6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Nie zasługuje nawet na ? tej kwoty! Rekordem tym Spider-man będzie cieszyć się raczej bardzo krótko....
W moim przekonaniu film średni a nadchodzi kolejna Megapremiera czyli Piraci z Karaibów. W obu przypadkach nie mogę zrozumieć euforii i zachwytu nad filmami. Jednak jestem pewien że Piraci 3 pobiją spider-mana jeśli chodzi zarobki. Co do piratów 3 mam nadzieje że po kiepskiej 2 części mile mnie zaskoczą a przynajmniej beda lepsi od spider-man który w moim przekonani wypadł średnio ze wskazaniem na słabo. Film niestety tak jak było to w 2 częsci momentami smieszy. Dodam iz sa to momenty które wcale śmieszne być nie miały. Ktos tam pisał ze zrobili z tego brazylijska telnowele i niestety musze po czesci sie z tym zgodzic. Ale najwiekszym grzechem twórców jest Venom! Absolutnie zmarnowany potencjał. Nie mówiąc juz o jego dennym pojawieniu sie. Po prosty tragedia. Nie można było gorzej wprowadzic tej postaci. Efekty specjalne dość dobre choć w pewnych momentach niedopracowane. No ale przynajmniej lepsze niz w Skrzyni Umarlaka bo tamte oscarowe na pewno nie były Tobey Maquire i Kristen Dunst zawodzą tak samo jak w poprzednich częściach z tym ze ta druga bardziej niz ten pierwszy. O Ile Maquire z wielkim trudem ale jakoś zniosę o tyle z Dunst juz jest troche gorzej. Chyba nie można było już gorzej dobrać aktorów. Przykro mi ale moja ocena to 2/10.
Tylko i wyłacznie za dobre(nic pozatym) efekty spocjelane i Venoma, który mimo ze tak niedoskonały jest chyba najlepsza rzeczą w filmie.
Pozdrawiam!