Jak myślicie Venom poniesie klęske ? Czy przeżyje ? Czy wiadomo coś na ten temat ?
Wszelkie pytania do Pana WIEM WSZYSTKO NA TEMAT ŚMIERCI VENOMA W SPIDER MANIE 3 czyli Dartha venoma... XD
Wiesz, niektórzy mówią i piszą, że Venom nie zginie. Podobno podczas ogromnej walki ze Spider-manem, Venom dostanie niezły wycisk i Symbiot sam z niego zejdzie.
Łoo... no Pałac Cooltury ^^ XD jest łogromny jak na polskie warunki, ale czy łamerykanom tak łogromna bitła (jak by to powiedział Elmer Fudd) wystarczy.. ba, a czy taka bitła nam wystarczy... a może to już za bardzo łogromne bedzie XD ;-) ...<psychodeliczny śmiech> :]
Mnie to nei pasuje... Bo Ruscy mają taki sma Pałac Cooltury X/ <Jęk zawodu> .... Czytal ktos ksiazke OPERACJA DZIEN WSKRZESZENIA ?
Nohm, Ziutek Stalin spłatał nam psikusa tym "ruskim darem dla polskiego narodu" <zniesmaczenie>
A kiedyś coś tam chcieli go nawet zburzyć, a teraz to go do zabytków narodowych... łech.
A książki nie czytałem... ale zamierzam się zainteresować :)
Zaklikaj na gygy... Dawno nie pisalismy, a misualo sie spoorooo wydarzyc. :) Tylko greg, mala prosba, - Przedstaw sie .. . Bo Mi gygy sie zbuntowało i pogubilo numery ;p :D
No aż tak dużo to się nie wydażyło, właściwie jakieś zmiany to raczej się dopiero szykują :) no zobaczymy jak to się ułoży...
A napiszę do Ciebie na GG jak zobacze że jesteś "dostępny" na GG lub tu na FW ;)
A ja zapisuje sobie kontakty GG do pliku tekstowego bo na serwer to nie wysyłam, zawsze może się coś sypnąć ;)
yyyooo venom jest najleszy z calego spider mana:D:D hehehe film powinien sie nazywac VENOM a nie spider man 3 bo zaloze sie ze wiekszosc czeka TYKLO na venoma:D:D ja sie tylko tak zastanawiam czy on bedzie zrobiony komputerowo czy moze Tophera ubiora w jakis gumowy stroj i morde zrobia komputerowo??
I dont know :D:D:D:D:D; ;p;p;p; ;D;;d :D; Polska w Finale :D:D:D:D:D:D:D;
JEEAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA XD
Pewnie to i to. Połączą może w stylu Golluma z "Władcy...". Strój plus efekty. A może coś w stylu Underworld czyli strój dla ogólnego poglądu i nałożone na to efekty. Ee już mi się nawet myśleć nie chce :)
Ja mam tylko taką właśnie nadzieję, że to się im wszystko uda. I wtedy będę happy :)
Patrz aż musiałem sprawdzic bo cały tydzień mam zawalony i mnie ominęło.
No to teraz Brazylia pozostała tak...
Polska górą czasem dołem nigdy laaasem... albo jakos tak ;]
Ah mi już dziś odwala od tej nauki do egzaminów... głupawka jak nic XD
"Wszelkie pytania do Pana WIEM WSZYSTKO NA TEMAT ŚMIERCI VENOMA W SPIDER MANIE 3 czyli Dartha venoma... XD"
Dzieki Longer, widziałem ten temat jakiś czas temu ale miałem tylko chwile i już nie wchodziłem bo byłem pewny ż kto kolwiek zapamietał cokolwiek z moich przemówieńi i wykładów na temat SM3. Potem byłem w górach (na nartach), wróciłem dwa dni temu, i się po woli rozkręcam. Ale jak ktoś jeszcze nie wie co sie stanie to zapraszam na mój blog (temat o SM3), jest tam też zdjęcie Venoma, tego zdjęcia też wiele osób nie widziało.
do darth venom: myslalem ze masz jakies nowe zdjecei Venoma a nie te z gry chyba ze cos przeoczylem.Bo napalilem sie juz ze moze cos nowego:D pozdro