ale ciag zdarzen gdy Harry znow staje sie ,,zly,, potem wlatuje do domu M.J i kaze jej powiedziec ze ma innego , pozniej scena na moscie no i na zakonczenie spotkanie z Harrym sorry ale ten caly watek bym wycial!!!
Niestety ale dla mnie ten watek to nieporozumienie a zajal dobre 15 min filmu chyba... za to wstawilbym cos zupelnie cos innego ale coz..
tak to prawda, to jest totalne badziewie;( mogli tu wsadzić cos inteligentniejszego:) chociaż Harry w tych scenach robił świetne miny, ten facet jest dobrym aktorem:)
Bądźmy szczerzy... cała ta maskarada przypominała do złudzenia seriale brazylijskie :/
ale chociaz Franco dobrze zagral Harryego w tych momentach z reszta jak i w calym filmie
Aleex
dobrze to ujales
A ta scena na moscie to nawet wiecej niz SHIT
oni normalnie na tym moscie zrobili z Petera chlopczyka , ktory placze poprostu takiego lalusia ze szok!!!
No mówię Peter tutaj to jak 13 latek z problemami, proces dorastania się zatrzymał i... o zgrzo cofnął. O ile w 2 widac było, ze Peter dorasta to tutaj zdziecinniał, zachowywał się jak ciota:) Moze sobie popłakać, czemu nie, ale jego zachowania/reakcje na niektóre rzeczy są po prostu infantylne. No i ciocia May, prowadząca go za rękę i tłumacząca wszystko jak dziecku... O matko. Tak w częsci "telenoweli brazylijskiej" Franco świetnie zagrał, jedyne pocieszenie, ale i tak wszystko kręci się tutaj na zasadzie "on nie wie, ze ona wie, ze on z inną".
Mi się wydaje, że to wina producentów... im większy sukces odnosi Spider tym bardziej sie wpierdzielają i na siłe swoje 3 grosze wrzucają, a co z tego wychodzi było widać w kinie :( fuck :/
wiecie co??wiecie skad pomysl na sandmana??Bo to ulubiony czarny charakter Stana Lee i podejrzewam ze to on dal taki pomysl.Jeszcze 5 lat temu keidy ogladalem spidermana byla dolozona druga plyta taki bonus i tam juz mowil ze najbardziej lubi sandmana.Sandman byl zajebiscie zrobiony nie ma watpliwosci ale on nie byl potrzeby w tym filmie wogole nie sadzicie??A co do harrego to naprwawe franco jest zajebisty.
nie no dajcie spojkoj bez przesady ja sm bym sie rozplakal gdyby milosc mojego zycia z ktora mialbym sie ozenic nagle mi powiedziala ze ma innego:D poprostu bardzo ja kocha i wrazliwy jest:D
Oooo biedny mały wrażlwy chłopczyk:) at teraz się wszyscy przytulmy i otrzyjmy sobie łezki:D:D:D Jakie to urocze:D
ale naprawde zmieszali romansidlo i film akcji na dodatek sf i to nie byla dobra mieszanka.Odrobina uczuc no w kazdym filmie tak jest ale bez przesady.A ciocie May to usmiercic powinni w pierwszej czesci bo naprawde tak mnie wkurwia te jej peirdolenie o wujku Benie ze glowa mala:D i ciale beczy jak o nim gada.No kompletna zalamka i nuuuuda z udzialem jej:D wtedy w tym samochdozi to ona powinna razem z Benem siedziec i bysmy mieli teraz spokoj:D
Jeżeli byłbym z dziewczyną i wszystko było by OK i nagle ni z gruchy ni z pietruchy wyskoczyła by mi z takim tekściorem, to zapytałbym się jej od jak dawno ma tego kogoś, kto to jest i gdzie mieszka... następnie poszedłbym do niego i po upewnieniu sie,że to on rozje...bym mu łeb, a później zrobił, to samo z moja ukochaną (trochę, to sadystyczne, ale nikt nie jest doskonały i ja na pewno bym tego nie zostawił tak jak, to zrobił Peter)
no i peter tak zrobil:D dowiedzial sie ubral sie w symbiota dla odwagi polecial napierdolic Harrego:D fajnei go pojechal podobalo mi sie to.Harry niby tez taki twardziel a placze ze tatus go kochal bla bla bla jak maminsynek:D
Proszę mi tutaj na Harrego nie jechać, to moja ulubina postać! Był nieszczęśliwy ze zwichrowaną psychiką i kompleksami bo tatuś mu je zafundował:( Nie wiem czy Harry jest twardzielem ------> jest normalny i nie kryje się ze swoimi wadami, jest ich świadomy. Za to SM/Peter ryczy na okrągło, za każdym razem jak sobiew wujka przypomni. Ludzie, ale minęły 4 lata!
Peter ryczy za wujkiem bo się obwinia o jego śmierć...swoją drogą ja na jego miejscu bym chyba zajoba dostał :D
I tak ryczy ciągle, on nawet jak patrzy na ciocie May to ma łzy w oczach:) A tak w ogóle to jego wujek nie zginał przez niego! no bo skąd miał Peter wiedzieć, ze akurat tego dnia będzie napad? Równie dobrze wujek Ben mógłby zginąć pod biblioteką i co to tez byłaby wina Petera?
http://film.onet.pl/0,5393,1529598,wiadomosci.html
a co powiecie na taka M.J :P
To raczej potwierdza 4 czesc filmu , bo po co robic cyrk z szukaniem aktorow :)
Ładna ona jest, ale co z tego? Żeby grać w filmie trzeba mieć coś jeszcze prócz ładnej buzi ;]
No niby nie przez niego...ale wiesz on sobie, to tak wkręcił i koniec. Jakby zatrzymał tamtego kolesia, to jego wujek by żył.
P.S.
Wujek Ben zginął pod biblioteką ;]
No to co powiedzieć o Harrym skoro też zmięknął i sie popłakał, a Petere mu pojechał że "mały Goblinek bedzie teraz płakał" a przecież on nie doprowadził (nawet pośrednio) do smierci swojego ojca.
Poza tym to on już jedną traumę miał w zyciu... zgineli mu rodzice i nie miał takiego domu jak Harry... ale żeby nie było to wcale nie czepiam sie Harrego, bo akurat ich relacje mi pasują i ich rozterki... choć gdzieniegdzie przesłodzili.
A Harrego zostawiła matka (to jest trauma) i ojciec był po prostu zimnym gnojem (druga trauma) no bo jak żyć ze świadomością, ze twój ojciec cie nie kocha? To jest potworne. A co do tej niby nowej MJ. Jestem pewna, że po takim sukcesie to Tobey i Dups na skrzydłach wrócą do rół Petera i MJ, na pewno dostaną tez gigantyczne pieniądze, zobaczycie nie odejdą:) Wy też mieliście wrazenie, że mijscami Tobey miał bardziej nalaną twarz niz w 2-óch poprzednich częściach? Może trzeba go bardziej otchudzić?
Ty, to widze kochasz tego Harrego chyba co ;>
Tobey tak wyglądał bo się robi coraz starszy i jego twarz też się zmienia ;] to już nie jest taki młodzieniec z poprzednich części.
" [...] no bo jak żyć ze świadomością, ze twój ojciec cie nie kocha?"
No nie wiem, może by wymiękł gdyby mi ojca najlepszy przyjaciel zabił, choćby przypadkiem, ale sam nie wiem... może raczej nie skoro bym wiedział że mój ojciec to zimny gnój. Jeszcze do tego to nie jest w filmie powiedziane, a w komiksie to nie pamietam jak było dlaczego matka zostawiła Harrego... moze nie wytrzymała... bo to że Norman w SM2 mówi że matka Harrego była zła, to jakoś z ust takiego człowieka nie jest to wiarygodne, co nie.
No raczej...jednakże no nie ma co ukrywać zrobili z głównych bohaterów jakichś mięczaków.
Oj tak Harry jest fajny:>) przyznaję podoba mi się (dlatego tez wolałabym aby przezył ----> doznaję przyjemności wzrokowej jak na niego patrzę) choć Peter tez jest fajny (on raz w filmie wygląda jak z SM1 -----> wizyta u cioci i ta rozmowa kiedy Petera w 1 stracił pracę i Norman mu zaproponował, ze poszuka mu nowej. W większości wygląda jak z SM2, ale czasem, jak żle kamera pojedzie to widać tę nalaną twarz, on się tak starzeje jakby w ogóle się nie starzał wiec raczej miał trochę za duzo ciała, co zresztą widać po kostiumie -----> poszperajcie w necie sa jego zdjęcia/zbliżenia na nogi, tyłek itp. taki trochę tłuścinki jest:D:D:D:D:D
Te te te jak chcesz sobie ogladać tyłek i nogi Maguaiera, to luz...ale mnie takie widoki nie kręcą:P nie wiem jak koledzy :D
O Harrego zaczynam być zazdrosny :P
Ten tyłek mnie nie kręci, a nogi ma krzywe:P swoją drogą nogi ma chyba najgorsze ze wszystkich jakie widziałam:P Sorry Tobey, powienien je zoperować, bo nawet w spodniach widać:D:D:D:D
W komiksie matka Harrego umarła! czytałam 2 wersje ----> że była alkoholiczką i że Goblin ja zabił, a druga -----> że po urodzeniu Harrego zaczęła chorować i umarła, moze ojcirc obwiniał syna o śmierć zony? wiadomo, że czasem po porodzie kobieta zaczyna chorować...
Ogólnie to ciut pocharatane te ich zyciorysy były, więc każdy miał prawo do beczenia, tylko nieco mniejszego ^^
A widzę, że Maria lubi oglądać meskie poślady ^^ ja tam zazdrosny nie jestem, każdego coś kręci no nie XD
W każdym razie ja, tak jak Aleex, daruje sobie przyglądanie się wątpliwym, w moim odczuciu, walorom pośladków i nóg odtwórcy roli Petera Parkera ;p i innych aktorów też ;]
Aktorów nie chce mi się oglądać, ale jakby tak na ten przykład jakieś aktorki, to czemu nie ;)
Ale Maria nic o tym nie wspominała ^^, wiec chyba w takim razie nam nie wolno ;p ...bo może to ona zazdrosna ;-) skoro tylko faceta proponuje nam ogladać XD
Joke of course ;)
No widzicie:) dla każdego coś miłego:D a mnie nie kręci tyłek Macguiera ani nogi no bo da koszmarne! Skąd są 2 wersje śmierci matki Harrego?