6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Nie no, to w tytule to tylko żart ;P
Przyszłam do Was z pytaniem [jak powaznei rozpoczelam xD], bo pojawiły sie "u nas" [znaczy na forum Piratowym xD] słuchy, że Wy - fani SM3 nie lubicie naszego ul. filmu i dlatego oceniacie go na 1/10, tak by wyszlo, że Spider-Man jest lepszy, a przez fakt ze trojka jeszcze nie wyszla oceniacie tak poprzednie czesci.
Czy to prawda? Proszę o szczerość!
Przyznawać się bez bicia xD

ocenił(a) film na 6
nicole_b

Dla mnie spiderman i piraci to jedne z najlepszych filmów jakie oglądałem i na pewno nie oceniał bym filmu na 1 tylko po to aby zmniejszyć jego ocenę a jeśli ktoś tak robi to ma na prawdę nasr... w głowie.

Pozdro Daga :)

ocenił(a) film na 6
nicole_b

Do sądu ich podasz?:) Jeśli to Twój ulubiony film to nie musisz się przejmować oceną jaka jest na Filmwebie.

ocenił(a) film na 9
Master

Dobra ja sie przyznaje ze dalem 1/10 poniewaz niejaki kolega nastay mowil ze z waszego forum bedzie kazal oceniac Spider-mana 1/10...no i troche ocena Spiderka spadła...fakt ze moze niektorym sie film nie podobal ale....no bez przesady...nastay sam gadal ze do jutro ocena bedzie 7.0....jak cos zmnielem juz ocene na Pzk

Master

Ciesze się więc że Wy tego nei robicie. Dla mnei nei jest to wazne czy PotC bedzie na wyzszym miejscu niz SM3 bo dla mnei to i tak PotC beda najlepszym filmem. Pytalam tylko z ciekawosci, bo chcialam zobaczyc czy ktos jest do tego zdolny :)

nicole_b

Darth Spider: u nas niejaki nastay powiedzial ze Wy glosujecie na PotC 1/10 i zebysmy tak glosowali na Was, ale o ile dobrze sie orientuje nikt go nie posłuchal, a jesli nawet to naprawde mala grupka osob bo mi o tym nic nie wiadomo.
Nastay strasznie namieszal... ;/

ocenił(a) film na 9
nicole_b

Nastay piewrszy powiedzial ze z waszego forum beda glosowac 1/10(nie wszyscy)....Ja nie moge powiedziec ze lubie piratow bo nigdy nie oglądałem zadnej czesci:D:P....moze kiedys obejrze

nicole_b

ej to podsumowując

jak zauważyłam w wielu wpisach to fani PzK TAKżE LUBIą SPIDERMANA a fani spidermana również lubią piratów....(nie wszyscy ale w wielu wpisach sie ludzi przyznawali)

wiec o co chodzi z tym obniżaniem ocen?? jakiś jeden oszołom to wymyślił ale mam nadzieje ze nikt sie do tego nie zastosował wielu z nas (PIRATóW) nie oddało negatywnego glosu (może tam sie trafiło paru niedobitków ale to zaledwie 1% naszej "populacji" ;]

wiec apeluje to do wszystkich

:Zakończmy te spory! przecież większość z nas naprawdę lubi obydwa te filmy!

___Ylona___ania9970

P.S ja na pewno głosu nie oddam dopóki nie obejrzę filmu :) tyle z mojej strony pozdrawiam fanow Pzk i SM

ocenił(a) film na 4
___Ylona___ania9970

hahaha :) Jakie konflikty interesów :) :) :) :)

___Ylona___ania9970

No i wszystko sie wyjasnilo ;]
Jak dla mnei to zaden film nei zasługuje na 1/10.
A SM nie ogladalam neistety wiec nie moge wypowiadac sie na jego temat.
A Ci którzy ocenili PotC na 1/10 i odwrotnie SM3 1/10 tylko dlatego by "ich film wygrał" to są bardzo dziecinni i apeluje do nich by zmienili tą ocene, bo taka walka między filmami jest nie prawdziwa.
Po premierze Piratow okaze sie ktory film ma wiekrza ogladalnosc i wypadl lepiej... ale tylko wtedy ten wynik bedzie prawdziwy gdy wszyscy beda oceniac uczciwie.
Ok?

ocenił(a) film na 10
nicole_b

dobra zakonczcie ten konflikt

powiem szczerze i tak wiem ze PzK bedzie wyzej , ale jaki to ma sens kazdy woli to , a inny to wiec mnie nie obchodzi czy SM 3 bedzie na 800 mejscu a np PzK 25

nie bede przeciez skakal z wiezowca z tego powodu ^^

ocenił(a) film na 8
nicole_b

Ale ty glupia jestes Daga. Apelujesz do wszystkich zeby nie zanizali ocen filmow, a sama nie jestes bez winy. Niedosc ze nie ogladalas to jeszcze oceniasz na 1/10 :D

KamiLPArsenal

Cooo?? <za krótki>

ocenił(a) film na 8
nicole_b

hahahahahaha
To jest ciekawe ze przed chwila SM3 mial ocene 1/10 , a teraz ma 10/10. To powiedz mi co sie tobie najmniej podbalo w SM3? Bo widze ze jednak ogladalas.

nicole_b

KamiLPArsenal masz racje. I w tym ze glupia jestem i w tym drugim: mialam SM ocenionego na 1/10...
Jasny gwint xD
Tylko mała poprawka ja go tak nie ocenilam...
Nie jestem taka dziecinna...
Wlamanie sie na moj profil raczej wykluczam bo nikomu n9ie podawalam hasla, wiec pozostaje jedno wyjscie.
Ide rozliczyc sie z siostrzyczka.

Ps. SM ocenilam na 10 mimo iz go nie ogladalam bo nie ma mozliwosci wycofania glosu ;/
Moze jak go kiedys obejrze ocenie sprawiedliwie...

ocenił(a) film na 5
nicole_b

nie wiem jak to jest, ale przy bodajze 500 glosach srednia spidermana wynosila 9/10 teraz przy prawie 1100 srednia wynosi 8,26 i ciagle spada... Rzeczywiscie cos jest teraz nie tak, lecz ja bym sie ocena w ogole nie kierowal gdyz duzo oceniajacych to debilne dzieci dla ktorych istnieja dwie oceny:
1- nie podobal mi sie
10- podobal mi sie
tyle...

ocenił(a) film na 6
era

Lub są to ludzie którzy zamiast pójść do kina albo poczekać na DVD to ściągają z internetu wersje nagrywane kamera w kinie na których nic nie widać i w większości brakuje połowy filmu i później oceniają... DEBILE

Jack_Skellington_2

chyba jeszcze raz obejrze.Mi sie podoba ten film.Kazdy ma inny gust

ocenił(a) film na 9
era

Dżizys, te klany są poważniejsze niż myślałem.

ocenił(a) film na 4
freepick

Dokładnie... jeszcze wyrośnie im z tego organizacja na skale tej z " Podziemmnego Kręgu " :O:O:O < Mówcie mi Tyler Durden^^ >

ocenił(a) film na 5
Longusiowe_Szalenstwo

ja sie przyznam ze tez zglosowalem 1/10 na pzk,bo ten palant nastay czy jak mu tam,mowil ze fani pzk zaglosuja na sm 1/10 i ocena ladnie spadla,ale juz zmienilem ocene,a do pzk wlasciwie nic nie mam,bo nawet nie ogladalem:)))

cinas91

fani PZK sa do kitu dlatego oceniaja Spider-mana na 1/10

ocenił(a) film na 5
Kinomaniak20

jesli tak robia to sa frajerami,bo ta ocena to szybko dosc spadla,ale wierze ze nie wszyscy maja naryte i nie robia tak

cinas91

bo oni wola PZK bo tam gra Deep.Co za ludzie z nich.

ocenił(a) film na 9
Kinomaniak20

xD
Nie przeszkadzajcie sobie, piszcie dalej! (;
Rzucajcie więcej tego mięsa xP

Wojna, wojna, wojna, wytyczcie im wojnę!

PS.: Ja do niczego nie namawiam :D

freepick

ten film jest najlepszy niz PZK.Kto sie zgadza

ocenił(a) film na 5
Kinomaniak20

nooo o tym to juz nie wspominam,ja go troche lubie tylko za edwarda nozycorekiego

ocenił(a) film na 7
nicole_b

Daga chodzisz juz do gimnazjum czy jeszcze nie ??

ocenił(a) film na 10
nicole_b

A JA jestem fanem Prince'a lecz niestety ten film (Prince od Persia: The Sand of Time) jeszcze nie powstal i bardzo nad tym ubolewam... :D Nie no Spider-Man jedynka i dwojka bardzo mi sie podobaly wiec ocenilem je jako Arcydzielo :] Piraci z Karaibow tez sa zajezysci,wyszly dotad tylko 2 czesci tak samo jak SM ocenilem je tak samo jak SM wiec wychodzi na to ze jest remis.A i zapomnialem dodac ze SM3 i P.O.T.C 3 tez ocenie bardzo dobrze bo obydwie trylogie baaardzo mi sie podobaja i to byloby na tyle
Pzdr

ocenił(a) film na 4
Ironprince

Czyżby do walki przystąpił perski Książe? Aaahhh zapowiada sie nader ciekawe widowisko ^^

Longusiowe_Szalenstwo

Zaluje ze wogole rozpoczelam ten temat.
Bo niektorzy tutaj to dzieciaki mimo doroslego wieku...

Ironprince

maro19 : chodze do gimnazjum, mam 15 lat, mozesz mnei uwazac za dziecko...
ale bardziej dziecinne jest zachowanie tych z Was ktorzy mowia ze PzK sa beznadziejni mimo iz wcale nie ogladaliscie tego filmu.
Ja SM3 bylam zmuszona dac 10 pkt bo ktos na moim profilu ocenil go na 1. Osobiscie nie mam nic do tego filmu. Nie moge powiedziec ze jest dobry, czy zly bo go nie ogladalam i w najblizszym czasie raczej nei obejrze bo to chyba poprostu film nie w moim klimacie...
Lubie Piratow za fabule i swietna gre Deppa, ale nei mam najmneijszego zamiaru toczyc z Wami wojny o to ktory z tych dwoch filmow, choc statystyki mowia same za siebie...
PzK mają wielką przewage nad SM3 co bylo widac w sondzie na temat najbardziej oczekiwanej premiery maja...
Ja sie z nikim spierac nie bede. Dla mnei Piraci sa najlepsi... Dla Was SM... I dobrze.
Nikt Wam nie broni miec innego gustu niz ja i nikt Wam nei broni zachowywac sie idiotycznie i oceniac PotC na 1/10 mimo iz nie ogladaliscie wcale tego filmu.

ocenił(a) film na 5
nicole_b

chociaz moglabys sie przyznac ze dalas 1/10,a nie jakies bajeczki opowiadasz ze ktos ci tak ocenil

ocenił(a) film na 10
cinas91

To wy fani piratów specjalnie dajecie 1/10 żeby Spider-man 3 wypadł gorzej NIż PzK 3.

ocenił(a) film na 5
Kudii11

no i widac juz efekty,jaka wczoraj byla wysoka srednia,a dzis jest o wiele nizsza

ocenił(a) film na 6
nicole_b

hahahahaha "ktos na moim profilu ocenil go na 1"
Jeszcze jeden taki tekst i się nie podniose z ziemi ze śmiechu :D

Zacznijmy od tego, że to fani PzK3 zaczeli pierwsi oceniać SM nisko :( szkoda, że tego nie widzisz! tylko nam wytykasz, że się odwdzięczyliśmy tym samym (oko za oko). Jesteś aż taką hipokrytką ??

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

Ja oba filmy lubie i ocenie je tak jak uważam.

Nastay to skórwiel i prowokator, tydzień temu u nas pisał że fani PzK3 sie zmówili i będą głosować 1/10 na spidera, a jak ktos powiedział że my tak samo to on napisał to u was.

nicole_b

No proszę was! Nie toczcie wojny o to, który film jest lepszy, bo to zalezy od gustów! Jeden na pewno będzie sądizł że film jest do bani, a jeszcze inny że to arcydzieło! I chyba dobrze jest oceniac według własnego uznania - a nie innego.

Proszę bez wyzwisk!

Lady_Gothic

może po prostu niektórzy rzeczywiście uważają, że Spier-Man 3 to Nieporozumienie i dlatego tak oceniają? I stąd niska ocena?

dr_Szajkalove

Taka niska ocena? Tzn. jaka? przecież Piraci mają podobną ocenę. O co wszystkim kaman, ja się pytam?
O_o

van_Gregorian

Aha ja lubię oba filmy więc może ja jestem taki outsider, co? ^^
Pozdrawiam.

van_Gregorian

A tak w ogóle to prztszło mi coś do głowy.
Przecież te dwa filmy (Piraci i Spiderman) to dwa zupełnie różne klimaty... więc porównanie i tak jest nie na miejscu.
A co do średniej oceny... to i tak ważniejszy jest boxoffice... bo to lepszy miernik popularności filmu. Ale czy to własciwie ważne. Ja obu filmom dobrze życzę.

van_Gregorian

Ktos tu powiedzial ze ja klamie mowiac ze ktos mi sie wlamal na profil. Nie interesuje mnie to, ale niech ten ktos jak juz jest taki madry bedzie laskaw zauwazyc, że gdybym faktycznie sama tak ocenila SM to raczej przed napisaniem tu tego tematu zmienilabym to.
Az taka glupia niestety nie jestem...
Sprawa z ta ocena juz sie wyjasnila, bo poza SM jeszcze kilka filmow bylo ocenionych przeze mnei mimo iz wcale tego nie zrobilam.
Ale to nie jest wazne.
Wiem ze teraz nikt raczej nie wyslucha mojego zdania i nie dziwie sie bo przeciez mialam Spider Mana ocenionego na jeden...
Moje tlumaczenia Was nie interesuja. To rowniez rozumiem. Ale ja wiem ze to nie ja zrobilam i to na razie wystarczy.
Niewiem dlaczego piszecie ze to fani PotC zaczeli pierwsi zle oceniac SM.

Jak dla mnei to wszystko zaczelo sie od niejakiego uzytkownika Nastay... Wszyscy ktorzy zagłosowali tak jak to doradzil Nastay poprostu poddali sie jego manipulacji.
To wszystko.
I wg mnei nie mozna powiedziec ze zaczeli fani PzK albo ze zaczeli fani SM... Jak dla mnei zaczal ten jeden uzytkownik...

nicole_b

Uważam że piraci są rewelacyjnym filmem(jedynka), dwójka mnie nieco zawiodła. Jak będzie z trzecią częścią zobaczą.
Uważam że spiderman jest dobrym, a nawet bardzo dobrym filmem jak na swój gatunek. Ogólnie rzecz ujmując jestem dość pobłażliwa w ocenie filmów :D
Ale trzecia część spidermana (ach, czekam na lincz!!) mnie troszkę rozczarowała. Miał być Venom!! No owszem był, ale przez 15 minut... na 140 minutowy film to trochę mało nieprawdaż? I był taki trochę... chaotyczny.

(wybaczcie powtórki)