą wchodzi mnóstwo osób, w różnym wieku, i jeśli pierwsze co widzi to tekst w stylu "Poryty i beznadziejny film; gówno roku;czy hasła w stylu (odnośnie drugiej osoby)cwelu, zboku,szajbusie, to myśli sobie co za idioci piszą takie bzdury (i nie dziwię się),i poprostu traci zapał do przeczytania dyskusji o filmie. Pomyślcie nad tym czy warto jest brudzić tak fajną filmową stronkę tekstami, które nie są godne prawdziwego Polaka?Zastanówcie się co pomyślą o was inni? Zastanówcie się co sobą reprezentujecie?