http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=348
Użytkownik forum SMO, Tuax podał nam linka do pliku video, jaki zamieszczono na oficjalnym niemieckim blogu Spider-Mana 3. Jest w nim bardzo dużo scen, w których dokładnie widać Venoma.
no prosze, czyli zero zaskoczki, venom jak był chudy tak też pozostał, jeśli chodzi o posture to od czerwonego pająka różni sie tylko krzywą gębą... przypomina raczej carnega...
a tak to właśnie powinno wyglądać: http://www.marvel.com/toys/images/20_lrg_carnge-spidey-venom.jpg
puść sobie to w spowolnionym tępie to zobaczysz że ten ,,wielki venom,, to tylko sam rozciagniety na wszystkie strony symbiot..
sadze ze demon82 nie musi sie przejmowac warunkami fizycznymi Tophera jako Venom , bo niezle ,,zbudowany,, jest na tym trailerze przynajmiej dla mnie
no i zwiastun fajny
1. skupia sie na Venomie
2.pełen niezłych akcji
3. niezła muza
Bez watpienia najlepsza czesc...
overall
co ty gadasz nie jest zle..
choc napewno beda zwolennicy i przeciwnicy wygladu
overall wiem ze to rozciagniety symbiot (zle to ujalem ze to Venom)
ale fajna scena.. o ty mi chodzilo
Fajna scena jest jak Venom taki duzy sie przez chwile zrobił:D:D....Do kina napewno pójde:D
no sceny są konkret, ogólnie zapowiady sie czaderski film i pewnie najleprzy ze wszystkich części tylko venom mógł by być większy.. :)
jeez ludziom naprawdę nie można dogodzić ;p dobrze że w ogóle Grace się przypakował a nie od razu zaczął grać, koksa to on z siebie niestety nie zrobi.
a wogole co wy myslicie ze Topher gdy bedzie Venomem to bedzie chudy i wogole
nie przypakuja go zobaczycie..
no tak ale w tym patent że nie na tym to polega ;p po co mi koleś komputerowo napakowany można odrazu zatrudnić kafara i tyle ;]
niektorzy zamiast oceniac wyglad Venoma oceniaja wyglad Tophera
a ten 2 powinien was malo obchodzic... :)
user
wez sie nie wypowiadaj , bo to co ty robisz na tym forum przechodzi ludzkie pojecie ok..
juz to wiele osob pisalo lacznie ze mna
tylko czemu jak np weszlem w jego post ,,screnny z trailera o Venomie,,
widze psa , jakis facetow i inne krajobrazy,, :/
mnie to nie smieszy akurat..
Filmowy Venom zachowuje się bardziej jak Carnage niż Venom (chodzi o mimikę), więc niewiem czy Grace to super wybór. Efekty niedopracowane, wygląda jak w kostiumie z rekina dla amerykańskich pływaków.
demon82
tyle w tobie krytyki Venoma wiec tak sie zastanawiam idziesz na ten film ??
Kiedys?? Jezeli dystrybutor posiadzie kopie filmow to powinni zrobic tak jak zrobili z premiera tzreciej czesci wladzia.
dobra ja juz spadam
i tak jak na moje mozliwosci sporo dzis sie rozpisalem :D
ale jeszcze na koniec Venom wyglada fajnie, wiec przestancie sie czepiac..
Nara
no a 3 pila to kompletna porażka. Choć fakt, w filmach tego typu nie liczy się fabuła, ale poziom brutalności... ;)
no a 3 pila to kompletna porażka. Choć fakt, w filmach tego typu nie liczy się fabuła, ale poziom brutalności... ;)
No porazka...
Zwiastun bardzo fajny przedstawiajacy Venoma , ale zebym widzial kiedykolwiek tak wielkiego symbiota...
bez kitu venom zajebisty...brak mi slow normalnie:d i taiego venoma oczekiwalem!!wedlug mnie nic mu nie brakuje.A film bedzie zajebisty widac zse efekty sa kozackie a symbiot jak zajebiscie wygladal:)kurwa doczekac sie nie moge ogladania:D