false

${film.year}
6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://img99.imageshack.us/img99/53/vemonvsalien1gg.jpg
:)

ocenił(a) film na 6
EvilBahamut

Podnieciłeś sie? To samo ja bym zrobił! To pierwsze to zdiecie wokół którego Rider zrobił tyle zamieszania (chyba w wakacje). Drugie to

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

Ja mysle Darth, ze kazdy to wie ;p Nie musisz tlumaczyc :)

ocenił(a) film na 4
Hank

Taa.... Bez sensu jest komentowanie czegoś takiego.. ;/

ocenił(a) film na 4
Longusiowe_Szalenstwo

Cos mi sie schrzaniło;/ Sorki za tak dlugiego posta.

Longusiowe_Szalenstwo

Długi nie długi ale ja chciałbym go przeczytać XD
Co mam w tym celu zrobić ;p
Bo tekstu nie widzę, tylko pierwszą linijkę XD może to na starość... w końcu taki młody to już nie jestem XD ;-))

Z resztą tekstu, którą udało mi się przeczytać ^^ się zgadzam.
Nie ma co komentować tematu, na czym pewnie autorowi specjalnie nie zależało. Nie o to mu chyba chodziło.

ocenił(a) film na 5
Longusiowe_Szalenstwo

...................................bez kitu........................

Peterson_B

Ale co bez kitu... ?

Peterson_B

Ale co bez kitu...

van_Gregorian

Czy Wam też sie tak robi, że wysyłacie posta i się nie pojawia. Nie ma informacji że za krótki, tylko wygląda to jakby co dopiero weszło się do tematu?

van_Gregorian

Ludzie ratunku ^^ posty mi znikają...

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Aaaaaaaaa....... Help Us...!!!!!! Znikające posty !! ;O O Boze, kapcie mi z nóg poznikały XD

Longusiowe_Szalenstwo

:ppp ratuj kto może!!! ^^
Tragedia Posejdona XD

A te kapcie to jak wyglądały, przypomnij sobie... jak zwizualizujesz to łatwiej Ci będzie je znależć... podobno to pomaga. Albo ten mój wykładowca z "Socjologii" ściemniał ;-)

A Ty się śmiejesz, a co Ci się stało z Twoim postem wyżej ;p
Do dziś go całego przeczytać nie można ;-)
Próbowałem "LPM i przeciągnij" i nic, to co teraz mam zrobić... ultrafioletem poświecić ;p XDD ;-)

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Bo są na tym świecie które się filozofom nie śniły ^^ x) Swoją drogą to takie znikające posty to fajna rzecz... Forum robi się bardziej tajemnicze...

Masz greg. wrednego teachera od Socjologii, kapcie Zaginęły w Akcji odbicia toalety przez zbuntowane biszkopty... ( Ahh.... XD)

Misja Nie skończona... XD ATAAAKKK>>> :D

< nie sądzisz przyjacielu, że troszke nas powaliło? > :D

- Are we cool?
-Yeah, we cool XD

Longusiowe_Szalenstwo

Może i fajna rzecz te znikające posty, tylko że ja już próbowałem podgrzać tą stronę zapalniczką i też nic nie dało - tekst się nie ujawanił, a za to zmniejszyła mi się widoczność ogólna ;-) XD

A poważnie to przypomina mi się taki niepoważny program radiowy Tomasza Łysiaka - Detektyw Inwektyw. Przy tym to się brechtało ;))

A na biszkopty to dobra herbatka... od razu zmiękną XD

Chyba nas powaliło... no ale jak tak to tylko troszkę :D

- Houston, houston... houston...
- No co?
- A nic
- Jakiś problem (hehe... ^^)
- No problem XDD

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

Sorry że teraz odpisuje, ale ostatnio byłem na nartach w górach i nie miałem dostępu do neta. Widze ze ten temat skomentował Hank, jużmyślałem ze nie żyje, dawno, bardzo dawno go nie było, na zadnych forach, zaczołem sie martwic.
Hank, co sięstało ze prawie cie nie ma na FW?