Podnieciłeś sie? To samo ja bym zrobił! To pierwsze to zdiecie wokół którego Rider zrobił tyle zamieszania (chyba w wakacje). Drugie to
Długi nie długi ale ja chciałbym go przeczytać XD
Co mam w tym celu zrobić ;p
Bo tekstu nie widzę, tylko pierwszą linijkę XD może to na starość... w końcu taki młody to już nie jestem XD ;-))
Z resztą tekstu, którą udało mi się przeczytać ^^ się zgadzam.
Nie ma co komentować tematu, na czym pewnie autorowi specjalnie nie zależało. Nie o to mu chyba chodziło.
Czy Wam też sie tak robi, że wysyłacie posta i się nie pojawia. Nie ma informacji że za krótki, tylko wygląda to jakby co dopiero weszło się do tematu?
Aaaaaaaaa....... Help Us...!!!!!! Znikające posty !! ;O O Boze, kapcie mi z nóg poznikały XD
:ppp ratuj kto może!!! ^^
Tragedia Posejdona XD
A te kapcie to jak wyglądały, przypomnij sobie... jak zwizualizujesz to łatwiej Ci będzie je znależć... podobno to pomaga. Albo ten mój wykładowca z "Socjologii" ściemniał ;-)
A Ty się śmiejesz, a co Ci się stało z Twoim postem wyżej ;p
Do dziś go całego przeczytać nie można ;-)
Próbowałem "LPM i przeciągnij" i nic, to co teraz mam zrobić... ultrafioletem poświecić ;p XDD ;-)
Bo są na tym świecie które się filozofom nie śniły ^^ x) Swoją drogą to takie znikające posty to fajna rzecz... Forum robi się bardziej tajemnicze...
Masz greg. wrednego teachera od Socjologii, kapcie Zaginęły w Akcji odbicia toalety przez zbuntowane biszkopty... ( Ahh.... XD)
Misja Nie skończona... XD ATAAAKKK>>> :D
< nie sądzisz przyjacielu, że troszke nas powaliło? > :D
- Are we cool?
-Yeah, we cool XD
Może i fajna rzecz te znikające posty, tylko że ja już próbowałem podgrzać tą stronę zapalniczką i też nic nie dało - tekst się nie ujawanił, a za to zmniejszyła mi się widoczność ogólna ;-) XD
A poważnie to przypomina mi się taki niepoważny program radiowy Tomasza Łysiaka - Detektyw Inwektyw. Przy tym to się brechtało ;))
A na biszkopty to dobra herbatka... od razu zmiękną XD
Chyba nas powaliło... no ale jak tak to tylko troszkę :D
- Houston, houston... houston...
- No co?
- A nic
- Jakiś problem (hehe... ^^)
- No problem XDD