Nie dość że fabuła bez sensu (w szczególności to pomieszanie wątku miłosnego z "efekciarskim") to w dodatku przesłanie jakie ten kicz niesie można sprowadzić do "efekty są bardzo podniecające". Oczywiście 1/10.
niestety najslabsza czesc spidera
przeinaczenia fabuly dobijaja
venom tragedia
jak zawsze straszaca mary jane
najlepszy moment gdy pojawia sie bruce campbell :)
po dobrej 1 i 2 naprawde spodziewalem sie czegos lepszego
eh szkoda spidera,a jeszcze bardziej sama raimiego...ze cos takiego stworzyl :)
No cóż, widzę że niektóre osoby nie są dostatecznie wychowane, by inteligentnie oraz niewulgarnie odpowiadać na argumenty krytykujące swój (jak mniemam) ulubiony film. Dlatego więc posługują się językiem żuli, którzy za ideał filmu uważają tak beznadziejny i niezmuszający do głębszej refleksji film jakim (wg większości krytyków) jest Spider Man 3
drogi Lordi Povell..... a wiec masz prawo wyrazac wlasne zdanie co do tego filmu i nikt ci nie zabronii tego no ale nie przesadzaj z nota 1/10 bo 1/10 to prawie zaden film nie dostaje a Spiderman jakiby nie byl tona pewno ze wzgledu na efekty specjalne zasluguje na duzo wiecej jak 1/10 wiec pomysl i ty bo 1/10 to nawet teletubisia bys pewnie nie dal ty ani nikt inny wiec z twojej strony jest to zlosliwosc a nie ocenianie filmu
jaki Ty na poziomie jesteś nie będziesz się zniżał wyindywidualizujesz się z tłumu tak? skoro "wypierdalaj z tąd jebana kurwo" to język żuli to wolę przebywać z nimi niż z zmanierowanymi pedałami przez których tylko prochibicja, zakaz palenia w miejscu publicznym, zakaz posiadania narkotyków, bronii, zakaz aborcjii, ile tych zakazów jeszcze i dlaczego ograniczacie naszą wolność osobistą. Może jeszcze tak nakaz chodzenia na mszę świętą i odmawianie paciorka przez sms wprowadzić. To tytułem wstępu, ale do rzeczy.
Jak pięknie prezentuje się twój arcy piękny powabny jakże bogaty w dane odnośnie oddanej oceny komentarz, och jakim ty jesteś znawcą może bejsbolistą zostaniesz tak pięknie tą piłeczkę odbijasz, może powiesz mi czemu ten film dla Ciebie jest marny że podobno dostał 1/10 - gra aktorów, scenariusz, muzyka, efekty specjalne, charakteryzacja, scenografia, reżyseria itd. - wszystko sobie w przysłowiową "dupę" można wsadzić tak? Jak dla mnie to najlepsza część spidermana, po niemrawej 1 i jako takiej 2 wreszcie jakiś przebłysk, nie czytałem komiksów, może znawcy wypowiedzą się że scenariusz odbiega od rzeczywistości przedstawionej w komiksie ale ja i tak powiem że tej części tak naprawdę niczego nie brakuje, oglądałem wiele filmów tego typu i tutaj ciągle coś się dzieje, nie ma przestojów, jest humor i akcja i rozstanie i cierpienie, przebaczenie, nienawiść, złość ile emocji pokazuje ten film, dźwięk mi się podobał efekty też charakteryzacja jak we wszystkich częściach znakomita dlatego odemnie dostał 8 bo dziełem wybitnym nie jest ale na tle 1 i 2 się wyróżnia i najważniejsze ktoś to robi nareszcie dzieła marvela są w kinach pozdrawiam
jaki Ty na poziomie jesteś nie będziesz się zniżał wyindywidualizujesz się z tłumu tak? skoro "wypierdalaj z tąd jebana kurwo" to język żuli to wolę przebywać z nimi niż z zmanierowanymi pedałami przez których tylko prochibicja, zakaz palenia w miejscu publicznym, zakaz posiadania narkotyków, bronii, zakaz aborcjii, ile tych zakazów jeszcze i dlaczego ograniczacie naszą wolność osobistą. Może jeszcze tak nakaz chodzenia na mszę świętą i odmawianie paciorka przez sms wprowadzić. To tytułem wstępu, ale do rzeczy.
Jak pięknie prezentuje się twój arcy piękny powabny jakże bogaty w dane odnośnie oddanej oceny komentarz, och jakim ty jesteś znawcą może bejsbolistą zostaniesz tak pięknie tą piłeczkę odbijasz, może powiesz mi czemu ten film dla Ciebie jest marny że podobno dostał 1/10 - gra aktorów, scenariusz, muzyka, efekty specjalne, charakteryzacja, scenografia, reżyseria itd. - wszystko sobie w przysłowiową "dupę" można wsadzić tak? Jak dla mnie to najlepsza część spidermana, po niemrawej 1 i jako takiej 2 wreszcie jakiś przebłysk, nie czytałem komiksów, może znawcy wypowiedzą się że scenariusz odbiega od rzeczywistości przedstawionej w komiksie ale ja i tak powiem że tej części tak naprawdę niczego nie brakuje, oglądałem wiele filmów tego typu i tutaj ciągle coś się dzieje, nie ma przestojów, jest humor i akcja i rozstanie i cierpienie, przebaczenie, nienawiść, złość ile emocji pokazuje ten film, dźwięk mi się podobał efekty też charakteryzacja jak we wszystkich częściach znakomita dlatego odemnie dostał 8 bo dziełem wybitnym nie jest ale na tle 1 i 2 się wyróżnia i najważniejsze ktoś to robi nareszcie dzieła marvela są w kinach pozdrawiam
nie no... tym pierwszym akpitem mnie rozbawiłeś. Nie wiem dlaczego mój niesmak do wulgaryzmów utożsamiasz od razu z poglądami tak radykalnymi, bo szczerze mówiąc zakazy oraz nakazy które skrzętnie tutaj wymieniłeś są mi w rzeczywistości obce. No ale rozumiem - chciałeś mi poprostu dokopać porównywając mnie niesłusznie z moherem.
a co do oceny to wkurzyła mnie średnia wynosząca coś około 7,5 dlatego dałem 1. Wiem, trochę niesprawiedliwie ale trudno; nie można kojarzyć tego z dobrym/b. dobrym filmem
Zgadzam sie z Toba lord Pavellesse i srednia 7.5 jest bardzo zawyzona. Mysle, ze to glownie za sprawa wielkich fanow, ktorzy dla samego tytulu daja 10/10.
Podejrzewam, ze gdyby sprawdzic rozklad odpowiedzi to byloby bardzo wiele glosow na 10, nastepnie pewna luka i wiele glosow z przedzialu 4-6 (byc rowniez 7).
Dlatego tez by choc troche przeciwdzialac tym bardzo subiektywnym 10/10 to dalem 1/10. Nie chce by sztucznie zawyzona ocena sklonila osoby wahajace sie do pojscia do kina na ten - nie ukrywajmy - bardzo przecietny film.
Tobie vanelord powinni zakaz zbliżać się do komputera, a już tym bardziej wchodzić na fora internetowe. Skoro wolisz przebywać z takimi osobistościami jak kol. Walker, to proszę bardzo... w końcu jesteście siebie warci - dwa warchoły.
Aha i jeszcze jedno.
Nawet gdybym był gejem, to nie chciałbym żeby ktoś na mnie mówił jak na część od roweru. Wątpię czy, to zrozumiesz, ale niech tam.
Detta Walker strikes back :).
Nie zwracajcie uwagi na tę szumowinę, bo jeszcze nie ma dość rozumu, aby do niego dotarło, że dyskutowanie nie polega na rzucaniu obelg i wulgaryzmów.
Vanelord jeszcze gorszy. Dla niego używanie jako przecinka słowa "k***" jest zupełnie normalne, a tych, którzy zachowują się na poziomie, wyzywa od pedałów. Pozdrowienia, męty z rynsztoka. Obyście kiedyś zmądrzeli.